# #

8 Μαΐ 2016

Λεπτοκαρυά....Αυτή είναι η εικόνα της παραλίας της Λεπτοκαρυάς



Δυστυχώς, όπως βλέπετε στη φωτογραφία, αυτή είναι η εικόνα της παραλίας της Λεπτοκαρυάς λίγο μετά τις κατασκηνώσεις των Ευαγγελικών.

Το περασμένο καλοκαίρι κάποιοι ανεγκέφαλοι ανευθυνοϋπεύθυνοι του Δήμου μας είχανε τη φαεινή ιδέα να ...
απομακρύνουν όλους τους κάδους απορριμάτων που ήταν τοποθετημένοι κατά μήκος της παραλιακής οδού και οι οποίοι εξυπηρετούσαν τις εκατοντάδες παραθεριστικές κατοικίες της περιοχής, αυθαίρετες κατά κύριο λόγο, και να μετατρέψουν σε χωματερή τον κόμβο της Λεπτοκαρυάς στο κάτω μέρος αυτού, δυσφημώντας με τον χειρότερο τρόπο την πόλη μας και αμαυρώνοντας με ακόμη χειρότερο τρόπο την εικόνα του τόπου μας, αφού το συγκεκριμένο σημείο είναι και η είσοδος της πόλης μας.

Τώρα λοιπόν τα κιούγκια που τοποθετήθηκαν στην παραλία ως κάδοι απορριμάτων για τους λουόμενους, χρησιμοποιούνται πλέον ως κάδοι οικιακών απορριμάτων, αφού ανεγκέφαλοι περίοικοι συνεχίζουν να πετούν εκεί τα απορρίμματα τους, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά πως δεν γίνεται αποκομιδή αυτών, ενώ τα δεκάδες συμπαθή κατά τα άλλα αδέσποτα σκυλιά που τριγυρίζουν στην περιοχή κάνουνε πάρτι.

Η τουριστική περίοδος ξεκίνησε. Οι φιλοξενούμενοί μας Έλληνες και κυρίως ξένοι αυτή την άθλια εικόνα θα έχουν για τον τόπο μας και την παραλία μας;

Σε αυτή την παραλία θα απολαμβάνουν κατά τις διακοπές τους τη θάλασσα και τον ήλιο;

Οι Λεπτοκαρίτες δημοτικοί σύμβουλοι και το τοπικό συμβούλιο τα βλέπουνε αυτά τα χάλια;
Αν δεν μπορούν να ανταποκριθούν στοιχειωδώς στα καθήκοντά τους για τον οποιονδήποτε λόγο, ας παραιτηθούν.

"Ένας Λεπτοκαρίτης"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.