# #

17 Μαΐ 2020

Στην ΝΔ έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάρα πολλά στραβά, ανάποδα και κυρίως περίεργα…

Πως γίνεται ένα κόμμα με τα σημαντικά χρέη της ΝΔ -225,3 το 2016,250,6 το 2017,278,9 το 2018- να κατατάσσεται τρίτο σε διαφημιστικές δαπάνες στην Google την περίοδο 2019-2020 με το ποσό των 648.950 ευρώ; 
Τις δύο πρώτες θέσεις τις έχουν “καπαρώσει” οι Άγγλοι με το Συντηρητικό Κόμμα να ΄χει δαπάνες 1.053.600 ευρώ και το Εργατικό 692.450 ευρώ!
Δεν έχουμε τον ίδιο πληθυσμό με την Αγγλία, ούτε τα ίδια οικονομικά προβλήματα κι αυτό κάνει το …
χάλκινο μετάλλιο της ΝΔ σε διαφημιστικές δαπάνες στην Google, ακόμη πιο παράδοξο.


Η κυβέρνηση που κοντεύει να κλείσει ένα χρόνο στην εξουσία τηρεί συστηματικά την ίδια τακτική σ΄ όλα τα “παράδοξα” που έχουν αποκαλυφθεί αυτούς τους μήνες: σιωπή, απαξίωση της κριτικής και όσων την ασκούν και πίστη στις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ότι ακόμη η κοινή γνώμη “ανέχεται και συγχωρεί”, το νικητή των εκλογών.
Όπως όλες οι κυβερνήσεις των τελευταίων ετών θα καταλάβουν μάλλον αργά, ότι όλα αυτά είναι πολύ σχετικά και κυρίως, αλλάζουν πολύ γρήγορα. 
Τα ερωτήματα που δεν απαντώνται ,δεν σημαίνει ότι ξεχνιούνται. Απλά θα επανέλθουν όλα μαζί ,όταν το “κύμα ανοχής και συγχώρεσης” πέσει…Έχει συμβεί σ’΄ όλες τις κυβερνήσεις, θα συμβεί και στη σημερινή που δείχνει πολύ απρόσεκτη…

Αυτά ,γιατί πλέον έχουν αρχίσει να μαζεύονται πάρα πολλά στραβά, ανάποδα και κυρίως περίεργα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.