# #

10 Μαΐ 2012

Φανταστείτε τους κυβερνήτες. Ολημερίς καψώνια θα μας κάνουν τα ψώνια...


Στην περίπτωση που θα δείτε, ο υποτακτικός του αρχηγού του κόμματος της Χρυσής Αυγής, απαίτησε από τους δημοσιογράφους να σηκωθούν επειδή θα έμπαινε στην αίθουσα ο θαυμαστής του Χίτλερ Ν. Μιχαλολιάκος. Φανταστείτε τους κυβερνήτες. Ολημερίς καψώνια θα μας κάνουν τα ψώνια.
Κι ενώ έπρεπε να διατάξει το «εγερθείτε», και προφανώς θέλοντας να αναφωνήσει το περίφημο «εγέρθητι», το οποίο, αν και ενικού προσώπου (και μάλιστα προστακτικής αορίστου), δισεκατομμύρια φορές έχει ειπωθεί στον ελληνικό στρατό απέναντι σε πολλά άτομα, ο άνθρωπος ξεφώνισε «εγέρθη τού»!!!
Άντε να βρεις τώρα γλωσσολόγο, για να ερμηνεύσει τον γλωσσολογικό αυτόν γρίφο. Αν μετά απ’ αυτή την χυδαιότητα έμεινε κάποιος δημοσιογράφος μέσα στην αίθουσα, είναι άξιος άκρας περιφρόνησης. Χειρότερος από δούλος, και μάλιστα απέναντι σε ...
γιαλαντζί αφέντη.
Με την χειρονομία αυτή, το κόμμα αυτό απέδειξε ότι ίχνος ελληνικότητας δεν διαθέτει.
Πόσο κωμικοτραγικό όμως είναι  ο θαυμαστής και εκπρόσωπος της Άρειας ξανθιάς και ωραίας φυλής στην χώρα της Ελλάδας,  να είναι ένα δείγμα ταμάμ για το μουσείο της εξέλιξης των ειδών, στην βιτρίνα που φέρει τον τίτλο «Η καταγωγή του ανθρώπου από τον πίθηκο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.