# #

7 Μαρ 2017

Τα μυστικά των μαφιόζων…

τα μυστικά των μαφιόζων…

Υπάρχουν δυστυχώς σκοτεινοί άνθρωποι. Όχι ασφαλώς σαν τον αρχαίο «σκοτεινό», τον Ηράκλειτο, που ήταν φωτεινότατος, αφού μέσα σε λίγα λόγια περιέκλειε πακτωλό σοφίας, που κάποιοι άλλοι σε χιλιάδες τόμους φλυαρίας ούτε στο παραμικρό δεν κατορθώνουν να προσεγγλισουν.
Του οποίου Ηράκλειτου, δυστυχώς η συμπαντική σοφία καταστράφηκε από ανεγκέφαλους, επειδή προφανώς δεν μπορούσαν να τον καταλάβουν. 


Οι σκοτεινοί, για τους οποίους μιλάμε είναι κάποιοι απ’ αυτούς που καίτοι ηλίθιοι και προδότες , ο όχλος τους πιστεύει και τους ακολουθεί. Για να μας πηγαίνουν απ το κακό στο τρισχειρότερο.


Ένας τέτοιος λοιπόν, μέλος κάποιας σκοτεινής εταιρίας, που εκτρέφει σκορπιούς και όχεντρες για τους λαούς ρωτήθηκε, κατά πως λένε, για το τι λέγεται στα σκοτεινά τους διαβούλια. 

Κι εκείνος «γεμάτος έπαρση μα και βλακεία», όπως θα ‘λεγε κι ο Σουρής, τους αποκρίθηκε: 
«Αν σας πω τι λέγεται ύστερα πρέπει να σας δολοφονήσω». 

Που σημαίνει ότι τα όσα λέγονται εκεί μέσα δεν είναι τίποτε άλλο από δόλια σχέδια για την εξόντωση των λαών. Και στην προκειμένη περίπτωση του δικού μας. Για τη δολοφονία του οποίου ο εν λόγω «γαλαζοαίματος» έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο. Για να παραπεμφθεί μάλιστα και στα δικαστήρια, απ’ όπου παραλίγο να βγει παρασημοφορημένος.

Και γράφω αυτά τα σκοτεινά γιατί τελευταία χολοσκάνε κάποιοι για το τι λένε στις μυστικές τους συνομιλίες κάποιοι δικοί μας και ξένοι εντιμότατοι μαφιόζοι. 


Ενώ η απάντηση είναι πολύ απλή: Δεν μπορεί να λένε τίποτε καλό για κανέναν και στη συγκεκριμένη περίπτωση για μας και την πατρίδα μας. Τώρα γιατί κάποια κοπάδια λαού φέρεται να τους ακολουθούν, αυτό είναι μάλλον αποδεικτικό του δείκτη νοημοσύνη και του ήθους τους. Γιατί προφανώς είναι αδιανόητο έντιμοι και νουνεχείς να πιστεύουν κάποιους, που, όχι μόνο το παρελθόν τους αλλά και η τωρινή παρουσία τους κραυγάζει για τη δολιόττά τους. Όπως είναι θέμα και κάποιων βαρύγδουπων δημοσκόπων. Που, όπως και στις εκλογικές αναμετρήσεις, αποδεικνύονται κάλπικοι, αφού βγάζουν αποτελέσματα βάσει πατεντών των διαφόρων σκοτεινών εταιριών. Όπου η συμμετοχή του ανεγκέφαλου κοπαδιού μετράει μόνο για τα ζήτω και τα χειροκροτήματα προς τους εκλεκτούς των μαφιόζων. Που βέβαια παραπέμπουν στο «χαίρε καίσαρ οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν» της ρωμαϊκής αρένας.

Και μπαίνει το ερώτημα: Υπάρχει τρόπος διαφυγής απ’ την αρένα των παγκόσμιων αλλά και των ντόπιων αυτών δολοπλόκων. Παρά πολύ δύσκολο. Γιατί πρώτα -πρώτα έχουν στη διάθεσή τους άφθονα τα μιντιακά φερέφωνα, αλλά και την παιδεία. Καταλάβατε μήπως τι υποχθόνιος αγώνας γίνεται τα τελευταία χρόνια, για να αποπροσανατολίζονται τα παιδιά; Αφού έφθασαν στο κατάντημα, ώστε με φασιστικές μεθοδεύσεις μαζί με τα θέματα της διατροφής να τους σερβίρουν και θέματα διαστροφής!

Αλλά ας υποθέσουμε ότι βρίσκονται κάποιοι άνθρωποι έντιμοι, που αποφασίζουν να πάρουν στα χέρια τους τη σημαία της ελευθερίας και της δικαιοσύνης. 
Αμέσως θα κινηθούν αστραπιαία οι εγκάθετοι των μαφιόζων. 

Θα προσπαθήσουν να διπλαρώσουν τους ανθρώπους αυτούς και να τους υποβάλουν σε αλλεπάλληλα «μασάζ», ώστε να εγκαταλείψουν τη «ματαιοπονία» τους. Αν η προσπάθειά τους αυτή δεν ευδοκιμήσει θα προσπαθήσουν να μπουν κάποιοι απ’ αυτούς -ειδικοί για την περίπτωση -ανάμεσα στους έντιμους . Έτσι ώστε με τα διάφορα «ναι μεν, αλλά» να φρενάρουν ή να ματαιώνουν τις προσπάθειές τους. Και αν, παρόλα αυτά, διαπιστωθεί ότι πάνε να γίνουν επικίνδυνοι για το μαφιόζικο κατεστημένο στη δεδομένη στιγμή κάποιοι απ’ τους εγκάθετους θα βγουν και θα καταγγείλουν ότι αυτοί που παρουσιάζονταν ως αδέκαστοι δεν είναι στην πραγματικότητα τέτοιοι. Και βέβαια τα μιντιακά φερέφωνά τους θα διατυμπνίσουν, τις «συνταρακτικές αλήθειες». 

Με την ίδια ζέση που συγκαλύπτουν τους «ημέτερους» μαφιόζους στην υπηρεσία των οποίων με την αφοσίωση σκύλων είναι αλυσοδεμένοι. Και βέβαια οι συκοφαντούμενοι θα προσπαθήσουν ύστερα από πολλά χρόνια σε κάποια συνήθως στημένα δικαστήρια να αποδείξουν ότι δεν υπήρξαν ελέφαντες. Ενώ στο μεταξύ η τιμή και η υπόληψή τους θα έχει καταβαραθρωθεί και η δημοτικότητά τους στη συνείδηση του λαού θα έχει υποστεί δυσεπανόρθωτες στρεβλώσεις.

Δεν είδατε τι έγινε με την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου; Τη στιγμή που φαινόταν να γίνεται επικίνδυνη βγήκαν κάποιοι «δικοί» της και την κατηγόρησαν σφοδρότατα. Τα ΜΜΕ (=εξαπατήσεως) διατράνωσαν την εναντίον της αποδοκιμασία, ενώ παράλληλα αποσιώπησαν την καταγγελία της εναντίον της σκευωρίας. Και βέβαια «τρώει το σκοτάδι» τις οποιεσδήποτε εκδηλώσεις και προσπάθειές της. 

Όπως και του Κώστα Λαπαβίτσα, ο οποίος έδειξε εμπεριστατωμένη έξοδο από το άντρο των δολοφόνων. Αλλά τα μιντιακά φερέφωνα έχουν να ασχοληθούν με πολύ σοβαρότερα θέματα: Τους σκυλοκαυγάδες των εθνοπατεράδων ή την πληροφόρηση για το πότε και πώς οι δήμιοι του ΔΝΤ και της ΕΕ θα στήσουν τις αγχόνες για μας και την πατρίδα μας. Έτσι ώστε να μη χάνουμε ούτε δευτερόλεπτο απ’ το «θεάρεστο» έργο του ολοκαυτώματός μας.

Και μη σας μένει η παραμικρή αμφιβολία ότι κάποιοι μελλοντικοί σχολιαστές θα βρούνε πολύ ενδιαφέρουσα αυτή την πρωτοτυπία. Σύμφωνα με την οποία τα μιντιακά τους φερέφωνα μέσα σε αστραφτερά στούντιο αποθανατίζουν και σχολιάζουν την ολοσχερή μας καταστροφή. Αλλά τότε δεν θα ζούμε ούτε μείς ούτε κι αυτοί, ώστε να ντραπούμε. Όχι βέβαια αυτοί για τα όσα συνειδητά και ξεδιάντροπα μας κανοναρχούν αλλά εμείς που βλακωδέστατα καθόμαστε και τους ακούμε. Και πολύ περισσότερο που «ως πρόβατα επι σφαγήν» ακολουθούμε τους σκοτεινούς μαφιόζους , οι οποίοι με απόλυτη βεβαιότητα μας οδηγούν στο βάραθρο του ολοσχερούς ολέθρου. Που όμως πεισματικά και αμετανόητα αρνούμαστε να ιδούμε…




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.