# #

21 Οκτ 2010

έχουν δεσμευθεί για 300.000 απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα...

Έρχονται 300.000 απολύσεις...
Tα πραγματικά σχέδια της κυβέρνησης αποκαλύπτει το σημερινό «Ποντίκι». Επισήμως ανακοινώνουν μέτρα (άνευ ουσίας) κατά της ανεργίας και από την άλλη έχουν δεσμευθεί για 300.000 απολύσεις στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, μέχρι το 2013. Όλα αυτά εν όψει του νέου μνημονίου για το οποίο η κυβέρνηση δίνει γη και ύδωρ προκειμένου να εξασφαλίσει, πριν αρχίσουν να σκάνε τα μεγάλα κανόνια και αγριέψουν πάλι οι αγορές.
Όσο για την αποχώρηση των Καταριανών από τον Αστακό, σας το λέγαμε. Τότε που βγήκε ο George από το Αμέρικα και ανακοίνωνε πανηγυρικά την υπογραφή συμφωνίας με το Κατάρ, ύψους 5 δισεκατομμυρίων, εμείς γράφαμε ότι όλες οι συμφωνίες με τους Άραβες είναι μη δεσμευτικές και ότι οι Άραβες έχουν το δικαίωμα να την κάνουν γυριστή ανά πάσα στιγμή επιθυμήσουν. Όπερ και εγένετο.
Εμ έχουν προϊστορία σε αυτά οι Καταριανοί που φαίνεται πως έχουν βαρεθεί να τους βλέπουν οι δυτικές υπερχρεωμένες χώρες ως μηχανές με χρήμα και άνευ φαιός ουσίας. Έριξαν ένα «δεν είναι συμφέρουσα η επένδυση» στα μούτρα της κυβέρνησης και έγιναν Λούηδες. Εμείς ελπίζουμε να μην χρεωθούμε και αυτή την μαύρη τρύπα στα έσοδα...
 Το  Ποντικι...εγραψε παλι  η  Κουκιδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.