# #

21 Οκτ 2013

Η πολυδιαφημισμένη επένδυση με τις 4 θέσεις εργασίας! Αυτό θα πει success story


Η πολυδιαφημισμένη επένδυση με τις 4 θέσεις εργασίας! Αυτό θα πει success story
Στις 29 Αυγούστου ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δεχόταν στο Μέγαρο Μαξίμου τον επικεφαλής της εταιρείας Philip Morris στην Ελλάδα, Νικήτα Θεοφιλόπουλο (η φωτογραφία από εκείνη τη συνάντηση).
Αφορμή ήταν η απόφαση της Καπνοβιομηχανίας να μετατρέψει τις αποθήκες καπνού της εταιρείας «Παπαστράτος» στο Αγρίνιο, σε πανευρωπαϊκό κέντρο αποθήκευσης καπνού. Η είδηση έκανε το γύρο της Ελλάδος και προβλήθηκε ως ένα ακόμα επεισόδιο στο περίφημο success story της κυβέρνησης.
Οι προσδοκίες για δημιουργία νέων θέσεων εργασίας ανέβηκαν στα ύψη, οι «παρόλες» για «έλευση επενδύσεων που αποδεικνύουν ότι η Ελλάδα μπαίνει σε τροχιά ανάπτυξης» δεν είχαν τελειωμό. Και μόλις χθες διαβάσαμε στο...
cityvoice.gr ότι υποβλήθηκαν χιλιάδες αιτήσεις από ανέργους Αιτωλοακαρνάνες για την κάλυψη των τεσσάρων (4) θέσεων εργασίας (δύο οδηγών κλαρκ και δύο εργατών) που δημιουργεί η εν λόγω επένδυση !
Αν είναι να εξασφαλίζεις συνάντηση με τον Πρωθυπουργό προσφέροντας τέσσερις θέσεις εργασίας, τότε ο κ. Σαμαράς να αρχίσει να δέχεται στο Μαξίμου και τους ιδιοκτήτες συνοικιακών καφενείων και μίνι μάρκετ (δεν μιλάμε για κεντρικά καφέ, σε αυτή την περίπτωση πρέπει να γίνεται ειδική συνεδρίαση της Βουλής και στους ιδιοκτήτες να απονέμεται η μέγιστη διάκριση του Ελληνικού Κράτους).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.