5 Δεκ 2017

Ίβιτσα Ντάτσιτς(Υπουργός Εξ.Σερβίας): Ο βομβαρδισμός της Σερβίας ήταν έγκλημα πολέμου


Και το λέει ο Ντάτστις, ευρισκόμενος στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.


Την ίδια στιγμή ο Τσίπρας και οι υπουργοί του έχουν τρομοκρατηθεί από την επικείμενη επίσκεψη Ερντογάν( του κουμπάρου του Κωστάκη) στην Ελλάδα.

Και η Παμποντιακή Ομοσπονδία ζήτησε από τον Τσίπρα να τεθεί το θέμα της Γενοκτονίας στον Ερντογάν...
Τι λές τώρα.....
Οι σκυμμένοι στα τέσσερα πολιτικοί της πλάκας και οι τωρινοί και οι προηγούμενοι, να το παίξουν πατριώτες ξέρουν μόνο όταν δήθεν μαλώνουν μεταξύ τους στα μπουρδελοκάναλα να για ακούμε εμείς οι βελάζοντες ψηφοφόροι..

Αριστοφάνης

«Ντάτσιτς: Ο βομβαρδισμός της Σερβίας είναι ένα έγκλημα πολέμου εναντίον του λαού»


Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, Ίβιτσα Ντάτσιτς πιστεύει ότι πρέπει να γίνει δίκη εναντίον εκείνων που το 1999 διέταξαν και πραγματοποίησαν τον βομβαρδισμό της Σερβίας, επειδή εγκλημάτησαν εναντίον του σερβικού λαού.


Ο βομβαρδισμός της Σερβίας, σύμφωνα με τον Ντάτσιτς, βασίστηκε σε ψευδείς ειδήσεις, σχετικά με μια υποτιθέμενη σφαγή στο Ράτσακ του Κοσόβου και των Μετοχίων και όπως διαπιστώθηκε επροκειτο για μια ψευδή διασπορά ειδήσεων,  που έφεραν το έγκλημα κατά του σερβικού λαού.



Ο Ντάτστις απαντώντας σε ερώτηση της νεολαίας του Κόμματος της Ενωμένης Σερβίας, πρόσθεσε:



«Αυτοί (που διέταξαν τον βομβαρδισμό κατά της Σερβίας) είναι εγκληματίες πολέμου, αυτό πρέπει να θυμόμαστε και να μεταφέρουμε στις νέες γενιές και δεν φοβάμαι να το πω στην Ουάσιγκτον γιατί είμαι υπουργός Εξωτερικών της Σερβίας και η δουλειά μου είναι να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της Σερβίας», δήλωσε ο Ντάτστις, ο οποίος βρίσκεται στην πρωτεύουσα των ΗΠΑ.



(Στοιχεία από novosti.rs)


--

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.