# #

23 Ιαν 2013

Σαμαρά...Άρπαξε την ευκαιρία !!!!!



Χωρίς μετρό παραμένει για έβδομη συνεχόμενη ημέρα η Αθήνα, μετά την απόφαση του Σωματείου Λειτουργίας Εργαζομένων στο Μετρό να συνεχίσουν την απεργία τους, αν και η κυβέρνηση Σαμαρά τηρεί σκληρή στάση και απειλεί τους απεργούς με επιστράτευση και απολύσεις. 

 Θα είναι λάθος της κυβέρνησης Σαμαρά να προχωρήσει σε επιστράτευση και απολύσεις των εργαζομένων στο μετρό. Η απεργία στο μετρό δίνει μια χρυσή ευκαιρία στην κυβέρνηση να παρουσιάσει έργο και να βουλώσει τα στόματα εκείνων που υποστηρίζουν πως ο Αντώνης Σαμαράς δεν έχει κανένα σχέδιο για...
ανάπτυξη. 

 Η κυβέρνηση θα πρέπει να αφήσει τους εργαζόμενους στο μετρό να απεργήσουν για τουλάχιστον δυο μήνες. 
 Σε δυο μήνες, οι Αθηναίοι θα έχουν ξεχάσει εντελώς πως υπάρχει μετρό στην Αθήνα και οι μετακινήσεις τους στην πρωτεύουσα θα είναι σκέτη κόλαση. 

 Τότε, η κυβέρνηση θα αρπάξει την ευκαιρία, θα ικανοποιήσει τα αιτήματα των απεργών και θα παρουσιάσει το μετρό ως νέο έργο και προσωπικό επίτευγμα του Αντώνη Σαμαρά. 
 Ο Αντώνης Σαμαράς θα κόψει πανηγυρικά την κορδέλα των εγκαινίων του Μετρό της Αθήνας στο σταθμό του Συντάγματος, και η δημοτικότητά του θα εκτοξευτεί στα ύψη. 

 Το ίδιο σχέδιο μπορεί να ακολουθήσει ο Αντώνης Σαμαράς και με το ευρώ. 
 Ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να περιμένει μέχρι να μην υπάρχει ευρώ ούτε για δείγμα στην Ελλάδα. 

 Το ευρώ θα εξαφανιστεί εντελώς από την αγορά, οι πολίτες θα ξεχάσουν πώς είναι, και ο Αντώνης Σαμαράς θα εμφανιστεί το πρωί της πρωτοχρονιάς του 2014 στην τηλεόραση με ένα μάτσο χαρτονομίσματα ευρώ στο χέρι και θα παρουσιάσει ευτυχισμένος στους Έλληνες το νέο νόμισμα της χώρας, το ευρώ, που αποτελεί μονόδρομο και σηματοδοτεί τη μεγάλη και ισχυρή Ελλάδα.

Πιτσιρίκος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.