12 Ιαν 2018

Αμερικανίδα αρχαιολόγος: H FYROM είναι .... «Disneyland». Ο Αλέξης , Κυριάκος, το ΚΚΕ,η Φώφη και οι παρατρεχάμενοί τους όμως λένε ότι η FYROM είναι η Μακεδονία!!!!!!

Αντίθετα οι ¨δικοί μας"που όμως εμείς τους ψηφίζουμε την πουλάνε για την πλάκα τους..

Προχθές που ήταν ο υιός Μητσοτάκης στην περιοχή και την Λεπτοκαρυά απάντησε με μισόλογα.

Φυσικό ήταν μιας και ο μπαμπάκας του πριν 25 χρόνια είπε το καταπληκτικό..."Σε δέκα χρόνια κανείς δε θα θυμάται το Μακεδονικό"!!!!!

Τώρα όλοι μαζί οι εφιάλτες, ΠαΣοΚ,Ποτάμια,Λεβέντηδες, Νδούλα,ΚΚΕ και φυσικά ο Αλέξης ο τελευταίος,συμφωνούν,χωρίς να ρωτήσουν κανέναν λαό( τον έχουν γραμμένο στα π@πάρια τους τον λαό), συμφωνούν στο ψέμα ξεπουλώντας τα πάντα...

Δείτε παρακάτω το βίντεο

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικανίδα αρχαιολόγος: Η FYROM είναι .... «Disneyland».

H Αμερικανίδα αρχαιολόγος Ντόροθι Κινγκ, η οποία υπογραμμίζει, ότι ουδείς στον κόσμο αμφισβητεί, ότι το Μακεδονικό βασίλειο ήταν μέρος της Ελλάδας και ο Μέγας Αλέξανδρος Έλληνας και χαρακτηρίζει αδιανόητο τα Σκόπια να θέλουν να οικειοποιηθούν ένα κομμάτι της ιστορίας, που δεν τους ανήκει.

Χαρακτηρίζει δε την κατασκευή αγαλμάτων και μνημείων της Μακεδονικής περιόδου στην FYROM ως...
«Disneyland». Η Αμερικανίδα αρχαιολόγος επισημαίνει, ότι ο Μέγας Αλέξανδρος κατέκτησε πολλά εδάφη, αλλά καμία από τις σημερινές σύγχρονες χώρες δεν ισχυρίζεται, ότι η γη τους είναι Μακεδονική ή ότι οι ίδιοι είναι απόγονοι του Μακεδόνα στρατηλάτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.