Το μεταφέρουμε από το newsbomb

Αξιωματικοί της FRONTEX (της ευρωπαϊκής δύναμης ελέγχου των συνόρωνγια είσοδο λαθρομεταναστών σε Έβρο και νησιά Αιγαίου) αποκάλυψαν στο newsbomb.gr όλο το σχέδιο που ήδη εφαρμόζεται για την άλωση της Ελλάδας από ισλαμιστές.
Στόχος των ισλαμικών κρατών (κυρίως Λιβύης, Σαουδικής Αραβίας,Τουρκίας, Αφγανιστάν και Πακιστάν) είναι η Ελλάδα σε δύο 2-3 χρόνια ναέχει κατακλυστεί από 2.000.000 ισλαμιστές λαθρομετανάστες και έτσι να...καταστεί προγεφύρωμα για τη μεταφορά του Ισλάμ στην κεντρική Ευρώπη.
Οι αξιωματικοί της FRONTEX αποκαλύπτουν στο newsbomb.grότι οι πυρήνες των ισλαμιστών που στέλνουν στην Ελλάδα τουςλαθρομετανάστες και πέρα από τα 10.000 ευρώ που καταβάλουν για τονκαθένα σε αυτούς που τους μεταφέρουν προμηθεύουν κάθε λαθρομετανάστη μεμία ταυτότητα με ζελατίνα που περιέχει φωτοτυπία οδηγίας της ευρωπαϊκήςένωσης με τα δικαιώματά τους.
Συχνά οι λαθρομετανάστες παραδίνονται μόνοι τους σε αστυνομικούςκαι φρουρούς της FRONTEX μόλις περάσουν τα......... σύνορα της Ελλάδας τουςεπιδεικνύουν τις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα δικαιώματά τους,τις οποίες περιέχονται:
1) Άρθρο νομοθεσίας - οδηγίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ότι το κράτοςμέλος της που εισέρχονται ξένοι πολίτες πρέπει αν τους περιθάλψει, νατους δώσει άσυλο και να τους πάρει δακτυλικά αποτυπώματα.
2) Η καταγραφή των λαθρομεταναστών τους δίνει το δικαίωμα στηνπερίπτωση που βγουν εκτός Ελλάδας και συλληφθούν σε άλλη χώρα τηςΕυρωπαϊκής Ένωσης να τους επιστρέψουν στην Ελλάδα (γιατί αυτή τους έχειπρώτη καταγράψει) και να μην τους επιστρέψει στη χώρα καταγωγής τους.
Να σημειωθεί ότι πριν περίπου ένα χρόνο ο Λίβυος ηγέτης ΜοαμάρΚαντάφι είχε απειλήσει δημόσια την Ευρωπαϊκή Ένωση ότι ή θα τουκαταβάλουν 5,5 δισ. ευρώ για αγορές λιβυκών προϊόντων ή αλλιώς θαμετατρέψει την Ευρώπη σε Αφρική με κυριαρχία του Ισλάμ.