# #

5 Ιουλ 2014

Ανατριχιαστικό....Οι Αμερικανοί συμβουλάτορες προτείνουν: Στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις και εθνοκάθαρση στην Ουκρανία!

Οι Αμερικανοί συμβουλάτορες προτείνουν: Στρατόπεδα συγκέντρωσης, εκτελέσεις και εθνοκάθαρση στην Ουκρανία!

Ένα υπόμνημα που διέρρευσε και αποδίδεται στη RAND Corporation (δεξαμενή σκέψης) προτείνει στην ουκρανική κυβέρνηση να συμμετάσχει σε ένα ολοκληρωτικό πόλεμο στα ανατολικά της χώρας, παύοντας όλες τις επικοινωνίες, βάζοντας τους πολίτες σε στρατόπεδα συγκέντρωσης και σκοτώνοντας όλους όσους αντιστέκονται!
Στη συγκλονιστική επιστολή, η οποία έχει διαρρεύσει σε διαδικτυακά μέσα μαζικής ενημέρωσης, η συμβουλή προσφέρει βήμα προς βήμα ένα βάναυσο οδηγό για το πως ο Πέτρο Ποροσένκο θα ασχοληθεί με τον πληθυσμό στην ανατολική Ουκρανία. Η αυθεντικότητα του εγγράφου που..
φέρει το λογότυπο της εταιρείας RAND, ωστόσο, δεν μπορεί να επαληθευθεί απόλυτα.
Η RAND Corporation είναι μη κερδοσκοπική παγκόσμια δεξαμενή σκέψης που προσφέρει έρευνα και ανάλυση για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ.
Στην πρώτη του γραμμή, το μνημόνιο σημειώνει ότι το ειρηνευτικό σχέδιο που περιγράφεται από τον νέο πρόεδρο Poroshenko είναι πιθανό να αποτύχει. Ωστόσο, προσθέτει, τα πολιτικά και υλικά μειονεκτήματα της επιχείρησης, θα πρέπει να «αντισταθμιστούν» από τα κέρδη.
Η ανατριχιαστική επιστολή, στη συνέχεια, παραθέτει τα πλεονεκτήματα που θα έχει μια πλήρους κλίμακας στρατιωτική επίθεση εναντίον των δύο αποσχισθεισών περιοχών της Ανατολικής Ουκρανίας.
Το φιλο-ρωσικό πολιτικό κίνημα, υποστηρίζει η σχετική συμβουλή, θα αποδεκατιστεί και οι φιλο-ρωσικοί ψηφοφόροι θα αποδιοργανωθούν.
Αντί της προάσπισης των προμηθειών άνθρακα της περιοχής ως πηγή απασχόλησης στο μέλλον, ο αποδεκατισμός της βιομηχανίας άνθρακα στις μάχες, θα σήμαινε ότι θα μπορούσε γρήγορα να κλείσει, απαλλάσσοντας έτσι την Ουκρανία από το επαχθές κόστος της επιδότησης.
Ο τερματισμός της λειτουργίας των βιομηχανιών του Donbass θα σήμαινε και μείωση της κατανάλωσης του φυσικού αερίου της Ρωσίας και την καταστροφή της τοπικής ολιγαρχίας της φατρίας του Rinat Akhmetov και της πολιτική και οικονομικής επιρροής του.
Η συγκλονιστική έκθεση απαριθμεί μια στρατιωτική εκστρατεία σε τρία στάδια για να εγγυηθεί τη νίκη. Το πρώτο στάδιο, το οποίο ονομάζεται «πλήρης απομόνωση των περιοχών ανταρτών», υποθέτοντας ότι όλοι οι άμαχοι που έχουν μείνει πίσω είναι «συνένοχοι στην αναταραχή, ή υποστηρικτικοί σε αυτή.»
Προτείνει να επιβληθεί στρατιωτικός νόμος στην περιοχή με αυστηρή απαγόρευση της κυκλοφορίας 20:00-06:00, ενώ όλες οι τοπικές αρχές να δεχθούν τερματισμό των δυνατοτήτων τους και το Σύνταγμα να ανασταλεί στην περιοχή.
Οι περιφέρειες θα πρέπει στη συνέχεια να περικυκλωθούν με στρατεύματα, με ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές που συνορεύουν με τη Ρωσία.
Όσον αφορά τα μέσα μαζικής ενημέρωσης συνιστά ότι όλες οι υπηρεσίες ραδιοτηλεοπτικής μετάδοσης, τηλεφώνων και κινητών επικοινωνιών και υπηρεσιών διαδικτύου στην περιοχή, θα πρέπει να κλείσουν και ότι τα διεθνή μέσα ενημέρωσης θα πρέπει να «υπόκεινται σε ειδικό καθεστώς.»
Στη συνέχεια, αρχίζει το δεύτερο στάδιο της επιχείρησης, που ονομάζεται εκκαθαριστική, η οποία περιλαμβάνει μια σταδιακή σύσφιξη του κύκλου των στρατευμάτων γύρω από την περιοχή, που ακολουθείται από αεροπορικές επιδρομές και στη συνέχεια βομβαρδιστικές και πυροβολικές επιθέσεις ενάντια στις στρατηγικές εγκαταστάσεις του «εχθρού».
Χωρίς καμία εμφανή σκέψη για την ανθρώπινη ζωή, οι συγγραφείς της RAND στη συνέχεια, συμβουλεύουν ότι η χρήση των μη συμβατικών όπλων δεν θα πρέπει να αποκλειστεί «για να διασφαλίσει μικρότερες απώλειες μεταξύ του προσωπικού μας».
Οι συγγραφείς, οι οποίοι έχουν φαινομενικά ελάχιστη, ή καμία γνώση της κατάστασης στην ανατολική Ουκρανία, στη συνέχεια αναφέρουν ότι οι οικισμοί πρέπει να απελευθερωθούν ένας προς έναν, με τανκς να πηγαίνουν πρώτα, ακολουθούμενα από το πεζικό, που θα πρέπει να πυροβολεί για να σκοτώσει οποιονδήποτε φέρει όπλο.
Σε αυτό που φαίνεται να είναι εθνοκάθαρση, όλοι οι άρρενες ενήλικες θα πρέπει να μετακινηθούν σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ όποιος προσπαθεί να αντισταθεί, θα πρέπει να εκτελείται. Παιδιά κάτω των 13 ετών και τα άτομα ηλικίας άνω των 60, θα πρέπει να μεταφερθούν σε ειδικά εξοπλισμένες εγκαταστάσεις σε άλλες περιοχές.
Σε μια περίεργη συμβουλή που εμφανίζεται, στην καλύτερη περίπτωση μη ρεαλιστική και στη χειρότερη διαταραγμένη, η RAND λέει ότι ο οποιοσδήποτε με μελανιές, σημάδια από φθορά, ίχνη πυρίτιδας ή πετρέλαιο στα ρούχα του, θα πρέπει να δικαστεί για αποσχιστικές τάσεις και τρομοκρατία.
Όσοι τυχεροί κάτοικοι δεν εμπίπτουν σε αυτές τις κατηγορίες, θα μπορούν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους μετά από μια περίοδο δύο μηνών «εγκλεισμού» και στη συνέχεια θα υποβληθούν σε παρακολούθηση από τις υπηρεσίες ασφαλείας.
Το Τρίτο Στάδιο, το οποίο ειρωνικά ονομάζεται «Back to Normal», αναφέρει ότι θα πρέπει τότε να επιτραπεί σε όλους τους πρόσφυγες «από την εμπόλεμη ζώνη» να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Αυτό βέβαια αρχικά σημαίνει ότι θα έχουν ένα σπίτι για να επιστρέψουν και δεύτερον, θα ήθελαν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, σε μια περιοχή που τώρα είναι τόσο διαιρεμένη με ουκρανικές και ρωσικές εθνότητες.
Ωστόσο, οι άνδρες ηλικίας 18-60 θα «ελέγχονται» σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, ενώ η περιουσία των καταδικασθέντων και των εκτοπισμένων κατοίκων των Ντόνετσκ και Λουχάνσκ θα πρέπει να εθνικοποιηθούν.
Η περιοχή της τιμωρητικής επιχείρησης θα πρέπει να είναι «εκτός ορίων» από ξένα μέσα μαζικής ενημέρωσης, καταλήγει το υπόμνημα.
Στο τέλος του εγγράφου υπάρχει μια σημείωση που αναφέρει: Αν το ενεργό στάδιο της αντιτρομοκρατικής επιχείρησης τελειώσει όχι μετά την 1η Σεπτεμβρίου, ο στρατιωτικός νόμος θα πρέπει να αρθεί όχι νωρίτερα από την 1η Ιανουαρίου 2015.
Ορίστε λοιπόν το χρονοδιάγραμμα που έχουν οι Ουκρανοί φασίστες και οι Αμερικανοί χειριστές τους… 
Τον Πούτιν τον ρώτησε κανείς;
rand_eggrafo
rand_eggrafo1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.