# #

3 Σεπ 2018

Σοκαρισμένο το Πανελλήνιο από την σκληρότητα της επίθεσης στο σπίτι του Προτοσάλτε...!!!!!


Ευρηματικές φωτογραφικές συνθέσεις, σκωπτικά σχόλια και ειρωνεία ήταν η αντίδραση των χρηστών του διαδικτύου μετά την καταγγελία Πορτοσάλτε για την "επίθεση" που δέχτηκε.
(Παραθέτουμε κάποια σχετικά τουϊταρίσματα).

Από κει και πέρα όμως, άλλο είναι το ουσιαστικό. 


Εδώ και κάποιες ώρες η εφημερίδα Documento έχει κυκλοφορήσει στο κέντρο της Αθήνας.
Το ρεπορτάζ που υπογράφει ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Τριάντης και έχει τίτλο «Ο Πορτοσάλτε, η σύζυγος και η "αγιογραφία" στην Μαρέβα», σίγουρα θα δημιουργήσει πονοκέφαλο στον υπάλληλο του Αλαφούζου.

Πέρα από τα σχόλια που περιέχονται στο δημοσίευμα αναφέρονται αναμφισβήτητα στοιχεία. Απ' αυτά μαθαίνουμε ότι η σύζυγος του Αρη Πορτοσάλτε, Δέσποινα Κουτσομητροπούλου τα τελευταία χρόνια ...

εργαζόταν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Την περίοδο δηλαδή που ο σύζυγος της από την ραδιοφωνική και τηλεοπτική συχνότητα του Σκάι εξαπολύει μόνιμα τα πυρά του κατά του δημοσίου,αυτή εμφανίζεται να εργάζεται σε κρατικό Μέσο. 


Η κυρία Κουτσομητροπούλου που πληρωνόταν με κρατικό χρήμα, έκανε "δημόσιες σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη", όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Φαίνεται ότι τα πήγαινε "περίφημα" στην δουλειά της και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πριν από ένα και πλέον χρόνο, την άνοιξη του 2017, φροντίζει να αποσπαστεί από το ΑΠΕ και να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Ν.Δ και συγκεκριμένα στο τμήμα Διεθνών Σχέσεων του κόμματος.

Και ενώ το δημοσίευμα -αποφεύγουμε να αναφέρουμε λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους- στιγματίζει και επικρίνει συγκεκριμένες καταστάσεις από την δραστηριότητα της συζύγου του Πορτοσάλτε, η ιστοσελίδα του Σκάι, μας γράφει ... άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε.

Δεν απαντάει στο παραμικρό στα όσα καταγγέλλονται και κάνει λόγο ότι επιχειρείτε "δολοφονία χαρακτήρων", η οποία "έχει ως στόχο τον πλουραλισμό και την ελευθεροτυπία. Έχει στόχο τη δημοκρατία".
Κουβέντα για την ταμπακιέρα.

Κάποιες σχετικές τοποθετήσεις χρηστών του twitter:

















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.