# #

18 Φεβ 2012

EVA JOLY.. Η υποψήφια πρόεδρος της Γαλλίας επισκέφτηκε τον ΟΕΚ


EVA JOLY-ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

Αιφνιδίως χτες το απόγευμα στις 7:00, η υποψήφια για την Γαλλική Προεδρία και ευρωβουλευτής των Πρασίνων , EVA JOLY , επισκέφτηκε τα κεντρικά γραφεία του ΟΕΚ  και μίλησε με τους εργαζομένους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων κ. ΗΛΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ την ενημέρωσε αναλυτικά για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη Ελλάδα με την κατάργηση  της κοινωνικής πολιτικής και συγκεκριμένα τους τομείς στέγης , επιδότησης ενοικίου, κοινωνικού τουρισμού, την "κλοπή" των αποθεματικών του ΟΕΚ και της ακίνητης περιουσίας του ύψους 12 δις ευρώ...!!!

Η κ. EVA JOLY έδειξε έκπληκτη από αυτά που της εξηγούσε ο κ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ για όσα συμβαίνουν τελευταία στη χώρα μας και κυρίως «διάβασε» την αγωνία στα πρόσωπα του προέδρου και των παρευρισκόμενων εργαζομένων.

Όλοι οι εργαζόμενοι που ευρίσκοντο εκεί έδειξαν ευχάριστη έκπληξη από την παρουσία της και της ευχήθηκαν καλή επιτυχία στον αγώνα της στις ερχόμενες εκλογές στη ΓΑΛΛΙΑ…!!!

Σημαντικό πάντως είναι η απλότητα και σεμνότητα με την οποία πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη με πολύ μικρή συνοδεία που έγινε τελείως απαρατήρητη !!!

Να σημειωθεί ότι κανένας Έλληνας πολιτικός δεν έχει περάσει από τον ΟΕΚ έκτος από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ  ΑΛ. ΤΣΙΠΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.