# #

28 Αυγ 2022

Ο Κιάφας διέγραψε από το συνδυασμό τον πρόεδρο του τοπικού της Καρίτσας

 


Στις 10/8/2022 και ώρα 7μ.μ πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη των εκλεγμένων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της παράταξης Προοπτική για τον Δημό-τη έπειτα από πρόσκληση του επικεφαλής κ. Κιάφα Πέτρου  με ένα και μοναδικό θέμα : τη διαγραφή από την παράταξη του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της Καρίτσας, κ. Γκίνα  Κωνσταντίνου  του Αστερίου.

Αρχικά  έγινε ενημέρωση από τον κ. Κιάφα Πέτρο οποίος κατέστησε σαφές ότι ο κ. Γκίνας αν και εκλέχθηκε με τον συνδυασμό  ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟ-ΤΗ διαπραγματεύεται την κάθοδο του στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με...

άλλη παράταξη όντας ακόμη μέλος της δικής μας την οποία ουδέποτε φρόντισε να ενημερώσει για τις προθέσεις του. Ακολούθησε  διαλογική συζήτηση μεταξύ των μελών και αποφασίστηκε ομόφωνα η διαγραφή από την παράταξη του προέδρου της δημοτική κοινότητας Καρίτσας.

 Τα μέλη της παράταξης οδηγήθηκαν ομόφωνα σε αυτήν την απόφαση μετά, λοιπόν, την αντιδεοντολογική – αντιπαραταξιακή συμπεριφορά του διαγραφέντος. Επίσης, δοθείσης της ευκαιρίας διακηρύσσουν ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του εν όψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών πράττοντας, ωστόσο, όσα υπαγορεύει ο νόμος αλλά και η ηθική: να αποχωρήσει πρωτίστως από την παράταξη με την οποία εκλέχτηκε και εξαιτίας της οποίας κατέχει   θέση ή αξίωμα και εν συνεχεία είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί με τον οιονδήποτε το πολιτικό του μέλλον.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν ,όπως ορίζει ο νόμος, οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι Πέτρος Κιάφας, Τζίκας Θεόδωρος, Νούλα Σοφία και οι τοπικοί σύμβουλοι της Καρίτσας, Πιτσιάβα Φανή και Πατρής Δημήτριος.

 

 

Πέτρος Κιάφας

Επικεφαλής του Συνδυασμού

ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ για τον Δήμο-τη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.