# #

12 Ιαν 2014

Χριστόδουλος Ξηρός: Διέφυγε, ή...τον διέφυγαν;

«Ό,τι λέει το κράτος είναι ψέματα και ό,τι κατέχει είναι κλεμμένο.»

Φρειδερίκος Νίτσε

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει ακόμα, τι ακριβώς έχει γίνει σχετικά με την διαφυγή του Χ. Ξηρού (μη επιστροφή του κατά τη λήξη της άδειας).

Με δεδομένο, βέβαια, το γεγονός ότι ο Χ. Ξηρός δεν είναι κανένας...χαζός, δημιουργεί απορία η επιλογή (;) του να διαφύγει, αφού γνωρίζει ότι το γεγονός αυτό θα..
πυροδοτούσε –όπως και έγινε- την «αντιτομοκρατική» φρενίτιδα των δοσιλογικών καθεστωτικών κύκλων και των παπαγάλων τους, με στόχο την –επί το φασιστικότερον- θεσμική θωράκιση του αποικιοκρατικού κράτους τους με περαιτέρω περιστολή των ατομικών δικαιωμάτων και την έλευση ξένων μισθοφορικών δυνάμεων (Black Water, Ευρωστρατός κλπ), με βαρύ οπλισμό, προς αποτελεσματικότερη διαφύλαξη της «διασαλευθείσας τάξεως».

Δεν θα μας δημιουργήσει καμία εντύπωση, αν ο Χ. Ξηρός βρεθεί μετά από πολλές μέρες πεταμένος σε κανένα...πηγάδι, με την επίσημη εξουσία να αποδίδει το γεγονός σε «ενδοτρομοκρατικό» ξεκαθάρισμα λογαριασμών.

Εννοούμε, ότι δεν είναι απίθανο να τον έχουν...διαφύγει οι ίδιοι, δηλαδή να τον έχουν απαγάγει, προκειμένου να βρουν την καλή αφορμή για να μας φέρουν εδώ μέσα τα ξένα στρατά, διότι οι κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις εντός του 2014 προβλέπονται λίαν  τραγικές για τους δοσίλογους (κυβερνητικούς και αντιπολιτευόμενους) με αφορμή τη δήθεν απόδραση του...αρχιτρομοκράτη. Όπως ακριβώς είχαν κάνει και με τους Πακιστανούς.
Ή μήπως δεν τους έχετε ικανούς;

Οψόμεθα...  


http://tsak-giorgis.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.