# #

10 Φεβ 2012

Ζούνη και Ράγιου δεν τόλμησαν να πάνε στο Χαλάνδρι




Τα τηλέφωνα βρόντηξαν, κάποιοι στο Δήμο και στις δημοτικές παρατάξεις λούστηκαν από κρύο ιδρώτα και σωστά αποφάσισαν να ενημερώσουν τις δύο πολιτικές εκπροσώπους των Μνημονίων, της Αντιλαϊκής πολιτικής και του τηλεοπτικού κανιβαλισμού «ότι καλύτερα ας μην έρθουν στο Χαλάνδρι.






 Σας περιμένουν Διαδηλωτές»!

Έτσι λοιπόν,  η εκδήλωση-πραρουσίαση  του αυτοβιογραφικού βιβλίου «Anorexia Nervosa», της Στέλας Λέτσιου, έγινε χωρίς τη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και ηθοποιός Πέμη Ζούνη και επίσης χωρίς την παρουσία  της Νατάσσα Ράγιου. Επέλεξαν να κρυφτούν παρά να εκτεθούν στην λαϊκή οργή και δημόσια κριτική.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι πολίτες του Χαλανδρίου γύρισαν την πλάτη στην εν λόγω εκδήλωση:

 μόλις 18 άτομα βρέθηκαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση, όσοι περίπου και οι διαδηλωτές  που θέλησαν να σταθούν απέναντι στη βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Πέμη Ζούνη, που ψήφισε τα Μνημόνια και θα ψηφίσει τη νέα Δανεική Σύμβαση, και την πρώην βουλευτή Νατάσσα Ράγιου της ΝΔ και γνωστή παρουσιάστρια της εκπομπής ΚΕΝΤΡΙ που οδήγησε έναν πατέρα που κατηγορούνταν για αιμομιξία στην αυτοκτονία, που εκμεταλλεύτηκε το δράμα της Ανεργίας μέσω της εκπομπής της στον  ALPHA με τίτλο "Η δική σου ευκαιρία" που έδινε θέσεις εργασίας με ψηφοφορία....(το 1998, το Δευτεροβάθμιο Πειθαρχικό Συμβούλιο επέβαλε στη Νατάσα Ράγιου, τότε βουλευτή της Ν.Δ., με αφορμή τη γνωστή υπόθεση Κορωνάκη στην εκπομπή <<Κεντρί>> του ΑΝΤ1, την ποινή της προσωρινής διαγραφής ενός έτους από την ΕΣΗΕΑ).
Διαδηλωτές έτοιμοι να τους φωνάξουν:

ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΝΟΡΕΞΙΑ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΕΙ
ΣΕ ΛΙΓΟ Ο ΛΑΟΣ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΕΙ.
ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ.

Προξένησε όμως αλγεινή εντύπωση η προκλητική και επιθετική στάση των εκπροσώπων του Δήμου που δεν επέτρεπαν να μοιράσουμε κείμενα ενάντια στην κοινή πολιτική κυβέρνησης και Δημάρχου Κουράση, που μίλησαν για πολιτιστική εκδήλωση, λες και τα αίτια της ανορεξίας δεν είναι πολιτικά, δεν είναι το πρότυπο ζωής που πρεσβεύει και επιβάλλει η βιομηχανία του θεάματος και ο τηλεοπτικός βόθρος του κάθε Μουρατίδη.

Πιστεύουμε ότι ο κάθε πολίτης του Χαλανδρίου αισθάνεται αηδιασμένος από τον εμπαιγμό της Δημοτικής Αρχής. Μια δημοτική αρχή που συμπλέει με τις κυρίαρχες επιλογές εξαφάνισης κάθε κοινωνικής παροχής, συμβάλλει στην επιδείνωση των κοινωνικών προβλημάτων όπως και οι καλεσμένοι της που ψηφίζουν τα αντικοινωνικά μέτρα και είναι συστατικά στοιχεία του τηλεοπτικού βόθρου που χειραγωγεί τις συνειδήσεις μας και μας μολύνει  με καταναλωτισμό και πολιτιστικά σκουπίδια.

 Μια δημοτική αρχή που φορολογεί τους πολίτες και αφήνει αφορολόγητα τα κέρδη των τεράστιων επιχειρηματικών συμφερόντων της περιοχής, που πρόσφατα εμπορευματοποίησε ακόμη και την πλατειά για χάρη του Εμπορικού Συλλόγου και πέταξε στο δρόμο εκατοντάδες παιδιά από τους Παιδικούς Σταθμούς. 

Εμείς απλώς τους ενημερώνουμε: θα μας βρίσκετε πάντα μπροστά σας. Θα σας μαυρίζουμε σε κάθε ευκαιρία.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.