# #

24 Ιουν 2022

Δήμος Δίου-Ολύμπου | Ανακοίνωση: Έως τις 5 Ιουλίου οι αιτήσεις για χρήση κοινόχρηστων χώρων (τραπεζοκαθίσματα/εμπορεύματα)




Ο Δήμος Δίου-Ολύμπου ανακοινώνει ότι, όσοι δημότες κάνουν χρήση ή ενδιαφέρονται να κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου (πεζοδρόμια, πλατεία, πεζόδρομοι κ.λπ.) για την τοποθέτηση τραπεζοκαθισμάτων ή ...

εμπορευμάτων για το έτος 2022, έχουν υποχρέωση να προσέλθουν στο Δήμο και να υποβάλλουν αίτηση έως 5/7/2022, προκειμένου να τους χορηγηθεί άδεια χρήσης όπως ορίζουν οι διατάξεις του Ν.1080/80, σε συνδυασμό με τις διατάξεις της υπ’αριθ.117/2016 απόφασης Δ.Σ. του Δήμου και των διατάξεων του Ν.4688/2020, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, που αφορά στις ρυθμίσεις για την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (λόγω πανδημίας κορωνοιού).

Επισημαίνεται ότι, η χρήση κοινόχρηστου χώρου χωρίς καταβολή του αντίστοιχου τέλους, θεωρείται αυθαίρετη. 

Επομένως, εάν ο ενδιαφερόμενος μετά την υποβολή της αίτησης καταλάβει κοινόχρηστο χώρο, χωρίς να περιμένει να του χορηγηθεί η άδεια, θεωρείται ότι χρησιμοποιεί το χώρο αυθαίρετα και υπόκειται στις κυρώσεις που προβλέπουν οι ανωτέρω διατάξεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.