# #

9 Μαΐ 2012

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ !
(Διαβάστε μέχρι τέλους)

Published by Christina Salemi on April 28, 2012
Target: Prosecutor of  the International Criminal Court (ICC)
Region: World
Background (Preamble):

Ελληνικά (Greek)
Français (French)
    Deutsche (German)
 Español (Spanish)
Ως γνωστό, εδώ και περίπου τρία χρόνια, όλος ο κόσμος ασχολείται με την Ελλάδα και η γενική εντύπωση είναι ότι η κυβέρνηση μάχεται να σώσει την χώρα από την καταστροφή (!).
Στη πραγματικότητα όμως, η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική και ακριβώς οι φερόμενοι ως σωτήρες, είναι εκείνοι που εσκεμμένα έφεραν την χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης!
Συγκεκριμένα, από το 2009 η Ελλάδα έπεσε στα χέρια μίας χούφτας εγκληματιών που ηθελημένα, μεθοδικά και βάση σχεδίου, την καταστρέφουν. Μέχρι τώρα, κανείς δεν κατάφερε να τους σταματήσει παρότι μεγάλες προσπάθειες έχουν καταβληθεί . Γι΄αυτό, τους τελευταίους μήνες και ως ύστατη προσπάθεια σωτηρίας, κατατέθηκαν στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) δυο καταγγελίες, ενώ εκατοντάδες πολίτες επιβεβαιώσαν τα εγκλήματα και ζήτησαν από τον εισαγγελέα του δικαστηρίου, να εμποδίσει την διεξαγωγή ενός από τα μεγαλύτερα εγκλήματα της σύγχρονης ιστορίας. 
Η ολική καταστροφή μίας χώρας σύμβολο για το δυτικό πολιτισμό και η γενοκτονία του ιστορικού λαού της, ο οποίος από την αρχαιότητα έως τώρα προσέφερε πολλά σε ολόκληρη την ανθρωπότητα, αλλά σήμερα βρίσκεται εξαντλημένος, ταπεινωμένος και ντροπιασμένος εξαιτίας της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας .
Οι δυο καταγγελίες αφορούν εγκλήματα κατά ...
της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη. Επειδή η λέξη γενοκτονία μπορεί να ακούγεται πολύ σκληρή και το ενδεχόμενο τέλεσης ενός τέτοιου εγκλήματος, ειδικά στην σύγχρονη Ελλάδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορεί να φαίνεται απίστευτο, σας διαβεβαιώ προκαταβολικά ότι δεν υπάρχει καμία υπερβολή.
Διαβάστε τα κείμενα των καταγγελιών, δείτε το αποδεικτικό υλικό και θα πειστείτε μόνοι σας για την βασιμότητα των ισχυρισμών. Θα δείτε ότι δεν υπάρχουν θάλαμοι αερίων αλλά η αστυνομία ψεκάζει τον κόσμο με ασφυξιογόνα αέρια, υπάρχει υπογεννητικότητα, φτώχεια, εκτρώσεις, ψυχασθένειες, μετανάστευση Ελλήνων στο εξωτερικό και αυτοκτονίες. Σχολεία και νοσοκομεία κλείνουν, οι συνθήκες ζωής είναι πολύ δύσκολες, όλο και περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε τροφή, νερό και ιατρική περίθαλψη, γονείς παρατάνε τα παιδιά τους σε ιδρύματα επειδή δεν μπορούν να τα συντηρούν, μαθητές δεν έχουν σχολικά βιβλία και λιποθυμούν στα σχολεία από την ασιτία, η αξιοπρέπεια των Ελλήνων έχει καταρρακωθεί και ο λαός υποφέρει από εθνική κατάθλιψη. Ταυτόχρονα λόγω του μεγάλου αριθμού λαθρομεταναστών από Αφρική και Ασία που εισρέουν καθημερινά στο ελληνικό έδαφος, προσελκυόμενοι κυρίως από την ευνοϊκή σε αυτούς νομοθεσία, η Ελλάδα μουσουλμανοποιείται με γοργούς ρυθμούς και ο ντόπιος πληθυσμός αφομοιώνεται σταδιακά από το ξενόφερτο. Σε λίγα χρόνια θα εξαφανιστεί εντελώς.
Πως φτάσαμε εδώ;
Το καλοκαίρι του 2008, αρχίσαμε ως πολίτες της Ελλάδας να ακούμε για οικονομική κρίση. Παγκόσμια και με ξένες αιτίες, έλεγε η τότε κυβέρνηση Καραμανλή, ντόπια και εξαιτίας της κυβερνητικής οικονομικής πολιτικής, έλεγε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κ. Παπανδρέου. Σύντομα, ο δεύτερος, ζήτησε κιόλας πρόωρες εκλογές με αφορμή την οικονομία, ισχυριζόμενος ότι η κυβερνητική οικονομική πολιτική που βασιζόταν σε ιδιωτικοποιήσεις και μέτρα λιτότητας ήταν λανθασμένη και οδηγούσε με μαθηματική ακρίβεια την χώρα σε ύφεση και κατάρρευση. Τελικά, το 2009 εκμεταλλεύτηκε την επικείμενη εκλογή πρόεδρου της δημοκρατίας, έριξε με πραξικοπηματικό τρόπο την κυβέρνηση Καραμανλή και προκάλεσε τις πολυπόθητες πρόωρες εκλογές. Η Βουλή έκλεισε στις 2 Σεπτεμβρίου 2009, μόλις δυο χρόνια μετά την ανακήρυξή της και οι εκλογές διεξάχθηκαν στις 4 Οκτωβρίου.
Η οικονομική κρίση παρέμεινε το κεντρικό θέμα και κατά την προεκλογική περίοδο και γι΄αυτό, οι περισσότερες ομιλίες, δηλώσεις και δεσμεύσεις των υποψηφίων, αφορούσαν τις προτεινόμενες λύσεις εξόδου απ’ αυτήν. Μέτρα συγκρατημένης λιτότητας έλεγε ο κ. Καραμανλής, ανάπτυξη και βελτίωση των λειτουργιών του κράτους έλεγε ο κ. Παπανδρέου. Κέρδισε ο δεύτερος.
Κατά τα λεγόμενά του, η υλοποίηση της διακηρυττόμενης πολιτικής, βασιζόταν στην αξιοποίηση των αστείρευτων δυνατοτήτων της χώρας και του ανθρώπινου δυναμικού της και θα εξασφάλιζε την έξοδο από την οικονομική κρίση, την μείωση του κυβερνητικού δανεισμού, την ευημερία και την προστασία του κύρους και της αξιοπιστίας της χώρας στο εξωτερικό. Δέσμευση του; Πιστή εφαρμογή της πολιτικής πλατφόρμας του, ασχέτως συνθηκών. Επανεκκίνηση της οικονομίας, δίκαιη κατανομή του πλούτου και κανένα νέο φορολογικό βάρος στα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα για να μην μειωθεί η αγοραστική της δύναμη, να μη βαθύνει η ύφεση και να μην επέλθει ο φαύλος κύκλος της κατάρρευσης. Αυτή η δήλωση έγινε πολλές φορές όχι μόνο ως δέσμευση, αλλά και ως απάντηση στους πολιτικούς αντιπάλους.
Εκείνη την περίοδο, η Ελλάδα είχε κάποια οικονομικά προβλήματα, όπως οι περισσότερες δυτικές χώρες άλλωστε, αλλά αυτά τα προβλήματα ήταν πολύ μικρότερα από ότι κάποιοι έλεγαν και πολλοί πιστεύαν. Σε κάθε περίπτωση όμως, βάση απλής λογικής και έχοντας υπόψη τα μοναδικά πλεονεκτήματα της χώρας, η υλοποίηση της πολιτικής Παπανδρέου ήταν εύκολη υπόθεση. Ποια είναι τα πλεονεκτήματα αυτά;
- το μικρό συνολικό εξωτερικό χρέος της χώρας, η στρατηγική γεωγραφική θέση και η τεράστια πολιτιστική κληρονομιά
- σημαντικοί τομείς στην Οικονομία, όπως ποιοτικά γεωργικά προϊόντα, τουρισμός και ναυτιλία, οι οποίοι δεν έχουν ουσιαστικά το φόβο του μισθολογικού ανταγωνισμού εκ μέρους των αναπτυσσόμενων χωρών (Κίνα, Ινδία, Ρωσία κλπ) – όπως συμβαίνει με τις γερμανικές και άλλες βιομηχανίες
- το γεγονός ότι είναι μία από τις ελάχιστες δυτικές χώρες, οι οποίες διέθεταν ακόμα μεγάλη δημόσια περιουσία, ανεκμετάλλευτο πλούσιο υπέδαφος και πολύ κερδοφόρες κοινωφελείς εταιρείες στην ιδιοκτησία του κράτους.
Για του λόγου το αληθές, αναφέρω ενδεικτικά μόνο ότι :
- η Ελλάδα ήταν και είναι η πρώτη παγκόσμια δύναμη στη ναυτιλία αλλά η έδρα των περισοτέρων εφοπλιστικών εταιριών βρίσκεται στην αλλοδαπή
- το 2009, το συνολικό εξωτερικό χρέος συγκρινόμενο με το ΑΕΠ ήταν 167% και η Ελλάδα βρισκόταν πολύ πίσω στην παγκόσμια αλλά και στην Ευρωπαϊκή κατάταξη, όπου προηγούνταν η Ιρλανδία με περίπου 1000%, η Ολλανδία με περίπου 470%, η Βρετανία με 416% και η Πορτογαλία με 223%
- τα ανεκμετάλλευτα πλεονεκτήματα της χώρας ήταν γνωστά στους πάντες, καθώς από το 1981 όλοι ήξεραν ότι η Ελλάδα μπήκε στην τότε ΕΟΚ (των 9) με τρία πλεονεκτήματα: Την Εμπορική της Ναυτιλία, τον Ορυκτό της πλούτο και το επιχειρηματικό δαιμόνιο των Ελλήνων. (Γκαστόν Τορν, Πρόεδρος της ΕΟΚ το 1981)
Παρ’όλες τις δεσμεύσεις όμως και παρ’όλες τις όντως αστείρευτες δυνατότητες της Ελλάδας, αμέσως μετά τις εκλογές, ο κ. Παπανδρέου άλλαξε στάση κατά 180 μοίρες, έκανε ακριβώς το αντίθετο από όσα είχε υποσχεθεί και σήμερα, ούτε τρία χρόνια μετά, τα αποτελέσματα των πράξεων του είναι τραγικά, αλλά τα χειρότερα έπονται.
Συγκεκριμένα και μεταξύ άλλων, μόλις ανέλαβε την εξουσία, ο κ Παπανδρέου αντί να ασκήσει τα αυτονόητα καθήκοντα του πρωθυπουργού, να υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και να λύσει τα όποια προβλήματα αντιμετώπιζε η χώρα
- άρχισε ξαφνικά να μιλάει για χρεοκοπία και κατάσταση έκτακτης ανάγκης, ενώ ταυτόχρονα ξεκίνησε μία πρωτοφανής δυσφημιστική εκστρατεία, δηλώνοντας προς πάσα κατεύθυνση και με κάθε ευκαιρία ότι η Ελλάδα είναι μια χρεοκοπημένη, αναξιόπιστη και διεφθαρμένη χώρα, με διαλυμένους εισπρακτικούς μηχανισμούς και παρασιτική οικονομία,
- παρουσίασε τη δημοσιονομική κατάσταση της χώρας χειρότερη από ότι ήταν στην πραγματικότητα, αναθεωρώντας το έλλειμμα του 2008 κατά 2 % και “φουσκώνοντας” με λογιστικές αλχημείες το έλλειμμα του 2009 τουλάχιστον κατά 3,7%
- έδωσε εντολή (ή επέτρεψε) στην Τράπεζα της Ελλάδας να επιμηκύνει τη χρονική περίοδο του διακανονισμού των συναλλαγών στα ελληνικά ομόλογα, δημιουργώντας έτσι μεγάλα περιθώρια υποτιμητικής κερδοσκοπίας και χειραγώγησης σε βάρος των ελληνικών ομολόγων (αλλαγή του Τ3 σε Τ10).
- άφησε για περίπου ένα χρόνο ακέφαλες τις περισσότερες δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμούς ενώ στη συνέχεια, έκανε τον ένα κυβερνητικό ανασχηματισμό μετά τον άλλο, ιδρύοντας ταυτόχρονα και καταργώντας υπουργία.
- αύξησε επανειλημμένα την άμεση και έμμεση φορολογία και προχώρησε σε οριζόντιες μειώσεις μισθών και συντάξεων, πλήττοντας έτσι βάναυσα τα μεσαία και χαμηλά εισοδήματα. Κάποια στιγμή, πολύς κόσμος έφτασε να ζήσει κάτω από το όριο της φτώχειας και να μην έχει καμία φοροδοτική ικανότητα. Πάρα ταύτα όμως, η πολιτική Παπανδρέου δεν άλλαξε: καινούργια μέτρα λιτότητας επιβλήθηκαν ξανά και ξανά, παρότι, όπως ήταν φυσιολογικό να συμβεί, η κοινωνία εξαθλιωνόταν και τα ταμεία δεν γέμιζαν.
- συρρίκνωσε τις δημόσιες επενδύσεις, προχώρησε σε στάση πληρωμών προς το εσωτερικό, δεν μείωσε τη σπάταλη και δεν έκανε καμία μεταρρύθμιση
- σε λιγότερο από ένα χρόνο, δημιούργησε με διάφορα τεχνάσματα δανειακές ανάγκες ύψους 240 δις ευρώ, ποσό που δεν είχε δανειστεί η Ελλάδα σε 35 χρόνια! Κατόπιν τούτου και επικαλούμενος κατάσταση έκτακτης ανάγκης, εξασφάλισε με το έτσι θέλω τα χρήματα από την Τρόικα (ΕΕ, ΚΤΕ και ΔΝΤ).
Συγκεκριμένα, α) με αντάλλαγμα την ασυλία της χώρας και της περιουσίας της πήρε 110 δις ευρώ (πρώτη δανειακή σύμβαση) και β) με αντάλλαγμα την διοίκηση της χώρας  από τους δανειστές και προτεραιότητα την πληρωμή των δανείων αντί μισθών, συντάξεων και λοιπών κοινωνικών δαπανών, δέσμευσε και τα υπόλοιπα 130 δις ευρώ (δεύτερη δανειακή σύμβαση)
Τέλος, σαν να μην ήταν αρκετά όλα αυτά για να καταστραφεί η Ελλάδα, εφάρμοσε και μία πρωτοφανή μεταναστευτική πολιτική, που μετέτρεψε την χώρα σε πόλο έλξης για τους δυστυχισμένους όλου του κόσμου, τους οποίους  δεν μπορεί όμως ούτε να φροντίσει ούτε να διώξει (Δουβλίνο 2). Εξαιτίας του μεγάλου αριθμού των λαθρομεταναστών που έρχονται καθημερινά στην Ελλάδα και της φτώχειας,  η εγκληματικότητα αυξήθηκε ραγδαία, επανεμφανιστήκαν ξεχασμένες ασθένειες και  μια που οι Έλληνες είναι λίγοι, δεν γεννάνε, αυτοκτονούν ή μεταναστεύουν στο εξωτερικό λόγω της κρίσης, ενώ οι μουσουλμάνοι που έρχονται είναι πολλοί, νεαροί και ως γνωστό, κάνουν πολλά παιδιά, οι συνέπειες σε πολύ λίγα χρόνια θα είναι τραγικότατες.
Αν κοιτάζει κανείς προσεκτικά τις κινήσεις του, διαπιστώνει ότι έγιναν βάσει σχεδίου το οποίο  στηρίχτηκε κυρίως σε ένα επαναλαμβανόμενο μοντέλο : πλήγμα της αξιοπιστίας και του κύρους της χώρας, παράλυση του κράτους και εξοντωτικά μέτρα λιτότητας. Βάσει του μοντέλου αυτού και με τις ευλογίες του πρόεδρου της δημοκρατίας, ο κ Παπανδρέου και η κυβέρνησή του κατάφεραν να διαλύσουν την οικονομία, το κοινωνικό κράτος δικαίου και τον κοινωνικό ιστό. Κατάφεραν δηλαδή να μας αποδείξουν εμπράκτως, ότι τα μέτρα λιτότητας οδηγούν όντως “στο φαύλο κύκλο της κατάρρευσης” και ότι προεκλογικά, ήξεραν πολύ καλά τι έλεγαν.
Αποτέλεσμα; Η χώρα είναι αποκλεισμένη από τις αγορές και δαχτυλοδειχτούμενη, έχασε το κύρος και την κυριαρχία της και ουσιαστικά χρεοκόπησε. Ο κυβερνητικός δανεισμός  αυξήθηκε κατακόρυφα, το δημόσιο χρέος είναι μην βιώσιμο, οι δείκτες επιχειρηματικότητας και τα δημόσια έσοδα κατέρρευσαν, η αγορά πάγωσε, το ΑΕΠ συρρικνώθηκε κατά 12% περίπου, η αξία της δημόσιας περιουσίας μειώθηκε δραματικά, δεκάδες χιλιάδες επιχειρήσεις έκλεισαν, η ανεργία αυξήθηκε κατά 242% και για πρώτη φορά στην ιστορία, οι απασχολούμενοι είναι λιγότεροι από εκείνους που δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Διευκρίνιση : Σε πολύ γενικές γραμμές, οι βασικές φάσεις του σχεδίου Παπανδρέου ήταν :
1. Κατάκτηση της εξουσίας
2. Δημιουργία των απαραίτητων συνθηκών για τη λήψη  τεράστιων διακρατικών δανείων υψηλού κινδύνου
3. Εξασφάλιση των συνθηκών αδυναμίας πληρωμής των δανείων αυτών
Σήμερα όλες έχουν ολοκληρωθεί! Γι΄αυτό ο κ Παπανδρέου δεν είναι πια ούτε πρωθυπουργός ούτε αρχηγός κόμματος.
Για να είναι εφικτή η εφαρμογή και η ολοκλήρωση του δολοφονικού αυτού σχεδίου και να μην γίνουν αντιληπτά τα εγκλήματά του, ως πραγματικός καλλιτέχνης της χειραγώγησης και της προπαγάνδας, ο αρχιτέκτονάς του, περιέλαβε στο βασικό μοντέλο, το δόγμα του σοκ και όλες τις άλλες τεχνικές χειραγώγησης των μαζών και ψυχολογικού πολέμου (αποποίηση ευθυνών, «χρεο-τρομοκρατία», απειλές, εκβιασμοί και ψευτοδιλλήματα). Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι στα πλαίσια αποποίησης των ευθυνών, φρόντισε να πετύχει και άλλους στόχους εκτός των αυτονόητων. Πιο συγκεκριμένα, οι ισχυρισμοί που χρησιμοποίησε για να απαλλαγεί από τις ευθύνες του, ήταν ότι, για τα κατορθώματά του, ευθυνόταν από περίπτωση σε περίπτωση: Η προηγούμενη κυβέρνηση η οποία πλαστογράφησε προβλέψεις (!), οι πολίτες που φοροδιαφεύγουν και είναι διεφθαρμένοι (κλέφτες και απατεώνες δηλαδή), οι αγορές που δεν του έδωσαν πίστωση χρόνου για να αναστηλώσει την ελληνική οικονομία (!), η ΕΕ η οποία δε χειρίστηκε σωστά την ελληνική κρίση (!), οι ξένοι ηγέτες και προπαντός η τρόικα, σαν να ήταν αυτή που τον υποχρέωσε να δανειστεί αλόγιστα και άσκοπα και μάλιστα από αυτήν. Έχοντας την κατάλληλη συσκευασία και λειτουργώντας σε συνδυασμό με την ανασφάλεια και τα προβλήματα που ο κόσμος βίωνε καθημερινά, τα λεγόμενα του έγιναν πιστευτά από αρκετούς
και έτσι, κατάφερε να σπείρει διχόνοια στην κοινωνία και να ζημιώσει σε μεγάλο βαθμό τις σχέσεις μας με άλλους λαούς.
Παρ΄όλες τις προαναφερόμενες τεχνικές που με μαεστρία χρησιμοποιήθηκαν εξαρχής, πολύς κόσμος κατάλαβε έγκαιρα τι συμβαίνει και από το Μάιο του 2010, ξεκίνησαν σφοδρές, μαζικές, ομαδικές και ατομικές αντιδράσεις όλων των ειδών. Διαδηλώσεις, συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας, δοκιμασίες πολιτικών και προπηλακισμοί, εξώδικα, ανοιχτές επιστολές, μηνύσεις για έσχατη προδοσία και  άλλα μέσα χρησιμοποιηθήκαν επανειλημμένα, από απλούς πολίτες, από καλλιτέχνες και ακαδημαϊκούς, αλλά μάταια. Τίποτα δεν άλλαξε. Οι διαδηλώσεις και οι συγκεντρώσεις διαλυθήκαν με την χρήση απάνθρωπης αστυνομικής βίας και όλα τα υπόλοιπα αγνοήθηκαν επιδεικτικά. Έτσι έχοντας τα πράγματα, αναγκαστήκαμε τελικά να προσφύγουμε στα διεθνή δικαστήρια και να ζητήσουμε τη υποστήριξη της παγκόσμιας κοινής γνώμης.
Μέχρι στιγμής, έχουμε απευθυνθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο (ICC) καταγγέλλοντας εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και γενοκτονία σε εξέλιξη, αλλά ανακοινώθηκαν ήδη και άλλες προσφυγές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ECHR).
Λίγο μετά την κατάθεση της πρώτης καταγγελίας στην Χάγη, και συγκεκριμένα στις 09.11.2011, ο κ. Παπανδρέου ο οποίος είχε απέναντι του και όλη την κοινωνία, κατάλαβε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο με τον ίδιο τρόπο και έτσι, αποφάσισε να φύγει από το προσκήνιο και συνεχίσει το καταστροφικό του έργο από το παρασκήνιο.
Και πως έγινε αυτό; Στις 09.11.2011, χωρίς να το πάρει κανείς είδηση, παραιτήθηκε μαζί με τη κυβέρνηση του και αντί η χώρα να οδηγηθεί σε εκλογές έτσι όπως το Σύνταγμα επιτάσσει, στις 11.11.2011, μέρα κατά την οποία έληγε και η θητεία του ως αρχηγού του κυβερνώντος κόμματος, τοποθέτησε στη πρωθυπουργία έναν υπάλληλο του γραφείου του, τον κ. Λουκά Παπαδήμο, και στη “νέα” κυβέρνηση, 38 στελέχη της παραιτηθείσας. Η επίσημη αποστολή του διορισμένου πρωθυπουργού και της κυβερνητικής ομάδας του; Η κατά γράμμα συνέχιση της πολιτικής Παπανδρέου, η οποία είχε ήδη οδηγήσει την χώρα στα πρόθυρα της κατάρρευσης και τον πληθυσμό στην απελπισία, στη φτώχεια, στη κατάθλιψη και στη δυστυχία. Πιο συγκεκριμένα, αποστολή τους ήταν η ολοκλήρωση της δεύτερης δανειακής σύμβασης. Επί τις ευκαιρίας και για να σωθούμε όπως είπαν για άλλη μια φορά, από την χρεοκοπία, αποφασίστηκαν καινούργιες αυξήσεις της φορολογίας, καινούργιες περικοπές μισθών και συντάξεων, αυξήσεις στα τιμολόγια των ΔΕΚΟ και πρόσθετες απολύσεις 15.οοο ατόμων για το 2012 και άλλων 150.000 μέχρι το 2015. Από την πλευρά του, ο κ Παπανδρέου παρέμεινε καταχρηστικά στην ηγεσία του κόμματός του, και έτσι, με αριστουργηματικό τρόπο κατάφερε να κρατήσει τον απόλυτο έλεγχο, να κυβερνά από το παρασκήνιο και να απολαμβάνει τα προνόμια της εξουσίας μέχρι την ολοκλήρωση του σχεδίου του.  ( Όλες τις σχετικές λεπτομέρειες και αποδείξεις για όλους τους ισχυρισμούς, θα τις βρείτε στη καταγγελία Σαλεμή και στην σχετική μήνυση Salemi vs Papandreou)
Μετά και την δεύτερη καταγγελία στη Χάγη, η διορισμένη πολιτική ηγεσία αποφάσισε να προχωρήσει σε εκλογές, στις οποίες, μέσα από καινούργιους εκβιασμούς, απειλές και ψευτοδιλήμματα, ο τρομοκρατημένος λαός, καλείται να “αποφασίσει” για ένα μέλλον που έχει προαποφασιστεί και υποθηκευθεί από τις κυβερνήσεις που παρέλασαν από το 2009 μέχρι σήμερα. Συνεπώς, οι εκλογές στην πραγματικότητα έχουν ως μοναδικό σκοπό την ψευδό-νομιμοποίηση των ήδη λυμένων αποφάσεων που έγιναν γι΄αυτόν, χωρίς αυτόν.  Διοργανωτής και εγγυητής του αποτελέσματος της εκλογικής αναμέτρησης, ο κ. Λουκάς Παπαδήμος και η πραξικοπηματική κυβέρνησή του, τα μέλη της οποίας συμμετέχουν ελεύθερα στην διαδικασία, όπως άλλωστε και ο κ Παπανδρέου και άλλοι πολιτικοί που έχουν κατηγορηθεί επανειλημμένα για έσχατη προδοσία και άλλα αδικήματα, αλλά δεν έχουν ποτέ ελεγχθεί από τη δικαιοσύνη.
Μετά από όλα όσα ειπώθηκαν, η μόνη ενδεχόμενη απορία που μπορεί να έχει κανείς είναι ΠΩΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ; ΠΩΣ ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ ;
Η απάντηση είναι αυτή :
Κάποιοι δεν επιβιώσαν και είναι ήδη νεκροί, ενώ κάποιοι άλλοι, για να επιβιώσουν, αναγκάστηκαν να μεταναστεύσουν στο εξωτερικό. Οι υπόλοιποι, από περίπτωση σε περίπτωση, επιβιώσαν είτε κλέβοντας (εξ ού και η ραγδαία αύξηση της εγκληματικότητας), είτε ζώντας από οικονομίες που ακόμα είχαν, είτε ξεπουλώντας περιουσιακά στοιχεία, είτε στηριζόμενοι από την οικογένεια τους, είτε χωρίς χρήματα με ανταλλαγή προϊόντων και υπηρεσιών, είτε λόγω της αλληλεγγύης, καθώς η κοινωνία ευαισθητοποιήθηκε και φρόντισε αμέσως τα αδύναμα μέλη της. Σε αυτό το πλαίσιο, συσσίτια, τράπεζες τροφίμων, κοινωνικά παντοπωλεία, ιατρεία και φαρμακεία στήθηκαν σε όλη τη χώρα και μοιράσαν δωρεάν προϊόντα και παροχές σε όσους χρειαζόταν.
Για να λειτουργήσουν όλα αυτά, στάλθηκε πολύ βοήθεια και από το εξωτερικό. Από την Ομογένεια, από την Εκκλησία της Κύπρου και της Ρωσίας, από οργανώσεις όπως οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα και οι Γιατροί του Κόσμου κλπ.
Επειδή όμως, οι συνέπειες της εγκληματικής κυβερνητικής πολιτικής είναι περισσότερες μέρα με την μέρα, σύντομα η ζήτηση θα ξεπεράσει κατά πολύ την όποια δυνατότητα προσφοράς και τότε, ούτε καν αυτό το ταπεινωτικό μοντέλο επιβίωσης δεν θα λειτουργεί πια. Πέραν τούτου, επειδή νέα μέτρα λιτότητας είναι έτοιμα να μπουν σε εφαρμογή μετά τις εκλογές (από τον Ιούνιο), αυτονόητο είναι ότι αμέσως μετά, η κατάσταση θα χειροτερέψει ραγδαία από όλες τις απόψεις.
Σύμφωνα με όλα τα προαναφερόμενα, σαφέστατα προκύπτει ότι ως Έλληνες ουδέποτε ζητήσαμε χρήματα από κανέναν καθώς ουδεμία σχέση έχουμε με τη κυβέρνησή μας και ότι, στην πραγματικότητα, λαμβάνοντας υπόψη τα εξαιρετικά πλεονεκτήματα της χώρας, ούτε η κυβέρνηση θα χρειαζόταν να προσφύγει σε δανεισμό, αν οι πολιτικοί μας αντί να εγκληματήσουν, εκτελούσαν τα καθήκοντά τους. Αυτό που ως Έλληνες ζητάμε, είναι να συλληφθούν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι ένοχοι πριν είναι αργά. Πριν μας καταστρέψουν εντελώς. Πριν σβήσουν την Ελλάδα από τον χάρτη και πριν οδηγήσουν τους πολίτες της στην μετανάστευση ή τον θάνατο.
Παρακαλώ στηρίξτε τις ελληνικές προσφυγές ενώπιον των Διεθνών Δικαστηρίων.
Ζητάμε απλά και μόνο την εγγυημένη για όλους ελεύθερη πρόσβαση στη δικαιοσύνη και το δικαίωμα δίκαιης δίκης που στην χώρα μας δεν έχουμε, καθώς όλες οι υποθέσεις στις οποίες εμπλέκονται πολιτικοί ” δικάζονται” από την Βουλή, δηλαδή από τους ίδιους τους κατηγορουμένους και την παρέα τους.
Το μοναδικό μας αίτημα είναι ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! Στηρίξτε το. Μόνο έτσι θα αποκαταστήσουμε την δημοκρατία μας.
Petition:
Ως πολιτισμένος άνθρωπος αυτού του κόσμου, απαιτώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστήριου (ICC), να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες και να οδηγήσει ενώπιον του Δικαστηρίου, όλους όσους ευθύνονται για τα εγκλήματα που τελούνται στην Ελλάδα και ανήκουν στην αρμοδιότητά του. Ευχαριστώ.
As a civilized member of this world, I request that the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC), to immediately activate the procedures and lead to the Court in his jurisdiction, all those responsible for crimes committed in Greece. Thank you.
Comme un homme civilisé de ce monde, exige que le Procureur de la Cour pénale internationale (CPI), pour activer immédiatement les procédures et les conduire à la Cour, tous les responsables de crimes commis en Grèce appartiennent à des compétences. Merci.
Αγαπητοί φίλοι,

Η εικόνα μας σαν χώρα στο εξωτερικό δεν είναι καλή και οι περισσότεροι θεωρούν τους έλληνες κλέφτες και τεμπέληδες. Φυσικά γι αυτό δεν ευθύνεται ο ελληνικός λαός αλλά αυτοί που τον κυβέρνησαν τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες.

Τρεις ελληνίδες έχουν προσφύγει στο διεθνές δικαστήριο της Χάγης κατηγορώντας τους υπευθύνους. Μια από αυτές είναι και η κυρία Χριστίνα Σαλέμη της οποίας τα σχετικά λινκ σας προωθώ.

Για να αλλάξουμε την εικόνα μας στο εξωτερικό, πρέπει να πιέσουμε τον εισαγγελέα του δικαστηρίου της Χάγης να ενεργοποιήσει της διαδικασίες.

Για να επιτευχτεί ο στόχος πρέπει να συγκεντρωθούν πάρα πολλές υπογραφές, εκατοντάδες χιλιάδες και αν γίνεται, ένα εκατομμύριο. Το εκατομμύριο εξασφαλίζει πλήρη επιτυχία !

Ακολουθούν οι οδηγίες και τα λινκ με το κείμενο και τη θέση για την υπογραφή.


με εκτίμηση
Φάνης Α. Τσαπικούνης
Συγγραφέας
Πτυχιούχος ΑΠΘ
Δρ Πανεπιστημίου Πατρών
Βάρδα Ηλείας


Πως μαζεύουμε πολλές υπογραφές  ;;; 

1. διευκρινίστε στους πάντες οτι υπογράφουν μονο το αίτημα οχι και το ιστορικό ! 

Δηλαδή, μόνο αυτό  υπογράφουν:

“As a citizen of the world, I support the legal battles of the Greek people and ask the Prosecutor of the International Criminal Court (ICC) to immediately activate procedures, to investigate the crimes being perpetrated in Greece and bring to trial anybody responsible for them. Any and all persons found guilty must be punished. Such crimes must be prevented.
Ως πολίτης του κόσμου, στηρίζω το δικαστικό αγώνα των Ελλήνων και ζητώ από τον Εισαγγελέα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου (ICC) να ενεργοποιήσει αμέσως τις διαδικασίες, να εξετάσει τα εγκλήματα που τελέστηκαν στην Ελλάδα και να οδηγήσει σε δίκη όσους ευθύνονται γι΄αυτά. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν, τα εγκλήματα αυτά πρέπει να αποτραπούν.” δείτε και μόνοι σας http://www.gopetition.com/petitions/save-democracy-in-greece-save-the-cradle-of-western-c/sign.html

2. η τεχνική 
- υπογράφουμε εμείς αλλά και τα μέλη της  οικογένειάς μας, οι φίλοι και οι γνωστοί , οι οικογένειες, οι φίλοι και οι γνωστοί τους και ούτω καθεξής.

- εφαρμόζουμε το σύστημα της πυραμίδας.  Δηλαδή ο καθένας πρέπει να βρει 10, 100, 1000 άτομα να υπογράψουν, τα οποία άτομα με την σειρά τους να βρουν άλλα 10, 100, 1000 και πάει λέγοντας. Για να είναι εφικτό αυτό όμως μην περιοριστείτε στην απλή προώθηση της αίτησης. Επικοινωνήστε με τους φίλους σας και ενημερώστε τους τι πρέπει να κάνουν και πόσο σημαντικό είναι το όλο εγχείρημα .  Πείτε τους και να μείνουν ήσυχοι  όσον αφορά το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων τους  ( που εδώ και καιρό δεν είναι πια απόρρητα  …), καθώς τα στοιχεία θα τα δω μόνο εγώ και δεν ζητάω παρά μόνο ένα όνομα και ένα ιμειλ,  που δε πρόκειται να δημοσιευτεί ή να χρησιμοποιηθεί για άλλους σκοπούς ΠΟΤΕ. Μα ποτέ ! Άλλωστε, εάν δεν θέλουν  να εμφανιστεί το όνομά τους στην δημόσια λίστα των υπογραφόντων, μπορούν  να επιλέγουν στο σχετικό πεδίο το “ανώνυμο “

- ποτέ δεν βάζουμε μια υπογραφή για περισσότερα άτομα γιατί έτσι δεν προσμετρούνται οι υπογραφές.  (Δηλαδή δεν υπογράφουμε ποτέ  έτσι  ¨ Χρήστος & Μαρία Χατζή. Ο καθένας χωριστά.  )

- εάν έχουμε κάποιο τίτλο (Dr, Prof, Ing,  Diplomat, Journalist , Singer, Artist etc ) και δεν μας ενοχλεί αυτό, το αναφέρουμε. Κάνει καλή εντύπωση στους αποδέκτες και βοηθάει στη συγκέντρωση ακόμα περισσότερων υπογραφών.

- δημοσιοποιούμε την αίτηση και το λινκ με κάθε τρόπο. Το προωθούμε σε ενώσεις, συλλόγους, ομοσπονδίες, οργανισμούς ή τέλος πάντων σε μέρη που υπάρχουν συγκεντρωμένα περισσότερα άτομα και έχουμε πρόσβαση. Έτσι  επιταχύνουμε τη διαδικασία .

- όταν υπογράφουν Ενώσεις, Σύλλογοι, Blogs  κλπ, να υπογράψουν ως τέτοιοι αλλά και ατομικά, ο κάθε μέλος χωριστά  από όποιο e-mail θέλει ο καθένας (έτσι τσεπώνουμε και περισσότερες υπογραφές ….  )

- εάν γνωρίζεται κάποια προσωπικότητα από οποιοδήποτε χώρο (καλλιτεχνικό, επιστημονικό, αθλητικό κλπ)  παρακαλέστε τον/την  να υπογράψει με όλο το σόι του και αν μπορεί, να στηρίξει δημόσια την πρωτοβουλία αυτή. Όσο πιο αναγνωρίσιμη είναι η συγκεκριμένη προσωπικότητα, τόσο περισσότερες οι υπογραφές που θα τραβήξει.

- μέχρι την επίτευξη του στόχου ασχοληθείτε συνέχεια  με το θέμα για να μη ” πέσει ” Ο χρόνος μας πιέζει …  Βρείτε καινούργια άτομα που να επιστρατεύετε, καινούργιους τρόπους δημοσιοποίησης κλπ Ουσιαστικά αυτό θα πρέπει να κάνουμε όλοι μέχρι στην επίτευξη του στόχου.

- μην ξεχνάτε ότι είναι διεθνή αίτηση και πρέπει να κυκλοφορήσει πολύ στο εξωτερικό . Στείλτε την σε όσους συγγενείς, φίλους ή γνωστούς έχετε εκεί, εξηγήστε τους ότι είναι σημαντικό και ζητήστε την υποστήριξή τους. Στείλτε την όμως και σε ακτιβιστές, ΜΜΕ, κινήματα  κλπ

- εάν ανήκετε σε κάποιο σύλλογο ή ομοσπονδία, επιστρατεύστε  τους συντρόφους σας. Όλοι θα κερδίζουμε από αυτή την προσπάθεια και είμαστε πολλοί ! Πάρα πολλοί Απλά δεν συνειδητοποιούμε  πάντα την δύναμή μας Ας το κάνουμε τώρα. Ήρθε η ώρα.


Επισυνάπτεται το κείμενο και ακολουθούν τα λινκ όπου βρίσκεται το κείμενο και η θέση για την υπογραφή.

english / αγγλικά

greek/ ελληνικά

Για να υπογράψετε το αίτημα κάντε κλικ εδώ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.