# #

21 Οκτ 2017

Τσίπρας: Το απόγειο της ξεφτίλας (Βίντεο)



Πόσο μπορεί να εξευτελιστεί ένας εξουσιομανής πολιτικάντης και σε τι επίπεδα εθελοδουλίας μπορεί να φτάσει το διαπιστώνουμε στο βιντεάκι που παραθέτουμε. 

Δεν χρειάζεται να κάνουμε τον παραμικρό σχολιασμό. 
Αρκεί να παρακολουθήσουμε τι έλεγε σε συνέντευξη τύπου, τέλη του Σεπτέμβρη του 2009 ο Αλέξης Τσίπρας και απόσπασμα δηλώσεων του Αμερικανού προέδρου μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε με τον Έλληνα πρωθυπουργό. 

Τα συμπεράσματα βγαίνουν μόνα τους....

 «Και λέμε με θάρρος ότι πρέπει οι εξοπλισμοί αυτοί, οι δυσθεώρητοι εξοπλισμοί, να μειωθούν. Και για το καλό της χώρας μας στα πλαίσια αυτής της μεγάλης οικονομικής  κρίσης που μας βουλιάζει αλλά και για τη γειτονική χώρα. Και μη μου πείτε ότι η υπόθεση των εξοπλισμών σας κάνει εσάς να αισθάνεστε ασφάλεια, όσο περισσότερα δίνουμε στις ΗΠΑ για να διεκδικούμε την εύνοιά τους, τους τα δίνουμε, όχι για να πάρουμε πια αποτελεσματικά οπλικά συστήματα. Ή όσα δίνουμε σε Ευρωπαίου εταίρους.
Άρα λοιπόν εμείς λέμε ότι πρέπει να υπάρξει ένας εξορθολογισμός σ’ αυτούς τους ασύλληπτους εξοπλισμούς».

Αλέξης Τσίπρας – Διακαναλική συνέντευξη. 27/9/2009


 «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Έλληνα πρωθυπουργό και τους Έλληνες οι οποίοι φιλοξενούν τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις στην βάση της Σούδας. Επίσης να τους συγχαρώ γιατί είναι μια απ' τις λίγες χώρες του ΝΑΤΟ οι οποίες δαπανούν τουλάχιστον το 2% του ΑΕΠ για τις αμυντικές τους δαπάνες. Η συμφωνία για την αναβάθμιση του στόλου των F-16 μπορεί να φτάσει μέχρι τα 2,4 δισ. δολάρια, θα δημιουργήσει θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες και θα ενισχύσει τη συνεργασία μας».

Ντόναλντ Τραμπ 18/10/2017 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.