# #

20 Μαΐ 2014

Μένει να δούμε, αν τελικά ο υπουργός Υγείας, θα σεβαστεί το «τοπικό δημοψήφισμα» και θα πάψει να υποστηρίζει τη σκανδαλώδη και επικίνδυνη επένδυση της οικογένειας Μπόμπολα

Όταν ο Άδωνις βιάζεται, σκοντάφτει... (video)


Αυτό θα πει αμετροέπεια. Βράδυ Κυριακής στον ΣΚΑΪ και ο Άδωνις Γεωργιάδης συμμετέχει στο πάνελ της εκπομπής που μεταδίδει και σχολιάζει τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών. Ο φλύαρος υπουργός Υγείας, θέλοντας να προβοκάρει την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ και υποψήφια ευρωβουλευτή Πέτη Πέρκα, φέρνει ως παράδειγμα τον Δήμο Αριστοτέλη Χαλκιδικής, όπου ο απερχόμενος δήμαρχος Χρήστος Πάχτας, εμφανιζόταν με βάση τα πρώτα αποτελέσματα να λαμβάνει ποσοστό σχεδόν 70% και να επανεκλέγεται πανηγυρικά.
«Πήρε 68%. Το ότι πήρε 68% το ξέρουμε. Το πήρε το 68%. Είναι αυτός ο δήμαρχος. Ρωτάω τον ΣΥΡΙΖΑ. Και θα το ρωτάω συνεχώς από σήμερα, για να πάρω μια απάντηση σαφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ που είναι υπέρ των τοπικών δημοψηφισμάτων, από σήμερα θα σεβαστεί το τοπικό δημοψήφισμα στην περιοχή αυτή;», λέει χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Χρήστο Πάχτα, θέλοντας να καταδείξει ότι οι πολίτες του δήμου Αριστοτέλη, στη δικαιοδοσία του οποίου ανήκουν τα μεταλλεία των Σκουριών, είναι και μάλιστα με μεγάλη πλειοψηφία, υπέρ τής, από κάθε άποψης, σκανδαλώδους επένδυσης της Ελληνικός Χρυσός, την οποία άλλωστε επιδιώκει με κάθε τρόπο ο Χρήστος Πάχτας.
Κι ενώ η εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να απαντήσει στον αμετροεπή υπουργό, εκείνος τη διακόπτει, κατά την προσφιλή του συνήθεια για να πει ότι: «ο ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι οι εκλογές εκεί είναι δημοψήφισμα για το χρυσορυχείο. Και πήρε ο υπέρ του χρυσορυχείου (σ.σ. Χρήστος Πάχτας) 68%. Τι να κάνουμε τώρα; Θα το ξανασυζητήσουμε από την αρχή;»
Η χαρά του Άδωνη Γεωργιάδη πάντως, δεν κράτησε πολύ, αφού δευτερόλεπτα μετά το παραλήρημά του,
εμφανίστηκε η κάρτα που έδειχνε τον αντίπαλο του Πάχτα και σήμερα δήμαρχο Αριστοτέλη Γιάννη Μίχο, ο οποίος  τελικά έλαβε ποσοστό 51,13%, να προηγείται οριακά. Μένει να δούμε, αν τελικά ο υπουργός Υγείας, θα σεβαστεί το «τοπικό δημοψήφισμα» και θα πάψει να υποστηρίζει τη σκανδαλώδη και επικίνδυνη επένδυση της οικογένειας Μπόμπολα στις Σκουριές. Αν και πολύ αμφιβάλλουμε... 
Δείτε το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.