4 Ιουλ 2020

Λεπτοκαρυά.... Να τα λέμε κι αυτάΕπιτέλους έπεσε άσφαλτος στου Γκαντίρι τη γέφυρα που ήταν σε άθλια κατάσταση..Έτσι τώρα υπάρχει μια ακόμα διέξοδος προς τη θάλασσα και αντίστροφα.

Μπορούμε τώρα να δούμε πιο σοβαρά και την πεζοδρόμηση του κεντρικού δρόμου προς την παραλία τις βραδινές ώρες.

Και μάλιστα φέτος είναι ευκαιρία  μιας και δεν έχουμε τουρίστες να δοκιμάσουμε να πεζοδρομήσουμε και τον δρόμο που κατεβαίνει αλλά και τους παραλιακούς δρόμους προς τα Ευαγγελικά και προς το ρέμα του Γκαντίρι και να διορθώσουμε τυχόν λάθη αλλά και να το δούμε στην πράξη.


Μπράβο στον Δήμο..Πρέπει να λέμε και τα καλά..
Ελπίζουμε  σύντομα στην πεζοδρόμηση και σε άλλες εργασίες και πρωτοβουλίες ώστε να χαιρόμαστε και εμείς οι ίδιοι τον τόπο μας αλλά και να ακούμε θετικά σχόλια από τους επισκέπτες και τους τουρίστες Έλληνες και ξένους...

1 σχόλιο:

  1. Ναι, να τα λέμε κι αυτά, όπως και να λέμε ότι στο άθλιο τμήμα της επέκτασης της οδού Β. Κων/νου κλείσανε και τις λακούβες!
    Έργα, όχι λόγια! Πάντως το συγκεκριμένο τμήμα της προαναφερθείσας οδού παραμένει ένας άθλιος κεντρικός δρόμος της Λεπτοκαρυάς, και εμείς οι παροικούντες στο συγκεκριμένο τμήμα της οδού παραμένουμε όμηροι της σκόνης και της αθλιότητας. Δεν μπορεί, κάτι πηγαίνει στραβά και κάποιοι έχουν εμπάθεια με μας, αλλιώς δεν εξηγείται η αδιαφορία των δημοτικών αρχών τόσων ετών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.