# #

12 Απρ 2016

Με ποιον πρώτα να γελάσεις από αυτή την κυβέρνηση;



Η αστυνομία της πΓΔΜ μπήκε επανειλημμένα στο ελληνικό έδαφος για να ρίξει χημικά στους πρόσφυγες. Έτσι λέει το διεθνές δίκτυο RT. Κι αν μόνο το έλεγε, σιγά το κακό. Το θέμα είναι ότι το δείχνει κιόλας σε βίντεο.
Ουσιαστικά γελοιοποιείται το υπουργείο Εθνικής Άμυνας το οποίο αρνείται κατηγορηματικά ότι Σκοπιανοί αστυνομικοί πέρασαν σε ελληνικό έδαφος, απωθώντας τους πρόσφυγες, στα σημερινά επεισόδια στην Ειδομένη.
«Σε καμία περίπτωση δεν έγινε φυσική παραβίαση των βόρειων συνόρων»,
ανέφεραν πηγές του υπουργείου. «Το κέντρο επιχειρήσεων κατέγραψε στις 12:30 απόπειρα να περάσουν οι πρόσφυγες τα σύνορα. Απωθήθηκαν βίαια, με χημικά και χειροβομβίδες κρότου-λάμψης από αστυνομικούς, που δεν πέρασαν στο ελληνικό έδαφος», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.
Κοιτάξτε, άλλο να κάνουμε τα «στραβά μάτια» κι άλλο το «μάτια ερμητικά κλειστά» επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να μην τα σπάσουμε με την τσιρλίντερ της Γερμανίας. Όποιοι θέλουν, βλέπουν. Οι αστυνομικοί της πΓΔΜ μπήκαν στα χωράφια για τα οποία διαμαρτύρονταν προ ημερών οι κάτοικοι ότι ήθελαν να τα σπείρουν και τους εμπόδιζαν οι πρόσφυγες. Τώρα που μπούκαραν οι σκοπιανοί, τσιμουδιά οι κάτοικοι.
Βλέπετε, ο εχθρός είναι κοινός και όλους τους ενώνει. Ο εχθρός είναι οι πρόσφυγες. Α ναι, και οι αλληλέγγυοι. 
Ούτε η Γερμανία είναι εχθρός, ούτε η πολιτική της Ε.Ε., ούτε η Τουρκία που εμπορεύεται τη δυστυχία, ούτε τα τσιράκια της Μέρκελ που σήκωσαν φράχτες στα σύνορα, ούτε αυτοί που δημιουργούν πρόσφυγες σε όλο τον κόσμο.
Με ποιον πρώτα να γελάσεις από αυτή την κυβέρνηση; 

Με τον Τσίπρα που μπόρεσε να τα κάνει σκατά ακόμη και με 50.000 πρόσφυγες που όλοι γνώριζαν πως θα έρθουν ή με τον «πατριώτη» Καμμένο που επί υπουργίας του δεν έχει μείνει σύνορο απαραβίαστο από Τούρκους και Σκοπιανούς;
Τελικά από αυτή την κυβέρνηση πρέπει να κρατάμε ημερολόγιο γελοιοτήτων για να τις θυμόμαστε όλες.

Δείτε το βίντεο εδώ

1 σχόλιο:

  1. Μεγάλη απόλαυση το ότι λούζεσαι την τρισάθλια κυβέρνηση που στήριζες με τόση λύσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.