# #

8 Ιαν 2021

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΑΤΗ! Με βίντεο του... 2015 δύο κανάλια ανακάλυψαν "παραβιάσεις" για τα Θεοφάνεια στην Νάξο

 




Με βίντεο του 2015 παρουσίασαν σήμερα κεντρικά κανάλια τη Νάξο ως περιοχή με «ευτράπελα» στον εορτασμό των Θεοφανείων, που δήθεν δεν τηρήθηκαν τα μέτρα έκαναν τον καθαγιασμό των υδάτων και έριξαν το Σταυρό στη θάλασσα, στην Αγία Άννα.

Μάλιστα «πρωταγωνιστής» των θρησκευτικών συμβάντων φέρεται να είναι ο..

ιερέας του Αγίου Αρσενίου πατέρας Συμεών.

Ναξιώτες που είδαν το σχετικό «βίντεο-ρεπορτάζ», παραξενεύτηκαν αφού ήξεραν ότι δεν συνέβη κάτι τέτοιο στο νησί την ημέρα των Θεοφανείων και συγκεκριμένα στην περιοχή της Αγίας Άννας που έχει γίνει η λήψη.

Μάλιστα, επειδή στο νησί όλοι λίγο πολύ γνωρίζονται είδαν γνωστούς και φίλους …ή ακόμα και τον εαυτό τους σε νεαρότερη ηλικία να «πρωταγωνιστούν» στο συγκεκριμένο βίντεο, φυσικά χωρίς μάσκες και τήρηση λοιπών μέτρων προστασίας, αφού το βίντεο είναι προ πανδημίας.

Η πραγματικότητα είναι ότι ο καθαγιασμός των υδάτων που παρουσιάστηκε με το επίμαχο βίντεο είναι του 2015 και ουδεμία σχέση έχει με τον εορτασμό των Θεοφανείων στη Νάξο (Αγία Άννα) σήμερα.

Θα ανακαλέσουν άραγε τα κανάλια που παρουσίασαν το συγκεκριμένο «βίντεο-ρεπορτάζ»;

Σύμφωνα με πληροφορίες συμμετέχοντες στο βίντεο σκέφτονται να καταφύγουν στη δικαιοσύνη προκειμένου να αποκατασταθεί η αλήθεια.


ΣΚΑΪ  (στο 7:20)

ALPHA (στο 2:40)

πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.