# #

3 Φεβ 2016

Καλέ, έτσι θα πάρεις την Πόλη από την Τουρκιά, τρέχοντας;

Πίσω στις τρύπες σας αρουραίοι.. .




Διαφήμιση:
Τρέξε - τρέξε Πανούλη, πριν σε πιάσουν Πανούλη και σου ρίξουνε ξύλο γερό...

Μνημόνιο: μεγαλώνει την οργή.

Καμένη μου αγάπη, ποιός να το 'λεγε ότι θα γίνεις τέτοιος σπρίντερ. Λόγω του αέρα. Σας πήρε και σας σήκωσε. Δεν προσγειώθηκε καν λεν μερικοί. Του είπαν ότι δεν τον σηκώνει το κλίμα κι έκανε μεταβολή στον αέρα. 

Άλλοι υποστηρίζουν ότι προσγειώθηκε μεν, αλλά έφυγε αμέσως. 
Θα εκδοθεί πολεμικό ανακοινωθέν, αλλά Μουσολίνι:
"Ο κακός μας ο καιρός εμπόδισε την προέλασή μας. Ο υπουργός εξάλλου, ξέχασε να κλείσει το θερμοσίφωνα κι έτσι έκανε ένα τακτικό ελιγμό που συνοψίζεται στο: Τρεχάτε ποδαράκια μου..."

Καλέ, έτσι θα πάρεις την Πόλη από την Τουρκιά, τρέχοντας; 
Τι τρέξιμο όμως! Ολυμπιονίκη, άμα πάει μνημονιακός πολιτικός σε Ολυμπιακούς, ενώ από πίσω τον κυνηγάνε οι συνταξιούχοι, οι μισθωτοί και οι άνεργοι, πρώτος θα βγει στο μαραθώνιο, στο κολύμπι, και στα 100 μέτρα, ας είναι αγώνας μετ' εμποδίων. Έτσι είναι, όταν κάνεις τα ίδια με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μια από τα ίδια θα σε κεράσει κι ο κόσμος.

Τώρα όμως μερικές κουβεντούλες στα ΜΜΕ που ξεπλένουν τους ναζί καθώς και μερικά φωνήεντα προς τους ίδιους τους φασίστες. Οι κάτοικοι όχι μόνο της Κω, αλλά κάθε πόλης ή χωριού ΔΕΝ τα έχουν με τους πρόσφυγες. 

Αντίθετα ένα ισχυρό κίνημα Αλληλεγγύης υπάρχει στις περιοχές που υποδέχονται τα αθώα θύματα του ιμπεριαλισμού. Μέσα σε πολύ δύσκολες συνθήκες οι κάτοικοι βοηθούν όπως μπορούν τους συνανθρώπους τους. Με κοινοτικές κουζίνες, στήσιμο σκηνών, με χίλιους δυο τρόπους οι Αλληλέγγυοι συμβάλουν ουσιαστικά, δίνοντας μαθήματα στο ανύπαρκτο κράτος. Όλα αυτά χωρίς να περιμένουν αντάλλαγμα, όπως κάποιοι άλλοι, αλλά επειδή αυτό είναι το σωστό.

Ο κόσμος είναι οργισμένος με την πολιτική. 
Τη λεηλασία των εισοδημάτων μας που στηρίζουν τα ΜΜΕ, αυτή που εφαρμόζουν όλα τα κόμματα της βουλής, πλην ΚΚΕ. 

Είναι οργισμένος με την ΕΕ που χαρτζιλικώνει την Τουρκία, ώστε να εξοπλίζει τους μισθοφόρους της, για να δημιουργούν με τη σειρά τους κύματα χιλιάδων εξαθλιωμένων προσφύγων, που γίνονται εύκολη λεία σε διάφορα κυκλώματα δουλεμπόρων, μαστροπών και άλλων τέτοιων συμμοριών, όπως επιχειρηματιών που περιμένουν σκλάβους για τα εργοστάσια τους.

Την ίδια οργή βλέπουμε παντού. Οι αιτίες είναι γνωστές σε όλους, εκτός από τα ΜΜΕ και τη ναζιστική συμμορία, που προσπαθεί να εκμεταλλευτεί καταστάσεις καπελώνοντας αγώνες. Ο κόσμος δεν θέλει, ούτε αντέχει άλλη μείωση σε μισθούς, εισοδήματα, συντάξεις. Γι αυτό διαμαρτύρεται. Αδυνατεί να πληρώσει άλλα άδικα χαράτσια. Εξοργίζεται με το ρεσάλτο που γίνεται από τους δήθεν "αριστερούς" του ΣΥΡΙΖΑ στο Δημόσιο Χρήμα. Αγανακτεί με τα ρουσφέτια με τη διαφθορά, τα σκάνδαλα, που είναι συνέχεια της απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης πολιτικής των προηγούμενων καθαρμάτων.


Ο Καμένος και κάθε υπουργός της δοσίλογης κυβέρνησης θα βρει την ίδια "θερμή" υποδοχή παντού. Όσο για τους φασίστες, αγκαλιά με τα ΜΜΕ, παίζουν ένα βρώμικο παιχνίδι, που είναι όμως από πριν γνωστό σε όλους μας. Μερικές δεκάδες νεοναζί καμιά σχέση δεν έχουν με την πλειοψηφία, ακόμα κι αν τα κανάλια των SS δείχνουν αυτούς για να αποπροσανατολίσουν, να διχάσουν και να κοροϊδέψουν. Η πλειοψηφία, οι φτωχές τάξεις, σύντομα θα βάλουν κάθε κατεργάρη (οπορτουνιστή ή ναζί) στον πάγκο του. Πίσω στις τρύπες σας αρουραίοι. .


mitsos175

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.