# #

5 Αυγ 2013

Καψής: Μέσα στον Αύγουστο θα εκπέμψει ζωντανά με δελτία ειδήσεων η νέα ΕΡΤ

Καψής: Μέσα στον Αύγουστο θα βγάλει ζωντανά δελτίο ειδήσεων η νέα ΕΡΤ

Μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα λειτουργήσει και πάλι η Δημόσια Τηλεόραση και θα εκπέμψει δελτίο ειδήσεων και ενημερωτικές εκπομπές όπως δήλωσε ο αρμόδιος υφυπουργός Παντελής Καψής.
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ...
Mega ο κ. Καψής δήλωσε πως το στούντιο της Κατεχάκη έχει ήδη περάσει στον έλεγχο του ενδιάμεσου φορέα και έχουν ξεκινήσει οι απαραίτητες τεχνολογικές αναβαθμίσεις για να μπορέσει να μεταδοθεί ενημερωτικό πρόγραμμα ήδη μέσα στον Αύγουστο.
Παράλληλα τόνισε ότι το 80% των εργαζομένων που θα τρέξουν τουλάχιστον το πρώτο μεταβατικό διάστημα που θα διαρκέσει περίπου 4 μήνες, θα προέλθει από το δυναμικό της ΕΡΤ. Το κύμα των προσλήψεων θα ολοκληρωθεί μόνο με τη δεύτερη προκήρυξη αφού παραδοθεί και το ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής τόνισε για μία ακόμη φορά. Πρόσθεσε πως Διευθυντής Σύνταξης παραμένει ο Βασίλης Θωμόπουλος.
Στην εκπομπή έκανε παρέμβαση η εκπρόσωπος των εργαζομένων, δημοσιογράφος Μάχη Νικολάρα και ρώτησε τον κ.Καψή για τι θα γίνει με τους υπαλλήλους που θα εργαστούν στον ενδιάμεσο φορέα, όταν ολοκληρωθούν οι δίμηνες συμβάσεις. Ο κ.Καψής ανέφερε πως υπάρχει δέσμευση της κυβέρνησης για να μπουν στο ταμείο ανεργίας όσοι προσληφθούν στον ενδιάμεσο φορέα.
Παράλληλα ο κ.Καψής είπε στην κ.Νικολάρα πως αν οι πρώην εργαζόμενοι δεν αναγνωρίζουν τον ενδιάμεσο φορέα να περιμένουν τότε δύο με τρεις μήνες για πάνε στη νέα ΕΡΤ. Παράλληλα απαντώντας σε ερώτηση τι θα συμβεί όταν εκπέμψει η νέα ΕΡΤ από την Κατεχάκη και οι πρώην εργαζόμενοι συνεχίζουν την εκπομπή τους από το Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, ο υφυπουργός είπε πως η μία εκπομπή θα είναι νόμιμη, ενώ η δεύτερη είναι πειρατική.

 iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.