# #

23 Δεκ 2020

Με αυτό το τεράστιο σκάνδαλο δεν ασχολήθηκε κανένας από τα επόμενα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ή τους ηλίθιους του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κόσμος να συμβουλεύεται πάντα το το γιατρό του. 

Ποτέ τα ΜΜΕ. Δεν είναι ειδικοί, τα φερέφωνα είναι ημιμαθείς και διεφθαρμένοι.


 


Η μετάλλαξη ενός ιού, ο οποίος έχει μολύνει εκατομμύρια σε όλα τα κράτη του πλανήτη, είναι θέμα χρόνου. Το να αλλάξει ένας ιός δεν είναι ασυνήθιστο. Αλλο είναι αυτό που δημιουργεί προβληματισμό.

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε όταν ένας ιός μεταλλάσσεται, δεν τον πιάνουν τα παλιά εμβόλια, γι' αυτό γίνονται συχνά  τροποποιήσεις στο εμβόλιο της γρίπης. 

Σήμερα οι επιστήμονες, όπως ο καθηγητής Πολιτικής της Υγείας στο London School of Economics, Ηλίας Μόσιαλος, δηλώνουν ότι τα εμβόλια που ήδη κυκλοφορούν "εξακολουθούν να λειτουργούν και κατά του νέου στελέχους του κορονοϊού". 

Σύμφωνα επίσης με δήλωση του Γκίκα Μαγιορκίνη"υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κολλήσει κάποιος ακόμη και αν έχει λάβει το εμβόλιο".
Για το θέμα αυτό, φυσικά, δεν έχουμε τις γνώσεις για να διατυπώσουμε άποψη.

Ερωτηματικά δημιουργεί και η υπεύθυνη δήλωση που μας ζητάνε να υπογράψουμε, ότι τάχα ενημερωθήκαμε για τις παρενέργειες. 

Από ποιόν; 

Πότε; 

Από τα ΜΜΕ; 

Ποιες είναι οι παρενέργειες και σε τι ποσοστό;

Ένα φάρμακο ή ένα εμβόλιο πιθανόν να έχει παρενέργειες,. 

Ομως είναι η δεύτερη φορά που ζητείται, από όσους θα το κάνουν, η απαράδεκτη δήλωση, πως, αν πάθουν κάτι, θα φταίνε οι ίδιοι!

Η πρώτη φορά που ζήτησαν τέτοια παράλογα ήταν στα 16.000.000 πειραματικά εμβόλια Τσιόδρα – Αβραμόπουλου (πάλι ο δεξιός ψάλτης), τα οποία αποδείχθηκαν άχρηστα, αφού δεν τα έκανε σχεδόν κανείς μόλις άκουσε την απαίτηση! (Αναφερόμαστε στο 2009 με την κρίση του Η1Ν1).


Με αυτό το τεράστιο σκάνδαλο δεν ασχολήθηκε κανένας από τα επόμενα λαμόγια του ΠΑΣΟΚ ή τους ηλίθιους του ΣΥΡΙΖΑ. 
(Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι ακόμα και συντηρητικές, φιλοκυβερνητικές εφημερίδες, αγανάκτησαν από τις απροκάλυπτες, προκλητικές λαμογιές που γινόταν τότε και έκραξαν με πηχυαίους τίτλους τον Αβραμόπουλο, όπως βλέπουμε παραπάνω με το πρωτοσέλιδο της "Καθημερινής").

Το επόμενο που παραξενεύει σχετικά με την πανδημία του κορονοϊού, είναι η έλλειψη φαρμάκων.  

Είμαι φυσικά υπέρ των εμβολιασμών φτάνει να είναι εμβόλια, όχι πειραματικά σκευάσματα για να κερδίσουν κάποιοι δισεκατομμύρια.

Θα πρέπει να εμβολιαστούμε κατά του φασισμού και της λαμογιάς.

Τα εμβόλια που έρχονται το Γενάρη είναι λιγότερα από 10.000. Οι περισσότεροι θα περιμένουν να δουν τα αποτελέσματα και μετά θα αποφασίσουν αν θα κάνουν εμβόλιο.

Συμβουλεύουμε την κυβέρνηση να σταματήσει τις ανευθυνότητες και τα αυταρχικά μέτρα και να προσέξει. Αλλιώς θα στηθούν κρεμάλες, όχι απλά δικαστήρια.

Όσο για τον κόσμο να συμβουλεύεται πάντα το το γιατρό του. Ποτέ τα ΜΜΕ. Δεν είναι ειδικοί, τα φερέφωνα είναι ημιμαθείς και διεφθαρμένοι.


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.