# #

10 Μαρ 2017

Είναι μεγάλη βλακεία να πιστεύουν κάποιοι στον Κούλη. ..Τον Κούλη το μόνο που τον νοιάζει είναι η τσέπη του.

Καιρός είναι να επιστρέψει κι ο 

"παρεξηγημένος" θεσμός της δουλείας.''




Η δυνατότητα να παράγουν οι Καναδοί άσπρο τυρί με την ονομασία "φέτα" προκάλεσε γκρίνια στη ΝΔ, με αποτέλεσμα να φύγει άρον - άρον ο βουλευτής Γ. Κασαπίδης, που είχε πει ότι ήταν κακή η εξέλιξη και είχε ταχθεί κατά της γραμμής του κόμματος (ήταν υπέρ), ενώ στη ΝΔ να προσπαθούν με ανακοινώσεις να εξηγήσουν στους αγρότες τα αδικαιολόγητα, γιατί παρά το συμφέρον των Ελλήνων ψήφισαν μια τέτοια συμφωνία στην ΕΕ.

Η υπόθεση όμως δεν έκλεισε για τη ΝΔ, καθώς υπήρξε διαμαρτυρία κυρίως από κτηνοτρόφους και παραγωγούς, οι οποίοι οργίστηκαν με την αντιπολίτευση, αφού στο Ευρωκοινοβούλιο υπερψήφισαν, όπως είπαμε, την κατάπτυστη συμφωνία, "ενώ οι Ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ όχι..."

Αρκετοί αγρότες στήριζαν τη ΝΔ. 
Ε, "μαντρί" το κόμμα, νόμισαν πως έχουν να κάνουν με φίλους. 
Το θέμα είναι πως η ΝΔ θεωρεί όλους τους ψηφοφόρους "γίδια"...
 
Τους αρμέγει και στο τέλος τους σφάζει.

Η ΝΔ μόνο τα συμφέροντα των πλουσίων εξυπηρετεί. Του 1%. Μαζί με τα βαφτιστήρια, τα λαμόγια, τους κόλακες, τους βολεμένους, τους μαυραγορίτες, τους φασίστες κλπ, είναι γύρω στο 10%. Αυτός είναι σήμερα ο "σκληρός πυρήνας".
Ότι πάρει παραπάνω είναι λόγω αποχής, νοθείας, και φυσικά ανοησίας.

Είναι μεγάλη βλακεία να πιστεύουν κάποιοι στον Κούλη. 
Ο Μητσοτάκης θα κάνει στη ΝΔ ότι στο ΠΑΣΟΚ ο Γιωργάκης. 
Αμφότεροι είχαν λόγους να μισούν τους ίδιους τους ψηφοφόρους τους. Το άσχημο είναι πως θα την πληρώσουμε κι οι υπόλοιποι.

Ο Γιωργάκης κατάφερε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: 
Να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ, που κάποτε, όταν ζούσε ο πατέρας του, ήταν πανίσχυρο. Τους λόγους τους έχουμε πει παλιότερα. 

Όσο για το ΠΑΣΟΚ; 
Παίζει τώρα σε κάτι "τσόντες" για νεκρόφιλους: Κάνει το πτώμα με φοβερή επιτυχία.

Οι Μητσοτάκηδες πάλι, ποτέ δεν θα συγχωρέσουν στα γίδια τους το γεγονός ότι για χασάπη προτίμησαν το Σαμαρά. 

Τον Κούλη το μόνο που τον νοιάζει είναι η τσέπη του. Το δείχνει ξανά και ξανά κάθε τρόπο. Την εξουσία τη θέλει για να κονομήσει περισσότερα. Και να μπει στο μάτι όσων τον κορόιδευαν: Αντώνης, Άδωνης, Κωστάκης, Ντόρα...

Όταν έρθει -φροντίζει ο Αλέξης γι αυτό- θα αποτελειώσει την βιασμένη κατά συρροή κι εξακολούθηση Οικονομία, εκτοξεύοντας την ανεργία με τις απολύσεις (υπολογίζω +10% τουλάχιστο), διαλύοντας τις υποδομές που απόμειναν, για να πουλήσει επιτέλους κι εκείνη την Ακρόπολη, ώστε να κάνουν στη θέση της σύγχρονα κτήρια οι Πολυεθνικές. Θα φτάσει τις συντάξεις 80 ευρώ, να γίνουμε ανταγωνιστικοί με τα μυρμήγκια, και θα φορτώσει κι άλλα βάρη της πλάτες μας. 

Τους μόνους που θα βοηθήσει φυσικά, είναι οι πλούσιοι, που θα αγοράζουν πια ελευθέρα σκλάβους. Καιρός είναι για το βρικόλακα, να επιστρέψει κι ο "παρεξηγημένος" θεσμός της δουλείας.

Θα κάνει κοντολογίς ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά πιο γρήγορα, γιατί οι "αριστεροί της συμφοράς" έχουν βαρύνει. Καθότι τρώνε τον αγλέουρα. Κι οι δεξιοί, αν έρθουν, πάλι τον αγλέουρα θα φάνε. Συμπέρασμα: Αν είσαι ο αγλέουρας, την έβαψες! Ούτε εμείς θα τη γλυτώσουμε, μην ανησυχείτε. .

ΥΓ: Έτσι Αλέξη, φάε ότι προλάβεις. Δώσε κι άλλες αυξήσεις στους δικούς σου. Να παχύνετε, να πάτε πιο γρήγορα στον πάτο, που θα σας πετάξουνε οι αγανακτισμένοι πρώην ψηφοφόροι σας, που θέλουν να σας κάνουν σαδιστικό sex για το δούλεμα.



 mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.