# #

22 Ιουν 2012

Αντίχριστος ο Τσίπρας! Ουουουουου 666…



Μέχρι τώρα ξέραμε πως ο Αλέξης Τσίπρας είναι σέξυ και για αυτό αρέσει (κάτι σαν Σάκης Ρουβάς της πολιτικής, δηλαδή). Σήμερα σας ενημερώνουμε, σύμφωνα και μια προκήρυξη που κυκλοφορεί και απευθύνεται στους Έλληνες ορθόδοξους χριστιανούς, πως στο … τσακ γλυτώσαμε τη συντέλεια του κόσμου και την έλευση του Αντίχριστου – Αλέξη Τσίπρα, που …..
βγήκε δεύτερος στις εκλογές.
Τι θα έκανε ο Αλέξης και το κόμμα του, το «Κόμμα των Σταλινιστών-Μαρξιστών», εάν έβγαινε πρωθυπουργός; 
Τριάντα 33 κακά, όσο και τα χρόνια του Χριστού (το τελευταίο δεν το λέει η προκήρυξη, το σχολιάζει η στήλη).
Πάρτε αγιασμό, Αγία Γραφή, κανένα εικόνισμα, κάντε σταυρό, πείτε και 5-6 «Πάτερ ημών» (διαχρονικό «hit» αυτό) και διαβάστε κάνοντας κλικ στην φωτογραφία!




http://athriskos.gr/?p=13256

2 σχόλια:

  1. Πώ πώ τί κόντεψε να πάθουμε οι θεοσεβείς!
    Ευτυχώς ο σοφός (και πολύ φοβισμένος και τρομοκρατημένος) λαός απέτρεψεν την έλευσιν του εν λόγω αντιχρίστου, ώστε να συνεχίσωμεν να τηρώμεν τα ιεράς παραδόσεις των καθ΄όλα Ελλήνων Αβραάμ, Ισαάκ, Ιακώβ, Μωϋσέως, Δαυΐδ και των άλλων προγόνων των καθ΄ημάς εθνικοφρόνων, παραδόσεις γνωστάς, ως τον αφανισμόν παντός εν τη Παλαιστίνη αλλογενούς πληθυσμού, την πυρπόλησιν της τετραπόλεως των Σοδόμων.
    Τσ τσ τσ, από τί γλυτώσαμε παρά τρίχα.
    Αυτοί οι άτιμοι, όμως, οι απόγονοι του Δημόκριτου, του Επίκουρου, του Αρχιμήδη κλπ., οι τρισκατάρατοι δεν λένε να εξαφανισθούν από τη γη ετούτη. Ολο τους λιγοστεύει η ιερά ομάς των απογόνων των Σαδδουκαίων, του Θεοδοσίου, του Αρκαδίου και του Γενναδίου και αυτοί ξανά εκεί, αναγεννώνται, πολλαπλασιάζονται και επαπειλούν τους αγίους τραπεζίτας, χρηματιστάς και εφοπλιστάς και τους υφισταμένους αυτών πολιτικούς, ως τον Αντώνιον, τον Ευάγγελον, τον Φώτιον και λοιπούς ομοίους, ο Υψιστος να τους έχει καλά.
    Πάλι καραδοκούν ώστε να αποτρέψουν την ιεράν υποχρεωτικήν διαρκή νηστείαν την οποία επέβαλε η αγία τριάς τραπεζιτών, χρηματιστών, εφοπλιστών εις τους Ελληνας πολίτας, διά το καλόν των (πώς ελέγετο εις τας θαυμασίας εκείνας εποχάς: ψωμί κι ελιά ...).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σκ@τα στους εβρ@ιοπαπαδες που ειναι και π@υστηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.