# #

21 Οκτ 2011

Ο ξεκαθαρος ρολος των κουκουλοφορων του συστηματος!!!


Εκπαιδευτικός Όμιλος / αντιτετράδια της εκπαίδευσης: Για τις επιθέσεις των κουκουλοφόρων σε βάρος απεργών διαδηλωτών


 


Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος / αντιτετράδια της εκπαίδευσης καταγγέλλει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, τις επιθέσεις τραμπούκων-προβοκατόρων που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια των  συγκλονιστικών, πρωτοφανών σε έκταση και παλμό, απεργιακών κινητοποιήσεων στις 19-20  Οκτώβρη, σε βάρος απεργών διαδηλωτών.

Στις 19 Οκτωβρίου ομάδα κουκουλοφόρων επιτέθηκε με στειλιάρια εναντίον εκπαιδευτικών που βρίσκονταν στα μπλοκ των δύο εκπαιδευτικών Ομοσπονδιών (και όχι μόνο σε αυτούς) με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τριών δασκάλων.  
Στις 20 Οκτωβρίου οι κουκουλοφόροι πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση εναντίον των...
μπλοκ του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα, οδηγώντας πολλούς διαδηλωτές στο Νοσοκομείο.
Οι επιθέσεις αυτές, όπως και οι καταστροφές και η τυφλή βία στην οποία επιδίδονται αυτές οι ομάδες, αν δεν αποτελούν μέρος, εύκολα εντάσσονται στο γενικό σχεδιασμό της αστυνομίας και της γενικότερης  κυβερνητικής κατασταλτικής πολιτικής, που στόχο έχουν την κατάπνιξη των λαϊκών αντιδράσεων και την εδραίωση κλίματος φόβου και τρομοκρατίας.
Όσον αφορά στο θάνατο του διαδηλωτή οικοδόμου, συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ, Κοτζαρίδη Δημήτρη, στην οικογένεια του οποίου εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια, θεωρούμε υπεύθυνη την κυβερνητική – κρατική –βία και τρομοκρατία των ΜΑΤ και των χημικών.
Το λαϊκό κίνημα στο επόμενο διάστημα, εντείνοντας τους ενωτικούς πανεργατικούς αγώνες για την ανατροπή της αντιλαϊκής - βάρβαρης πολιτικής κυβέρνησης - ΕΕ- ΔΝΤ, θα πρέπει να περιφρουρήσει ταυτόχρονα (πολιτικά και οργανωτικά) ακόμα πιο αποφασιστικά τις γραμμές του από τέτοιου είδους επιθέσεις και πρακτικές.

δια χειρός Αλιθέρση



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.