# #

29 Αυγ 2013

Η πραγματικότητα θέλει σχεδόν 2.000.000 αλγερινούς, μαροκινούς, κενυάτες, νιγηριανούς, μπαγκλαντεσιανούς, αφγανούς, πακιστανούς, ιρακινούς πολλοί εκ των οποίων βαρυποινίτες στη χώρα τους και όχι τεχνίτες, μάστορες, γιατροί και μηχανικοί, να είναι αποθηκευμένοι σε αυτή τη γωνιά της γης.

Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες: γιατί να αποθηκεύεις εκρηκτικά αν δε σκοπεύεις να τα ανατινάξεις;


lathro
Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης ειδικά όσον αφορά τα αφρικανικά – ασιατικά μουσουλμανικά στοιχεία έχει ανοίξει ιδιαίτερα σε επίπεδο κοινωνίας τα τελευταία δύο χρόνια.
Το παραπάνω στοιχείο μαζί με τις αλβανικές συμμορίες που σκορπούν τον τρόμο για να αρπάξουν λίγα ευρώ απασχολούν το μέσο Ελληνα. Αυτό αποτυπώθηκε ξεκάθαρα στις δύο τελευταίες διαδοχικές αναμετρήσεις του 2012 και όλα δείχνουν πως θα καταστεί ακόμη σαφέστερο στις επόμενες εθνικές εκλογές όποτε αυτές γίνουν.
Η κυβέρνηση από την άλλη κωφεύει εκτιμώντας ο κος Δένδιας πως με το να σκορπά τα ψίχουλα σε όλο το σπίτι και να κρύβει τη σκόνη κάτω από το χαλί ότι λύθηκε το πρόβλημα. Δηλαδή πιστεύει πως διασκορπώντας τους λαθρομετανάστες στην ερημωμένη περιφέρεια ή στοιβάζοντάς τους επ’αόριστον σε σύγχρονα Αουσβιτς εξαγριώνοντάς τους ακόμη περισσότερο πως όλα είναι μια χαρά κι αυτός ...
επιτυχημένος.
Η πραγματικότητα θέλει σχεδόν 2.000.000 αλγερινούς, μαροκινούς, κενυάτες, νιγηριανούς, μπαγκλαντεσιανούς, αφγανούς, πακιστανούς, ιρακινούς πολλοί εκ των οποίων βαρυποινίτες στη χώρα τους και όχι τεχνίτες, μάστορες, γιατροί και μηχανικοί, να είναι αποθηκευμένοι σε αυτή τη γωνιά της γης.
Κι όσο κι αν μας λένε ότι ο Εβρος “έκλεισε”, το Αιγαίο δεν παύει να θυμίζει ελβετικό τυρί. Είμαστε δε τόσο γνωστοί για την ανεκτικότητά μας που οι παράνομοι μετανάστες αντί να κρύβονται καίνε ένα ολόκληρο νησί για να εντοπιστούν (!) ή οδηγούν αυτοκίνητα ενώ δεν έχουν καβαλήσει ούτε γάιδαρο και σκοτώνουν παιδιά στην επαρχία.
Η αποστολή λοιπόν εκρηκτικού υλικού συνεχίζεται με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Το υλικό καταφθάνει και αποθηκεύεται όντας πια σε μεγάλη ποσότητα.
Κι αν κάποτε δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε σε τι θα χρησιμεύσει, τώρα με τη χώρα μας εξαθλιωμένη το αντιλαμβανόμαστε όλοι.
Άλλοι πάλι λένε ότι οι απελπισμένες αυτές ψυχές απλά εγκλωβίζονται στην Ελλάδα στο δρόμο τους για αλλού. Αυτό ίσως ίσχυε στην αρχή αλλά πλέον δεν πιστεύω ότι ισχύει πια. Οι εδώ μιλούν καθημερινά με τηλεκάρτες και κινητά με την πατρίδα τους. Άρα όλοι γνωρίζουν πως η Ρώμη, το Παρίσι και το Μόναχο αποτελούν άπιαστους προορισμούς. Κι όμως έρχονται. Καταφθάνουν για να στοιβαχθούν.
Κοινό στοιχείο όλων αυτών το ισλάμ και οι ακρότητές του που είναι τρομακτικές όπως παρατηρούμε τα τελευταία χρόνια.
Ποιος τους στέλνει και πότε σκοπεύει να πυροδοτήθει τα εκρηκτικά; Το ακριβές χρονικό σημείο άγνωστο αλλά όλα δείχνουν ότι πλησιάζουμε.
Ας μη μας διαφεύγει πως ήδη έχουμε μικρές εκρηκτικές δοκιμές όπως η απειλή τζιχάντ πέρυσι στην Ομόνοια με τις όποιες καταστροφές, τα αυτομαστιγώματα σε στιγμές ιερού αλλαλαγμού στον Πειραιά, οι βιασμοί στην Πάρο, τα ξεκοιλιάσματα στο Αλιβέρι και η εξέγερση στην Αμυγδαλέζα που έστειλε 10 αστυνομικούς στο νοσοκομείο γιατί εμείς είμαστε τόσο ηλίθιοι που αντί να να επιλύσουμε με το νόμο το πρόβλημα, δημιουργούμε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.