# #

13 Αυγ 2012

Ο Ελληνικός τύπος και η αλήθεια...Δείτε το αποκαλυπτικό βίντεο

 

Δεν είναι τυχαίο που τα ΜΜΕ αποτελούν πάντα στόχο κι εργαλείο των δικτατόρων και των μεγαλοεπιχειρηματιών.
Ίσως η Δημοκρατία μιας χώρας να μπορεί να μετρηθεί από τον τρόπο που παρουσιάζονται τα γεγονότα στο πλατύ κοινό. Η γκάμα μεταξύ αντικειμενικότητας και διαπλοκής είναι τεράστια. 

Από το απόλυτο ψέμα των απολυταρχικών καθεστώτων, τη διαστρέβλωση ή την απόκρυψη της αλήθειας ως την αποκάλυψη μέρους της καιτη  μεθοδευμένη τοποθέτηση τής είδησης έτσι ώστε από την προηγούμενη κι επόμενη να αλλοιώνεται δια συνειρμών.

Τα κανάλια, ενώ πουλάνε για εκατομμύρια μερικά δευτερόλεπτα στους διαφημιστές για να επηρεάσουν το κοινό, υποστηρίζουν πως ατέλειωτες ώρες βίας και τρομοκρατίας μέσω ταινιών και ειδήσεων δεν επηρεάζουν. Ποιον κοροϊδεύουν; Εμάς, και το πετυχαίνουν πολύ καλά. Δείτε τα δικά μας.

Διότι εδώ σ΄εμάς γνωρίζουμε ότι σπανίως έως ποτέ δεν είχαμε ΜΜΕ μη διαπλεκόμενα. Με την Κρίση όμως όχι μόνο παρουσιάζουν τις ειδήσεις  υποκειμενικότατα αλλά, όπως λέει το αφιέρωμα του Al Jajeera, τα κανάλια έγιναν μέρος της Κρίσης μας συμμετέχοντας ενεργά στις εξελίξεις και τρομοκρατώντας τον κόσμο για να υποταχτεί. Μας έλειπαν οι αποδείξεις;

     Χαρείτε το 
video που ...παίχτηκε πριν δυό μήνες και, τι περίεργο, οι τηλεπατριώτες που με το παραμικρό βλέπουν σκάνδαλα σε ξένα εξώφυλλα για τις αλήθειες που τους αφορούν σιώπησαν.
Χαρείτε το, αξίζει:

http://daphnechronopoulou.blogspot.com/#ixzz23Qn5n1D9  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.