# #

28 Ιαν 2011

Αγαπητοί συντελεστές αυτής της ανιστόρητης σαπουνόπερας θα πρέπει να αισθάνεστε ΑΙΔΩ και ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ για την παραποίηση της ιστορίας "ως προς την γέννηση ενός έθνους -κράτους το 1821"


ΟΤΑΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥΣ...
ΠΑΡ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΕΜΑΤΟΣ ΑΠΟΡΙΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΧΟΛΙΓΟΥΝΤΙΑΝΗΣ ΣΑΠΟΥΝΟΠΕΡΑΣ "1821 η γέννηση ενός κράτους έθνους"
ΑΝ ΔΕ ΜΕ ΑΠΑΤΑ Η ΜΝΗΜΗ ΜΟΥ... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 4.000 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΜΑΧΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ;;; ΜΕ>>> Αργοναυτική εκστρατεία-Ιλιάδα-Μαραθώνα-Σαλαμίνα-Πλαταιές-Θερμοπύλες-Μηδικούς πολέμους-Μεγαλέξανδρους-ελληνιστικούς χρόνους-Ηρόδοτο-Θουκυδίδη-Ξενοφώντα-Επίκουρο-Σωκράτη-Ηράκλειτο-Δημόκριτο-Πυθαγόρα κλπ Τιτάνες του πνεύματος εκτός κι αν έχω τα παραπάνω στη φαντασία μου.
Είναι γεγονός ότι μετά την κατάκτηση της Ελλάδας απο τους Ρωμαίους το 146 π.χ. και μέχρι το 1453, η τραχειά στο μυαλό και τον πολιτισμό Ρώμη προσπάθησε να μας αφελληνίσει, εξοβελίζοντας τη γλώσσα τον πολιτισμό και τα ήθη μας, χωρίς ουδέποτε το "σύγχρονο σύστημα" να ομιλήσει για την επί 16 αιώνες ποδηγέτηση- κατάκτηση και δουλεία των Ρωμαίων, χώρια που μας πέταξαν βορά ,άγρια κατασπαραγμένη,στον Εβραιο-ρωμιο-χριστιανισμό με όλες τις δυσμενείς συνέπειες και επιπτώσεις .
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΜΩΣ ΑΝΤΕΞΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΡΕΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ.
Αγαπητοί συντελεστές αυτής της ανιστόρητης σαπουνόπερας θα πρέπει να αισθάνεστε ΑΙΔΩ και ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΗ για την παραποίηση της ιστορίας
"ως προς την γέννηση ενός έθνους -κράτους το 1821"
εκτός και αν νομίζετε ότι απευθύνεστε σε κρετίνους και απελέκητες μάζες, μόλις εξελθούσες του εβραιοχριστιανικού μεσαίωνα με έπαθλον τον καναπέ για την παρακολούθηση της εκπομπής σας.

kimonbel

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.