# #

19 Μαΐ 2014

Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΤΕ..

Μέσα από το site η Σερβικη πρεσβεία στην Ελλάδα,ανέβασε μια ανακοίνωση για όλους όσους θέλουν να βοηθήσουν(το site μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ)
sss

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΕΡΒΙΑΣ ΕΧΕΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΑΝΑΓΚΗ ,ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΡΟΜΕΡΗΣ ΠΛΗΜΜΥΡΑΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΕΙ ΣΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ.

Ο ΕΡΥΘΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΗΣ ΕΙΔΗ:

-Στρώματα
- Ρουχισμό για ύπνο
-αποσυναρμολογούμενα κρεβάτια
-πάνες για μωρά αλλά και ηλικιωμένους
-κάλτσες εσώρουχα
-φακούς
-μπαταρίες για φακούς
-είδη υγιεινής (χαρτί τουαλέτας, σαπούνι,χαρτοπετσέτες,μωρομάντηλα,υγρά μαντηλάκια,σερβιέςτες,οδοντόβουρτσες,οδοντόκρεμες)
-Asepsol 5p
-γαλότσες

ΔΩΡΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ..
ΒΟΗΘΉΣΕΤΕ ΤΗΝ ΣΕΡΒΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΜΕΡΕΣ ΠΛΗΜΜΥΡΕΣ:

Για να αποφευχθεί  το γεγονός ότι μπορεί να πληρώσετε υψηλή προμήθεια στις τράπεζες,πολύ σύντομα θα είναι δυνατή για τις οικονομικές συνεισφορές σας για τους πολίτες μας που επλήγησαν από τις τρομερές πλημμύρες στη Σερβία ,λογαριασμόςο οποίος θα είναι Ελληνικός.Η Πρεσβεία στην Αθήνα και το Γενικό Προξενείο στη Θεσσαλονίκη θα έχουν ένα κοινόλογαριασμό και ο αριθμός του λογαριασμού θα σας  δοθεί το συντομότερο δυνατό , μέσα από τις ιστοσελίδες της Πρεσβείας και του ΠροξενείουΕν τω μεταξύ,προς το παρόν γίνονται συνεισφορές στον λογαριασμό του υπουργείου οικονομικών της Σερβίας ,σε ξένο νόμισμα(παρακάτω δίνονται οδηγίες πληρωμής)

Αν σας ενδιαφέρει η δωρεά της ανθρωπιστικής βοήθειας αγαθών (νερό, κουβέρτεςφάρμακα,ιατρικό εξοπλισμόκονσερβοποιημένα τρόφιμαπάνεςπαιδικές τροφέςγάλα σε σκόνη,απολυμαντικάρούχα κλπ)σας ενημερώνουμε ότι το να εισάγετε αυτά τα αγαθά είναι εντελώς δωρεάν και δεν πληρώνεται κάποιο φόρο και δεν έχει κάποια επιβάρυνση,αλλά σας παρακαλώ να έχετε κατά νου ότι τα προϊόντα μπορούν να εισάγονται μόνον εφόσον πληρούν όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις για τη χρήση του στην εγχώρια αγορά

Για όσους  ενδιαφέρονται να δωρίσουν αγαθά,καθημερινά θα γίνεται συλλογή αγαθών στον χώρο της πρεσβείας της Δημοκρατίας της Σερβίας ( Βασ. Σοφίας 106115 27), και σας παρακαλούμε να μας ενημερώνετε πρώτα για την παράδοση την αγαθών (τηλέφωνο +30 210 777 4430).
Τα αγαθά που απαιτούν ιατρικόκτηνιατρικό,  περιβάλλοντολογικό  ή φυτοϋγειονομικό έλεγχο ή τον έλεγχο της ποιότητας μπορούν να εισαχθούν μόνο εάν πληρούν τις προϋποθέσεις.
Για όλες τις ερωτήσεις σχετικά με τις δωρεές σε φάρμακα και ιατρικό εξοπλισμόο υπεύθυνος επικοινωνίας του Υπουργείου Υγείας της Δημοκρατίας της Σερβίας είναι ο  Aleksandar Rankovic(aleksandar.rankovic @ zdravlje.gov.rs), тel.
Για όσους μπορούν,ενθαρρύνουμε την οικονομική ενίσχυση καθώς οι ανάγκες για ορισμένα αγαθά καθημερινά αλλάζει.

Για περισσότερες πληροφορίεςμπορείτε να επικοινωνήσετε με την Πρεσβεία της Δημοκρατίαςτης Σερβίας στην ΑθήναΕκ μέρους της σερβικής κυβέρνησης και του Υπουργείου Εξωτερικώντης Δημοκρατίας της Σερβίαςη Πρεσβεία πιο ευγενικά σας καλούν να στείλετε τις απόψεις σας και να υποστηρίξει τις προσπάθειες της Σερβίας για τη μείωση των επιπτώσεων από τιςτραγικές πλημμύρες.
Είμαστε πολύ ευγνώμονες σε αυτούς που ήδη προσέφεραν τη βοήθειά τους και εξέφρασαν την αλληλεγγύη τους με το σερβικό λαό.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ στους πλημμυροπαθείς ΣΕΡΒΙΑ
EVAKUACIJA BEBE IZ POPLAVLJENE KUCEEVAKUACIJA STANOVNISTVA CAMCEM
Βελιγράδι16 του Μάη, 2014 - Η σερβική κυβέρνηση έχει ανοίξειλογαριασμούς σε δνάριο και σε συνάλλαγμα για εκείνους που θέλουν να βοηθήσουν τα θύματα των πλημμυρών και μπορούν να καταθέτουν χρήματα.
Όσοι επιθυμούν να το πράξουνμπορούν να υποστηρίξουν τα θύματα των πλημμυρών από την πραγματοποίηση των πληρωμών για τους ακόλουθους ειδικούς λογαριασμούς της Κυβέρνησηςτης Δημοκρατίας της Σερβίας:
1Λογαριασμό δηνάριο αριθ. 840-3546721-89, με σκοπόβοήθεια σε περιοχές πουπλήττονται από πλημμύρες.

2Σε ξένο νόμισμα, αριθ. λογαριασμύ. 01-504619-100193230-000000-0000Υπουργείο Οικονομικών - Γενικό Λογιστήριο Βελιγράδιειδικό λογαριασμό για την παροχή βοήθειαςπληγείσες από τις πλημμύρες περιοχέςIBANRS 35908504619019323080.
SWIFTBICNBSRRSBG



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.