# #

26 Αυγ 2013

Και οι μίζες τελειωμό δεν έχουν(βίντεο)



Τελικά αν δεν υπήρχαν οι ενδοκαπιταλιστικοί ανταγωνισμοί μεταξύ πολυεθνικών κολοσσών --και πάντα σε ξένες χώρες γιατί αν περιμένει κανείς απ' την ελληνική «δικαιοσύνη»...- ακόμα και αυτά τα ελάχιστα που βγαίνουν στην δημοσιότητα για την διαπλοκή πολιτικών και επιχειρηματιών θα έμεναν στην αφάνεια.
Η τελευταία περίπτωση αφορά τις μίζες που καρπώθηκαν έλληνες αξιωματούχοι σε σχέση με συμβάσεις για εξοπλισμούς ελληνικών υποβρυχίων. 

Όπως απεκάλυψε σχετικό δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung και επιβεβαίωσε σήμερα εκπρόσωπος του κρατικού εισαγγελέα στη Βρέμη «φαίνεται πως δύο εταιρείες πλήρωσαν η κάθε μια 9 εκατομμύρια ευρώ σε μίζες». 

Το ρεπορτάζ απ' το δελτίο του Mega είναι αποκαλυπτικό και μας λέει ότι αυτές οι μίζες υπήρχαν από το 2002 μέχρι το 2007 κατά την διάρκεια δηλαδή κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ και της Ν.Δ με υπουργούς...
Εθνικής Αμυνας Γ.Παπαντωνίου, Σ.Σπηλιωτόπουλου, Ε.Μεϊμαράκη, Ε.Βενιζέλου και Π.Μπεγλίτη.

Αν εκτός απ' τις τσέπες ελλήνων κρατικών αξιωματούχων οι μίζες κατέληγαν και σε κομματικά ταμεία δεν πρόκειται να το μάθουμε ποτέ. Αλλά χλωμό είναι να μάθουμε και τα φυσικά πρόσωπα που ήταν αποδέκτες της μίζας. (Το δημοσίευμα μιλάει για δυο έλληνες αξιωματούχους).


ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.