# #

3 Μαΐ 2010

Ο κ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΠΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΥΨΟΥΣ 170.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ!!!
ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΣΟΚ, κ.ΤΑΣΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΗ?
ΝΑΙ, ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΕΠΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΣΑΣ ΜΙΛΩ, ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΣΥΝΔΕΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟΥ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2000-2001!
ΑΥΤΟΣ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΙΚΑΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΩΝ "ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ Α.Ε."ΟΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ.
Ο κ.ΓΙΑΝΝΙΤΣΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛ.ΠΕ ΕΝΑΝΤΙ ΑΜΟΙΒΗΣ ΥΨΟΥΣ 170.000€ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ!
ΤΗΝ ΑΜΟΙΒΗ ΑΥΤΗ, ΔΗΛΑΔΗ 12.143€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2013, ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΛΗΓΕΙ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ!
Ο ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΣΙΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΕΛΠΕ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ, ΥΠΟΥΡΓΩΝ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ κ.ΓΙΑΝΝΗ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ
ΠΟΥ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΣΟ ΤΩΝ 238.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ ΗΤΟΙ 17.000€ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΤΗΣ ΕΚΟ ΑΒΕΕ κ. ΙΩΑΝΝΗ ΨΥΧΟΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΜΟΙΒΕΤΑΙ ΜΕ 167.000€ ΕΤΗΣΙΩΣ!
ΑΦΩΝΟ ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΥΦΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ κ.ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΣΤΙΣ 13/4/2010 ΚΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΟΤΙ "ΕΠΙ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ Α.Ε ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ Ή ΤΙΣ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΑΝΩΝΥΜΩΝ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΄Η ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ! Ο ΠΡΩΗΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΦΙΣΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ κ. ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΡΙΑ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΙΣΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ.: "ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΜΕΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΜΕ"! ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ...

Υ.Γ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΩΖΕΙ ΠΙΑ ΤΙΠΟΤΑ?

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΕ ΤΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ!
ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΦΑΚΕΣ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ! ΤΙΣ ΦΑΚΕΣ ΤΙΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ!!!
http://kariatida62.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.