# #

24 Μαΐ 2014

Πολύ μεγάλη η κινητοποίηση στην Λεπτοκαρυά και σ όλο τον Δήμο Δίου-Ολύμπου για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Σερβία...Ευχαριστούμε τους συνδημότες μας

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους κινητοποιήθηκαν αμέσως και συγκεντρώνεται ικανοποιητική ποσότητα αγαθών που σημαίνει πολλά για τους φίλους μας Σέρβους που ζουν απίστευτες στιγμές ....


Είναι συγκινητική η ανταπόκριση των συνδημοτών μας....

http://www.vestinet.rs/wp-content/uploads/2014/05/poplava2.jpg

Μεγάλη κινητοποίηση στον Δήμο Δίου-Ολύμπου για αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Σερβία...



Η μεγαλύτερη φυσική καταστροφή των τελευταίων δεκαετιών στην Ευρώπη έχει.. φέρει σε απόγνωση τους κατοίκους στην Σερβία.
Δυστυχώς το επίσημο ελληνικό κράτος ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ...

Εμείς όμως, οι Έλληνες στεκόμαστε δίπλα στον λαό της γειτονικής χώρας για ακόμα μια φορά μετά τον ανελέητο βομβαρδισμό του ΝΑΤΟ πριν μόλις μερικά χρόνια.




http://www.vestinet.rs/wp-content/uploads/2014/05/poplava2.jpg

Spasioci-poplava

obrenovac-poplava

BiH i Srbija





Αριστοφάνης

2 σχόλια:

  1. Πολλα μπραβο,ημουν Σερβια κι εφυγα λιγες μερες πριν αρχισουν οι πλημμυρες.Οι Σερβοι ειναι λαος με μεγαλη αγαπη για τους Ελληνες,ειναι κριμα να μην τους βοηθησουμε με ολες μας τις δυναμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θερμά συγχαρητήρια για την κινητοποίηση των δημοτών του Δήμου Δίου-Ολύμπου. Σας ενημερώνω ότι ήδη μια νταλίκα με τρόφιμα, φάρμακα, ρούχα, νερό(αυτό χρειάζονται περισσότερο αυτή τη στιγμή) πήγε στη Σερβία συνοδευόμενη από μέλη της εθελοντικής ομάδας της Κατερίνης και από μέλη των "Γιατρών του κόσμου" και συνάντησε πολλά προβλήματα.Κινδύνευσε να γυρίσει πίσω χωρίς να παραδοθεί το υλικό. Τελικά τα κατάφεραν.Αυτά μας ανακοίνωσε χθες ο Ηλίας Τσολακίδης. Ίσως είναι καλό να ζητήσετε τη βοήθεια της εθελοντικής ομάδας της Κατερίνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.