# #

28 Μαΐ 2011

Απαξιωτικος ο "δημοκρατης" Παγκαλος και παλι...Τα δικα σας παιδια και τα εγγονια των παιδιων σας Παγκακε, δεν θα πεινασουν ποτε γιατι εσεις φροντισατε γι αυτο αλλα με τον δικο μας ιδρωτα και τα χρηματα του λαου....ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ...ΑΔΗΦΑΓΟΙ...ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...που θελετε κι απο πανω να συναινεσουμε στην αυτοκτονια μας...

Οι "Αγανακτισμένοι" δεν τρομάζουν τον Πάγκαλο...???




Απαξιωτική αναφορά στους "αγανακτισμένους" πολίτες κάνει ο Θεόδωρος Πάγκαλος σε συνέντευξή του σε κυριακάτικη εφημερίδα. Κάνει λόγο για "μόδα των τεχνολογιών" και "ανώδυνη εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική"


Την ώρα που όλο και περισσότεροι Έλληνες διαδηλώνουν στους δρόμους ειρηνικά και ανανεώνουν καθημερινά το ραντεβού τους στις πλατείες, ο Θεόδωρος Πάγκαλος φαίνεται να θεωρεί ασήμαντο αυτό που συμβαίνει στη χώρα εδώ και τέσσερις ημέρες.
Σε συνέντευξή του στο "Έθνος της Κυριακής" αναφέρεται απαξιωτικά στο κίνημα των "Αγανακτισμένων" πολιτών το οποίο σχολιάζει με τον δικό του μοναδικό τρόπο.
Ερωτηθείς σχετικά απαντά ότι "Η διαμόρφωση ενός πολιτικού κινηματος όσο και αν αυτό δυσαρεστεί ορισμένους, που ακολουθούν τη μόδα των τεχνολογιών δεν εξαρτάται από τα like και τα unlike του Facebook", καθώς φαίνεται ότι οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες δεν τον ανησυχούν ιδιαίτερα.
"Τα εύκολα όχι πολλές φορές ενώνουν πιο άνετα, απ' ό'τι τα πολύ πιο δύσκολα ναι" λέει ο Θεόδωρος Πάγκαλος και συνεχίζει: "δείτε την Αίγυπτο. Που οδήγησε το κίνημα του Facebook; Στην εδραίωση σκληρού στρατιωτικού ελέγχου στη χώρα. Κινήματα χωρίς ιδεολογία και οργάνωση, δηλαδή κινήματα που βασίζονται σε ένα συναίσθημα σε μια οργή, δύο πράγματα μπορεί να προσφέρουν. Είτε ενός είδους ανώδυνη και αναποτελεσματική τελικά εκτόνωση, που δεν ενδιαφέρει καν την πολιτική αυτή καθ' εαυτήν, είτε ανοίγουν το δρόμο για την κατάληψη της εξουσίας με αντιδημοκρατικές μεθόδους σε οργανωμένες μειοψηφίες".
Ο κ. Πάγκαλος καταλήγει λέγοντας ότι πολιτικό κίνημα θα σχηματιστεί όταν στο πανό, δεν βλέπουμε μια διαρκή άρνηση όπου τεράστια όχι δεσπόζουν και καταπίνουν τα πάντα, αλλά όταν δούμε μια ιδέα, για την οποία αξίζει κάποιος να κάνει θυσίες.
www.seleo.gr


Αριστοφανης(με τα κοκκινα)....Καραχοντρε...που να καταλαβεις εσυ τον Ελληνα συνταξιουχο που του κοψες τη συνταξη, τον ανεργο νεο που δεν εχει αυριο στη χωρα του που εσυ καταστρεφεις,τον μικροεπαγγελματια που σαν νταβατζης του παιρνεις τον ιδρωτα του,τον απολυμενο που δε σου καιγεται καρφι αν εχει να φαει...Ενδιαφερθηκες για τους οικογενειαρχες που αυτοκτονουν  καθε τρεις και λιγο επειδη δε μπορουν να πληρωσουν τις τραπεζες σου που εσυ χρηματοδοτεις με τα δικα του λεφτα,τον εργατη που μενει ανεργος επειδη εσυ ξεπουλας την κερδοφορα επιχειρηση στην οποια εργαζεται....Που να καταλαβεις εσυ σαπιοκοιλια χορτατε τον Ελληνα που σε ψηφισε  για να χει το καλυτερο μελλον , που εσυ του υποσχεθηκες ψευτοθοδωρε...Απαξιωνεις εσυ τον Ελληνα πολιτη που ειρηνικα διαδηλωνει την απεχθεια του σ ολους εσας που χρονια κυβερνατε καταστρεφοντας τη χωρα μας και τις ζωες των παιδιων μας ...την ιδια στιγμη που τα δικα σας παιδια και τα εγγονια των παιδιων σας δεν θα πεινασουν ποτε  γιατι εσεις φροντισατε γι αυτο αλλα με τον δικο μας ιδρωτα και τα χρηματα του λαου....ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΑΓΑΤΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΡΩΤΕ ...ΑΔΗΦΑΓΟΙ...ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ...που θελετε κι απο πανω να συναινεσουμε στην αυτοκτονια μας...



2 σχόλια:

  1. Πότε θα ρθει εκείνη η ευλογημένη μέρα που θα ξεκουμπιστούν τα άθλια αυτά υποκείμενα από τον τόπο μας. Λαμόγια του κερατά ελεϊνές κοπριές του βούρκου που οι ίδιοι δημιούργησαν. Ούστ από εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονοι τους αποκλειεται να ξεκουμπιστουν..Πρεπει να φροντισουμε εμεις γι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.