# #

3 Δεκ 2021

Πολάκης: Ζούμε σε προκλητική χούντα...

  

Γιατί άραγε; Τι έχουν να κρύψουν;


Πολάκης:

"Αρνούνται να μου δώσουν τους αριθμούς των νεκρών εμβολιασμένων!"

"Πριν τρεις μέρες ζήτησα από τον ΕΟΔΥ και τον πρόεδρό του, προκειμένου

να ετοιμαστώ για την ομιλία που έκανα στη Βουλή, να μου δώσει κάποια στοιχεία που αφορούν τους θανάτους εμβολιασμένων και μερικώς εμβολιασμένων από την αρχή του έτους μέχρι και σήμερα .

Στην πρώτη επικοινωνία με τη γραμματεια του προέδρου του ΕΟΔΥ και τον ίδιο υπήρξε η διάθεση να μου δωθουν σε λίγες ώρες ,μετά ζητήθηκε και ορθώς να στείλω μια επιστολή πράγμα που έκανα και η διαβεβαίωση ήταν πως θα μου τα έδιναν άμεσα.

Λίγη ώρα πριν την ομιλία μου στη Βουλή μου απεστάλησαν κάποια στοιχεία που αφορούσαν τους θανάτους μέχρι 7 Νοεμβρίου τα οποία με τη σύγκριση των στοιχείων που ειχε δημοσιεύσει ο κυριος Τσιόδρας στις 10 Οκτωβρίου οδήγησαν στο ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΟ συμπέρασμα που παρουσίασα στην ομιλία μου στη Βουλή πως από 10 Οκτωβρίου 2021 μέχρι 7 Νοεμβρίου 2021 σε σύνολο 1118 θανάτων ασθενών COVID-19 ,οι ...

346 αφορούσαν ΠΛΗΡΩΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ!!!!!(30,9%)

Προσέξτε τώρα τη συνέχεια!

Το απόγευμα της ίδιας μέρας σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με τον κύριο Ζαουτη ,αρχισε να μου τα μασάει «τα φτιάχνουν οι στατιστικοί» ,»θα σας τα δώσουνε πλήρη για να μην βγάζουμε λάθος συμπεράσματα» , «αύριο πρωί θα τα έχετε» κλπ κλπ και την επόμενη μερα ….

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΖΑΟΥΤΗ :

«Για να σας δώσουμε τα στοιχεία πρέπει να κάνετε ερώτηση στη Βουλή γιατί αλλιώς θα είναι διακριτική μεταχείριση»!!!!!!!!!!

ΔΗΛΑΔΗ,Προφανως το σύστημα ΜΑΞΙΜΟΥ Α.Ε.,μετά το θόρυβο που δημιούργησαν τα στοιχεία που ανέφερα που καταρρίπτουν το κυβερνητικό αφήγημα πως το «εμβόλιο ΜΟΝΑΔΙΚΟ όπλα για την πανδημία» ,επέβαλλε στον πρόεδρο του ΕΟΔΥ να ΜΗΝ ΤΑ ΔΩΣΕΙ!!!!

ΑΚΟΥ με καλά ΚΥΡΙΑΚΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:

Η αλήθεια δεν κρύβεται!

Τα στοιχεία θα τα βρούμε και θα δημοσιοποιηθούν!

Το καθεστώς σου που απαγορεύει σε βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου να πάρει στοιχεία από δημόσιο οργανισμό γιατί αποκαλύπτουν την ΚΑΤΑΔΤΡΟΦΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ διαχείρηση της πανδημιας πνέει τα λοισθια του!!(γι αυτό γίνεται και επικίνδυνο για το λαό και τη χώρα)

ΥΓ. Κύριε Τασουλα ,πρόεδρε της Βουλης θα πάρετε θέση στο πρωτοφανές γεγονός της ΑΠΟΚΡΥΨΗΣ και Καθυστέρησης στην ενημέρωση Βουλευτή του Ελληνικού κοινοβουλίου;;

ΠΗΓΗ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.