# #

27 Ιουν 2013

Οικογενειακή υπόθεση η νέα κυβέρνηση…όταν η ΝΔ έλεγε ότι “με το μέλλον των παιδιών μας δεν παίζουμε” το εννοούσε!

Με κληρονομικό χάρισμα ο ανασχηματισμός
Παιδιά, εγγόνια, ανήψια, ξαδέλφια. Η αγία νεοφιλελεύθερη οικογένεια με μπλε και πράσινους κόκους. Ο νεποτισμός καλά κρατεί. Χωρίς να κάνουμε ιδιαίτερη έρευνα, παραθέτουμε τους 10 πιο γνωστούς «δεσμούς αίματος» στη νέα κυβέρνηση. Αξιολόγηση ή κληρονομικό δικαίωμα η πολιτική;
 Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός ΕκπρόσωποςΣίμος Κεδίκογλου γιός του..
πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου
 Υφυπουργός Παιδείας και ΘρησκευμάτωνΣυμεών Κεδίκογλου, ανιψιός του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Βασίλη Κεδίκογλου και ξάδελφος του Σίμου Κεδίκογλου που ανακοίνωσε το κλείσιμο της ΕΡΤ
 Υπουργός Διοικητικής ΜεταρρύθμισηςΚυριάκος Μητσοτάκης, γιος του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη και αδελφός της πρώην υπουργού και σημερινής βουλευτού Ντόρας Μπακογιάννη.
 Υπουργός ΝαυτιλίαςΜιλτιάδης Βαρβιτσιώτης,γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιάννη Βαρβιτσιώτη και εγγονός του βουλευτή του Λαϊκού Κόμματος Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.
Αναπληρωτής υπουργός Εθνικής ΆμυναςΦώφη Γεννηματά: Κόρη του επί σειρά ετών βουλευτή και υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Γεννηματά
 Υφυπουργός Δημόσιας ΡαδιοτηλεόρασηςΠαντελής Καψής, γιος του πρώην υπουργού και διευθυντή των «ΝΕΩΝ» Γιάννη Καψή και αδελφός του Μανώλη Καψή, στελέχους του Μέγκα.
 Υπουργός τουρισμούΌλγα Κεφαλογιάννη,  κόρη του Ιωάννη Κεφαλογιάννη, πρώην βουλευτή και υπουργού, και της Ελένης Βαρδινογιάννη, κόρη της γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας (αδελφή του βουλευτή Ρεθύμνου Παύλου Βαρδινογιάννη)
Υφυπουργός υγείαςΖέτα Μακρή, κόρη του πρώην βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Μακρή
  Υπουργός ΕπικρατείαςΔημήτρης Σταμάτης, γιος του πρώην υπουργού της Ν.Δ. Γιώργου Σταμάτη.
Υπουργός Πολιτισμού και ΑθλητισμούΠάνος Παναγιωτόπουλος, γαμπρός του βουλευτή και υπουργού της ΕΡΕ και της ΝΔ Αθανάσιου Τσαλδάρη (που ήταν με τη σειρά του τέκνο του πρώην πρωθυπουργού Κων/νου Τσαλδάρη)
 Υφυπουργός Εθνικής ΆμυναςΑθανάσιος Δαβάκης: συγγενής των βουλευτών της ΕΡΕ και της Ν.Δ. Δημήτριου και Ιωάννη Δαβάκη.
denpaizoume





















Πρέπει να μειώσει η κυβέρνηση και τον φόρο πολιτικής κληρονομιάς φαίνεται…..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.