# #

22 Οκτ 2011

Ο μαγκας με τους ..."υδατοσυλλεκτες" !!!


Τζάμπα μάγκας ή μαγκιές που κοστίζουν;

thumb
Μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν Γ. Παπακωνσταντίνου και Αλέξης Τσίπρας, σήμερα στη Βουλή, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΝ, απευθυνόμενος στον υπουργό Περιβάλλοντος, αναφέρθηκε στα πεπραγμένα της θητεία του στο ΥΠ.ΟΙΚ. λέγοντας:


 «Για αποτυχημένο, μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας».


«Επιμένατε ότι η χώρα το 2011 θα έχει ανάπτυξη και θα βγει στις αγορές.
 Δηλώνατε ότι αν χρειαστεί ποτέ, να πάρουμε νέα μέτρα θα σημαίνει ότι εσείς προσωπικά έχετε...
αποτύχει», συμπλήρωσε με νόημα ο Α. Τσίπρας.


«Για αποτυχημένο, μια χαρά σας βλέπω στη θέση σας, αλλάξατε βέβαια υπουργείο αλλά αυτή η αποτυχία των προγνώσεών σας και των επιλογών σας σε χιλιάδες συμπολίτες μας, σε εκατομμύρια συμπολίτες μας έχει στοιχίσει πολύ πιο ακριβά», συνέχισε σε σκληρό τόνο.


Άμεση ήταν η απάντηση του Γ. Παπακωνσταντίνου, ο οποίος σχολίασε τη φράση «τζάμπα μάγκας» που χρησιμοποίησε ο Ε. Βενιζέλος για τον Τσίπρα, χθες, στη Βουλή.


 «Τον ενόχλησε πολύ τον κ. Τσίπρα και έχει χάσει την ψυχραιμία του» είπε και συμπλήρωσε: «Επεισόδια έξω από τη Βουλή και επεισόδια και μέσα στη Βουλή, αυτός είναι ο ρόλος του ΣΥΡΙΖΑ».

«Μπορεί εγώ να είμαι τζάμπα μάγκας όμως οι δικές σας οι μαγκιές δεν είναι τζάμπα. Κοστίζουν στην ελληνική κοινωνία και κάθε φορά που κάνετε τα στραβά μάτια στη διαπλοκή. Κοστίζουν δισεκατομμύρια οι μαγκιές σας στο ελληνικό δημόσιο», ανταπάντησε ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ.



Άδικο έχει;


Κ.Μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.