# #

25 Φεβ 2012

Τα κέρδη και τα πέη....!!!


Τα κέρδη και τα πέη.

Γεια χαρά!! 


Σήμερα είναι μιά νέα μέρα.


 Μιά "επόμενη" μέρα.


 Ιδια με εκείνες τις "επόμενες" μέρες...του Μάη 2010 με το Μνημόνιο1...της 21ης Ιούλη 2011 με το Μεσομακρο- πρόθεσμο και το PSI του 21%...και της 26-27/10/2011 με το σούπερ Πολυνομοσχέδιο και το PSI του 50%!!


 Σήμερα είναι μιά "νέα"..."επόμενη" και... "σωτήρια" μέρα!!


 Μιά πρόχειρη ανάλυση οδηγεί σε ορισμένα συμπεράσματα, που έχουν να κάνουν με "κέρδη" και πέη (ζημιές!!):

1) Η "Ελλάς" στέκεται στα πόδια της!!


 Με την τυπική/νομική έννοια του όρου!! Είμαστε "Χώρα".


 Είμαστε στην ΕΕ και το eurogroup. "Χώρα" αλλεπάλληλα σωσμένη και βυθισμένη σε μιά Μεσόγειο δεσμεύσεων,υποχρεώσεων,εκβιασμών κλπ.


 Η "Ελλάς" πυροβολήθηκε και αυτοπυροβολήθηκε επανειλλημμένα.


 Γι αυτό και υπό την έννοια Εθνικής Κυριαρχίας/Ανεξαρτησίας δεν...υφίσταται πια. Ομοίως, δεν υφίσταται και ως Δημοκρατική Οντότητα. Πολιτικά. Κοινοβουλευτικά.

2) "Η Ελλάς" απέφυγε για άλλη μιά φορά την επίσημη/τυπική χρεοκοπία!! Η...άλλη...η ανεπίσημη...
η του Λαού έχει συντελεστεί ήδη!! 

3) Για άλλη μιά φορά η "Ελλάς"...έβαλε προτεραιότητες!! Πρώτη: η σωτηρία τραπεζιτών, πιστωτών και τοκογλύφων. Δεύτερη: η διασφάλιση κερδοφορίας του Κεφαλαίου. Τρίτη: η επιβίωση του πολιτικού συστήματος,αυτού που οδήγησε τη Χώρα στην Καταστροφή και σήμερα ανέλαβε και τη "σωτηρία" της!! Τέταρτη: Εξαφάνιση Κοινωνικού Κράτους. Λαϊκών εισοδημάτων. Εργασιακών και Ασφαλιστικών Δικαιωμάτων.

4) Καμία μάχη δεν δόθηκε από τις ελληνικές κυβερνήσεις σε πολιτικό,οικονομικό,διαπραγματευτικό... ...πολύ δε περισσότερο σε ιδεολογικό επίπεδο. Το Νεοφιλελεύθερο Σχέδιο Εξαθλίωσης και Υποταγής Ελλήνων και Ελλάδας ήταν δεδομένο και προσχεδιασμένο. Προπομπός για ΟΛΗ την Ευρώπη.

5) Πασόκ και ΝΔ φέρουν πλήρη ΕΥΘΥΝΗ για το Χτες.. το Σήμερα και το Αύριο. Οι μεταξύ τους "συγκρούσεις" που θα ακολουθήσουν περί την "ανάπτυξη"...την πάταξη της φοροδιαφυγής κλπ, τις "ευθύνες" και τις "προοπτικές", εν όψει εκλογών... θα είναι οι...χάντρες που θα προσφέρουν στον Α ν ό η τ ο και Δ ε ι λ ό Λαό που τους Ανέχεται!!

Το Χρέος...συρρικνώθηκε. Μαλάκωσε!!


 Το Πέος που το συνοδεύει...επιμηκύνθηκε. Σκλήρυνε!!

Γεια χαρά!!


RAMNOUSIA 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.