# #

21 Ιουν 2022

Ξενάγηση γερμανών τουριστικών πρακτόρων στον Δήμο Δίου-Ολύμπου

 Πολύ καλά έκανε ο Δήμαρχος και ξενάγησε τους τουριστικούς πράκτορες. 

Αλλά ποιος τους έφερε στην περιοχή? H "ΈνωσηΞενοδόχων Πιερίας" τους έφερε λοιπόν..

Εμείς δεν έχουμε στον Δήμο κοτζάμ αντιδήμαρχο Τουρισμού? Τι κάνει?

Μόνο φωτογραφίες και τραπέζια?

Η ομοσπονδία ενοικιαζομένων δωματίων Πιερίας-Ημαθίας-Πέλλας είναι κάπου?

Τι πρωτοβουλίες έχει πάρει για την ανάπτυξη του Τουρισμού της περιοχής. Ακούσατε κάτι?

Και ειδικώτερα , ο Σύλλογος ενοικιαζομένων Λεπτοκαρυάς? Δυστυχώς ανύπαρκτος..




Εκπροσώπους μεγάλων τουριστικών γραφείων της Γερμανίας υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Βαγγέλης Γερολιόλιος το απόγευμα της Δευτέρας 20 Ιουνίου 2022.

Οι επαγγελματίες τουρισμού επισκέφθηκαν τον Δήμο στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης (fam trip) που διοργάνωσε η Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Γερμανίας, με προορισμό την Πιερία και τη Θεσσαλονίκη, σε συνεργασία με την...

Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας.

Τους δεκατρείς εκπροσώπους συνόδευε η αναπληρώτρια προϊσταμένη του γραφείου του ΕΟΤ στη Γερμανία κα Αρετή Πρίνου, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας κ. Ηρακλής Τσιτλακίδης, η υπεύθυνη του γραφείου της Ένωσης κα Άννα Μπαραλιάκου και ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Αθλητισμού του Δήμου Δίου-Ολύμπου κ. Βασίλης Βροχαρίδης.

Οι τουριστικοί πράκτορες είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν, μεταξύ άλλων, στους καταρράκτες του Ολύμπου, τις καταγάλανες ακτές του Δήμου, τους παραδοσιακούς οικισμούς και τους αρχαιολογικούς χώρους. Στόχος της επίσκεψης αποτελεί η δημιουργία πακέτων διακοπών για την γερμανική αγορά, που θα περιλαμβάνουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Δήμου, τα οποία είναι επισκέψιμα καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Το ταξίδι πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία και με την υποστήριξη της αλυσίδας τουριστικών γραφείων RTK, της αεροπορικής εταιρείας Aegean, του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Θεσσαλονίκης, της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας καθώς και των κατά τόπους τουριστικών επιχειρήσεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.