# #

27 Φεβ 2013

Τιτανομαχία Αντώνη-ΑλέξηΣυγκλονιστική μάχη διεξήχθη χθες στη Βουλή, αφού ο Αντώνης Σαμαράς και ο Αλέξης Τσίπρας συγκρούστηκαν για τα προβλήματα των αγροτών, ώστε να πειστούν οι καθυστερημένοι Έλληνες πως τους ενδιαφέρουν. 

Και οι δυο πολιτικοί αρχηγοί κατέχουν καλά τα αγροτικά θέματα επειδή στο παρελθόν μάζευαν καπνά. 

Ο Αντώνης Σαμαράς εξήγγειλε άμεσες παροχές για την ανακούφιση των αγροτών –όπως δίμετρες...
Βουλγάρες και Ουκρανές-, ενώ τόνισε πως οι αγρότες με 40 χρόνια ασφάλισης θα παίρνουν σύνταξη στα 62, ενώ θα παίρνουν και μια ξένη καλλονή για μπόνους. 

Ο Αλέξης Τσίπρας κάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά να πάνε να βρούνε μια αγρότισσα στη Μεσσηνία και να την ρωτήσουν αν έχει τη δυνατότητα μετά από 50 χρόνια στα χωράφια να δουλέψει άλλα δυο χρόνια για να πάρει σύνταξη 330 ευρώ, αλλά ο Αντώνης Σαμαράς δεν δέχτηκε να πάνε, αφενός επειδή η ώρα ήταν προχωρημένη και οι αγρότισσες εκείνη την ώρα βλέπουν τον Σουλεϊμάν τον Καυλοπρεπή, και αφετέρου επειδή αυτές οι Μανιάτισσες δεν μασάνε τον κώλο τους και μπορεί να έπαιρναν τον Σαμαρά και τον Τσίπρα με τις πέτρες. 

Στη συνέχεια, ο Αντώνης Σαμαράς είπε αυτές τις γνωστές παπαριές που λέει για τις επενδύσεις και ο Αλέξης Τσίπρας του άσκησε κριτική επειδή δεν έρχεται στη Βουλή και έχει αφήσει στο πόδι του τον Βενιζέλο, ο οποίος -στην προσπάθειά του να μην πάει φυλακή- χτυπιέται και τσιρίζει πιο πολύ και από τον Άδωνι Γεωργιάδη. 

Ο Αντώνης Σαμαράς απάντησε πως δουλεύει 18 ώρες την ημέρα, επτά ημέρες την εβδομάδα, οπότε υποθέτω πως πρέπει να κάνει και κάποια άλλη δουλειά εκτός από το να κωλοβαράει σαν πρωθυπουργός. 

Επίσης, ο Αντώνης Σαμαράς ρώτησε τον Αλέξη Τσίπρα αν πιστεύει πως με το να πηγαίνει αυτός στη Βουλή την αναβαθμίζει με την παρουσία του, οπότε να την κλείσουν τη Βουλή και να μην πηγαίνει κανείς, για να γλιτώσουμε και τα έξοδα. 

Τότε πετάχτηκε από τη θέση του ο Κώστας Καραμανλής και είπε πως αυτός τον πάει τον Τσίπρα επειδή έχει κάτι το φρέσκο, και ο Αντώνης Σαμαράς θύμωσε που ο Καραμανλής πάει τον Τσίπρα και όχι αυτόν, και είπε πως αυτός πάει τον Κασιδιάρη αλλά ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως δεν πάει κανέναν τους και ζει μόνο για τη στιγμή που θα του ανοίξει ο σοφέρ την πόρτα της πρωθυπουργικής Μερτσέντες, και θα πηγαίνει βόλτες στο Σούνιο, ενώ οι άλλοι θα σκοτώνονται στη Βουλή για τις ανάγκες της τηλεόρασης.

http://pitsirikos.net/

1 σχόλιο:

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.