# #

27 Αυγ 2013

Ανθολόγιο… «μαργαριταριών»ή καλύτερα μ@#@#!ων από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ανθολόγιο… «μαργαριταριών»  από τον Θεόδωρο Πάγκαλο

Ποια σχόλια του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ σάρωσαν στα κοινωνικά δίκτυα όταν σχολιάζει τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τους εργαζομένους στην ΕΡΤ, τους καθηγητές της ΟΛΜΕ και όποιος άλλος τον εκνευρίζει…

«Κάφρος είναι ο άνθρωπος και αγράμματος». Έτσι "έλουσε" τον...
Αλέξη Τσίπρα ο Θόδωρος Πάγκαλος μέσω "Βήματος FM", με αφορμή μια ατυχή πρόταση στα αγγλικά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Δεν ήταν η πρώτη φορά που το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ υπερέβη λεκτικώς τα εσκαμμένα. Στην ιστορία, βέβαια, έχει μείνει το διαβόητο "μαζί τα φάγαμε", αλλά αξίζει να θυμηθούμε μερικές ακόμη πρόσφατες ατάκες του που άλλοι τις βρίσκουν γλαφυρές, οι περισσότεροι όμως τις θεωρούν υπερβολικές και προσβλητικές:
«Να φύγουν από την ΕΡΤ οι αργόμισθοι χαμαιλέοντες» (Με αφορμή τις αντιδράσεις στο κλείσιμο της ΕΡΤ)
«Το γκουλάγκ είναι τόπος βασανισμού(...) Δεν λέγεται ούτε γι' αστείο» (Το Μάιο, σχολιάζοντας το χειροκρότημα του Αλέξη Τσίπρα στην ατάκα του Σλαβόι Ζίζεκ)
«Δουλεύουν ελάχιστα και αρνούνται την αξιολόγηση οι εκπαιδευτικοί» (Το Μάιο, όταν η ΟΛΜΕ ανακοίνωσε απεργία κατά την διάρκεια των εξετάσεων)
«Σας σκίσαμε Πορτογάλοι οπορτουνιστές!» (Κοροϊδεύοντας στο Twitter τον Αλέξη Τσίπρα και παρομοιάζοντάς τον με τον Μπαρόζο που από την Αριστερά βρέθηκε στη Δεξιά)
«Φασίστες Χρυσής Αυγής, τρελιάρες ΣΥΡΙΖΑ και ψεκασμένοι Καμμένου» (Ομαδοποιώντας του πολιτικούς οπαδούς, το Απρίλιο στον Βήμα FM)
«Αν μ' αναγκάσουν να καταθέσω για τον Άκη, θα τον "θάψω"...» (Tον Απρίλιο, όταν ακούστηκε ότι ο Άκης Τσοχατζόπουλος θα τον καλούσε ως μάρτυρα υπεράσπισης)
«Στη Βουλή έχουν μαζευτεί πολλοί αλήτες, και συνάδελφοί σας» (Τον Απρίλιο, απευθυνόμενος στα ΜΜΕ)
«Η Ελλάδα, με δείκτη αυτοκτονιών από τους χαμηλότερους παγκοσμίως» (Το Μάρτιο, μέσω Twitter)
«Ας ονομάσουν τη FYROM, "Μέγας Αλέξανδρος"...» (Φέτος το Μάρτιο)


 http://www.newsbomb.gr/politikh/story/319467/anthologio-margaritarion--apo-ton-theodoro-pagkalo#ixzz2d9cDNd3R

1 σχόλιο:

  1. Αυτός είναι ένας μικροσκοπικός εγκέφαλος πνιγμένος μέσα σε μία απαίσια μάζα λίπους. Πως να λειτουργήσει ορθά;; Τώρα όμως σε στιγμές αναλαμπές λέει και αλήθειες όλοι οι αλήτες στην βουλή ευρίσκονται και στα συναφή της.
    Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.