# #

16 Αυγ 2012

Ό, τι και να γράψεις, Θεόδωρε Πάγκαλε, δεν εξαγνίζεσαι!


Και ο Θόδωρος Πάγκαλος στο παιχνίδι της παραπλανητικής τιμολόγησης του ".99"

 












Ώστε το e-book "Μαζί τα Φάγαμε", που έγραφες εν μέσω εθνικής κρίσης όταν ήσουν αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, ενώ είχες άλλα σοβαρότερα καθήκοντα, κάνει 3,99 και όχι 4 ευρώ, ε; 






Δε φτάνει που το πουλάς, αντί να το προσφέρεις δωρεάν ως όφειλες, αν είχες λίγη τσίπα, μια και δεν πρόσφερες τίποτα το αξιόλογο στη χώρα μας στα 30 χρόνια της πολιτικής σου αργομισθίας, προσπαθείς να μας παραπλανήσεις κι από πάνω ότι είναι φθηνότερο, χρησιμοποιώντας το απατηλό τρικ του παγκόσμιου marketing που θέλει τις τιμές να τελειώνουν σε ".99" για να εξαπατούν τους αφελείς καταναλωτές!

Αυτός είσαι Θεόδωρε Πάγκαλε! Δε σου αρκούν όσα κατέχεις,  ή κατείχες, και θέλεις γι' άλλη μια φορά να κερδοσκοπήσεις εις βάρος των αφελών ή περίεργων που θα κατεβάσουν την ηλεκτρονική σου σαβούρα, παραπλανώντας τους ακόμη και ως προς την τιμή! 

Αυτό λεγεται mind manipulation, Θόδωρε, και ως πολιτικάντης που ήσουνα, προφανώς ξέρεις από τέτοια... 

Είναι παραπλανητική τιμολόγηση ότι κάτι είναι δήθεν φθηνότερο απ' ό,τι είναι! Νισάφι πια με την απάτη του ",99"!

Προσωπικά αρνούμαι να πληρώσω 3,99 ευρώ για να διαβάσω τα κουτσομπολιά σου. Αν οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι, εσείς το πολιτικό σκυλολόι τους διαφθείρατε, μαζί βεβαίως με τους κολλητούς σας δικαστικούς που δεν κάνουν ευσυνείδητα τη δουλειά τους, κι όλους τους άλλους κρατικοδίαιτους κομματικούς πελάτες σας που επανδρώνουν το υδροκέφαλο Δημόσιο μπάχαλο και δέχονται τα φακελάκια για να κάνουν τα στραβά μάτια.

Δε μου λες όμως, βρε Θόδωρε, από τις εισπράξεις σου θα πάρουν ποσοστά εκείνοι που σου έστειλαν ιστορίες γι’ αγρίους και τις συμπεριέλαβες στη συλλογή σου;  Άκουσα ότι καταλαμβάνουν πάνω από το μισό e-book. Όχι βέβαια! Μόνος σου θα τα φας, κι ας λες "μαζί τα φάγαμε"! 

Πάντως, ό, τι και να γράψεις, Θεόδωρε Πάγκαλε, δεν εξαγνίζεσαι! Έχεις κι εσύ, είτε με πράξεις, είτε με παραλήψεις, είτε με ανοχή, είτε με συνενοχή, τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την ηθική και την οικονομική χρεοκοπία της Ελλάδας. Στη θέση σου θα κρυβόμουν σε καμιά σκήτη του Αγίου Όρους...

Ας θυμηθούμε όμως ποιος ήσουν: 











 Υ.Γ.
Πάντως εσείς, ω μαζοχιστές ραγιάδες, συνεχίστε να ενισχύετε το "φτωχούλη" Θ. Πάγκαλο με τον οβολό σας των 3,99 ευρώ το κάθε πρόβατο. Μπέεε! Φανταστείτε ότι μόνο με 100.000 "κατεβάσματα" - είναι αλληγορικός ο όρος - ο φτωχούλης φαταούλας θα έχει τσεπώσει 399.000 ευρώ και θα πίνει εις υγείαν των κορόιδων ηδονοβλεψιών. Ξυπνήστε βρέεε!

3 σχόλια:

  1. "μαζί τα φάγαμε"!
    Τότε γιατί εγώ ήμουν και είμαι στην πείνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο ο βιολογικός θάνατος θα μας απαλάξει απ την παρουσία τους??? τί θέλουν αλλο απ τίς ζωές μας και γράφουν ολοι βιβλία οταν τουσ ξεβράσει το σύστημα? Τυφλοί ηταν ολλα αυτά τα χρόνια η συνένοχοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα γραφομενα ενος δοσιλογου και απατεωνα δεν θα τα διαβαζα ποτε αληθεια την περιουσια του πως την αποκτησε; αλλα ολη η οικογενεια του δοσιλογοι ηταν πλουτησαν εις βαρος του ελληνικου λαου ο παγκαλος τρωει οσο 5 οικογενειες ηθελε να κανει και την γυναικα του δημαρχο για να συνεχισουν την μασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.