# #

5 Ιαν 2012

εάν δεν μπορούν να βάλουν ΦΡΕΝΟ στις παράλογες απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ και των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ, να παραιτηθούν.


ΔΗΛΩΣΗ

του Γεν. Γραμματέα ΓΣΕΕ κ.Νικολάου Κιουτσούκη

μετά τη συνάντηση της ΓΣΕΕ με τον Πρωθυπουργό κ. Λ. Παπαδήμο

Στη συνάντηση της ΓΣΕΕ που πραγματοποιήθηκε με τον Πρωθυπουργό, επιβεβαιώθηκαν δια στόματος του οι παράλογες απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ και των δανειστών που αφορούν:

Α) Στην επανεξέταση του ελάχιστου μισθού
Β) Στην κατάργηση του 13ου και του 14ου μισθού
Γ)Στην κατάργηση της...
ωρίμανσης και
Δ) στην ανάγκη κανονιστικών ρυθμίσεων στην αγορά εργασίας.

Ο Πρωθυπουργός, η Κυβέρνηση, η ΤΡΟΙΚΑ και οι δανειστές ψάχνουν “ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ” στο  “ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ” που συντελείται εις βάρος των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των ανέργων και της νέας γενιάς.

Οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν να περιμένουν ΤΙΠΟΤΑ ΘΕΤΙΚΟ από την Κυβέρνηση ΕΙΔΙΚΟΥ ΣΚΟΠΟΥ η οποία αντί να υπερασπίζετε την χώρα και τους πολίτες της, συμπεριφέρεται με “το σύνδρομο της ασθένειας του Ναρκομανή” που δίνει τα πάντα για τη δόση του.

Σε κάθε περίπτωση ο εκβιασμός της ΤΡΟΙΚΑ  ότι εάν οι κοινωνικοί εταίροι δεν συμφωνήσουν η Κυβέρνηση θα νομοθετήσει, παραπέμπει σε απολυταρχικά καθεστώτα  και δεν συνάδει με το δημοκρατικό μας πολίτευμα.

Καλούμε τον Πρωθυπουργό και την Κυβέρνηση εάν δεν μπορούν να βάλουν ΦΡΕΝΟ στις παράλογες απαιτήσεις της ΤΡΟΙΚΑ και των ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ να παραιτηθούν.

Οφείλουν όλοι να αντιληφθούν ότι το Σ.Κ. έχει κόκκινες γραμμές και στις τάξεις του δεν θα βρουν  ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ.

ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΙΡΑ ΜΑΣ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΜΑΣ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.