# #

5 Ιαν 2012

«Χαοτική Όπερα» ...


Οι Opera Chaotique στο Half Note
Ο τραγουδιστής της όπερας και πιανίστας Tenorman (ή Γιώργος Τζιουβάρας)τραγουδούσε μόνο με μεγάλες ορχήστρες και ο Voodoo Drummer (ή Χρήστος Κουτσογιάννης) έπαιζε με τζαζ γκρουπ σε πολλά μέρη του κόσμου.
 Κάποια στιγμή οι δυο τους αποφάσισαν να αναμείξουν τα δύο «ανόμοια» είδη που υπηρετούσαν, τη τζαζκαι την όπερα.
 Και αυτό που βγήκε ήταν μιακαθώς, μέσα από τα στερεότυπα που χαρακτηρίζουν αυτές τις ξεχωριστές μουσικές τέχνες προέκυψε μια νέα καλλιτεχνική εμπειρία όπου μέσα από μια ατμόσφαιρα cabaret οι ήρωες και οι χαρακτήρες της όπερας βρίσκονται να λειτουργούν στους δρόμους της Νέας Ορλεάνης.
 Το σχήμα έκανε την πρώτη του εμφάνιση τον Μάιο και ήδη έχει εμφανιστεί με επιτυχία στο Βερολίνο, τη Βαρκελώνη, το Βελιγράδι και βέβαια την Αθήνα.
 Έχουν ηχογραφήσει την πολυμεταβλητή μουσική κωμωδία «A Jazz Up Opera Show» για τη ραδιοφωνία και τώρα ηχογραφούν το άλμπουμ «Poems of a Dirty Old Man», όπου μελοποιούν ποιήματα του Charles Bukowski.
 Εδώ το σχήμα εμφανίζεται με guests τη σοπράνο Λητώ Μεσσήνη, τον τσελίστα Σταύρο Παργινό, τη μέτζο Ελένη Σωτηρίου, τη χορεύτρια Μαργαρίτα Αμαραντίδη, τον βαρύτονο Νικόλαο Καραγκιαούρη και τη χορεύτρια Ελευθερία Ελβανίδου.

Συντελεστές

Members:
Tenorman: 
Vocals / Piano & Mystery
Voodoo drummer: 
Drums & Tricks
Guests: 
Λητώ Μεσσήνη: 
σοπράνο
Σταύρος Παργινός:  
τσέλο
Ελένη Σωτηρίου: 
μέτζο σοπράνο
Μαργαρίτα Αμαραντίδη:  
χορός
Νικόλαος Καραγκιαούρης: 
βαρύτονος
Ελευθερία Ελβανίδου: 
Χορός

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.