17 Οκτ 2017

Ένα έργο που θα κόστιζε αρχικά περίπου 1εκ ευρώ, δημοπρατήθηκε για 400.000 ευρώ (!!!).

ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ


    

Ούτε τα προσχήματα δεν μπορεί πλέον να κρατήσει η δημοτική αρχή

Τα όρια της προχειρότητας  και της κακοδιαχείρισης  τα έχει ξεπεράσει εδώ και καιρό.   Το «όραμα» για τον δήμο μας, το «όραμα» για το Λιτόχωρο ήρθε σχεδόν εξ΄ουρανού σε μία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με οριακή μάλιστα πλειοψηφία( πέντε δημ. σύμβουλοι – κάτοικοι Λιτοχώρου το καταψήφισαν). 

Η απόφαση πάρθηκε με την θετική  ψήφο της...
συμπολίτευσης, και το έργο εγκρίθηκε.

Ανάπλαση της οδού Αγίου Νικολάου στο Λιτόχωρο. 

Ένα έργο που θα κόστιζε αρχικά περίπου 1εκ ευρώ, δημοπρατήθηκε  για 400.000 ευρώ (!!!). Αυτονόητο για τον κ. Δημόπουλο η έλλειψη διαβούλευσης με τους δημότες αλλά και η έλλειψη κυκλοφοριακής μελέτης με εξαφάνιση των μισών θέσεων στάθμευσης, και ας προσπάθησε να τον «μαλώσει» ο αναπληρωτής δήμαρχος στην τελευταία συνεδρίαση για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.  

Το έργο που θα χαράξει κυρίως την εμπορική και τουριστική πορεία του Λιτόχωρου τις επόμενες δεκαετίες γίνεται ερήμην των επαγγελματιών, των κατοίκων και των ειδικών μελετητών.

    Πανικός για τους επαγγελματίες και δικαιολογημένες αντιδράσεις από την πλειοψηφία των κατοίκων. 

«Το έργο δεν γίνεται να διακοπεί, γιατί θα πρέπει να αποζημιωθεί ο εργολάβος» ακούστηκε δια στόματος Δημάρχου. 

Εμείς προτείνουμε να  διακοπεί το έργο και σε συνεννόηση με τον ανάδοχο εργολάβο, να γίνει  αντικατάστασή  με έργο ζωτικότερης σημασίας στον τόπο μας , τηρώντας αυτή τη φορά τα προσχήματα, και με ευρύτερη πλειοψηφία από  το Δημοτικό ΣυμβούλιοΗ συντονιστική επιτροπή του συνδυασμού «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΟΥ»

    

1 σχόλιο:

  1. Λεφτά υπάρχουν, αλλά όχι για να φτιάξουν τους δρόμους στη Λεπτοκαρυά.
    Εμείς ας μαζεύουμε τη σκόνη με το φτυάρι καθημερινά από τα μπαλκόνια μας, δε βαριέσαι ... ο πολυχρονεμένος Κύριος Δήμαρχος να είναι καλά και οι Λιτοχωρινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.