# #

12 Ιαν 2016

Πόσο τυχαίοι είναι oι πρόσφατοι θάνατοι γιατρών ολιστικής,Ομοιοπαθητικής και γιατρών κατά των εμβολίων;


«Την πρώτη φορά είναι τυχαίο, τη δεύτερη φορά είναι σύμπτωση, την τρίτη, εχθρική ενέργεια.» – Ian Flemming,..

Ο δρ. Mitchell Gaynor, ογκολόγος από το Μανχάταν και ιδιαίτερα δημοφιλής συγγραφέας, ο οποίος θεράπευε τους ασθενείς του μέσω μουσικής, διατροφής, αλλά και με διαλογισμό, βρέθηκε νεκρός την Τρίτη, 15 Σεπτεμβρίου, στο εξοχικό σπίτι του στο Hillsdale, στη Νέα Υόρκη.

Η επίσημη ανακοίνωση που δόθηκε στον Τύπο ανέφερε ως αιτία θανάτου την αυτοκτονία, χωρίς όμως να δίνει περαιτέρω λεπτομέρειες.

Το γεγονός αναστάτωσε την ιατρική κοινότητα, καθώς ο Gaynor δεν φερόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε εμφανιστεί αρκετές φορές στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, με σκοπό την προώθηση του νέου του βιβλίου για τη διατροφογενετική, με τίτλο The Gene Therapy Plan.

Ο Gaynor, γιος οδοντιάτρου από το Δυτικό Τέξας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους ασθενείς του, αλλά και σε μεγάλη μερίδα του κοινού των ΗΠΑ, καθώς μέσα από τις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, αλλά και την πλούσια αρθρογραφία του, είχε οδηγήσει πολλούς στην ενασχόληση με την Ολιστική Ιατρική.

Υπήρξε ιδρυτής και πρόεδρος του..
ιατρικού κέντρου Gaynor Integrative Oncology στο Μανχάταν, το οποίο στόχευε στη θεραπεία του καρκίνου με εναλλακτικές λύσεις.
Ο Gaynor πίστευε πως ο ανθρώπινος οργανισμός είναι ό,τι τρώει, γι’ αυτό και έδινε ιδιαίτερη βαρύτητα στη διατροφή του ασθενή, αλλά και στην ψυχολογική του κατάσταση, την οποία και προσπαθούσε να βελτιώσει μέσα από τον διαλογισμό.

Ως παιδί είχε επηρεαστεί από τον θάνατο της μητέρας του από καρκίνο του μαστού, όταν εκείνος ήταν εννέα ετών.

Όπως εξομολογήθηκε αργότερα ο ίδιος σε συνέντευξή του, είδε μέσα από την ασθένεια της μητέρας του ότι οι άνθρωποι μπορούν να αντιμετωπίσουν με ηρεμία τα σωματικά, αλλά και ψυχικά δεινά.

Σημαντικό ρόλο στη διάπλαση του χαρακτήρα του έπαιξε και ο γιατρός πατέρας του, ο οποίος δεν χρέωνε τους ασθενείς που δεν μπορούσαν να πληρώσουν, όπως είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή του το 2003 στο ιατρικό περιοδικό Alternative Medicine.

Ο Gaynor υπήρξε, σύμφωνα με τους «οπαδούς» του (όπως θα μπορούσε κάποιος να αποκαλέσει τους υποστηρικτές του στα διάφορα ιατρικά fora), ένας εμπνευσμένος γιατρός που διέφερε από το πρότυπο του παραδοσιακού γιατρού.
Ίσως γι΄αυτό και ο θάνατός του να αιφνιδίασε τόσο.

Το αξιοπερίεργο είναι πως ο θάνατος του Gaynor έρχεται να προστεθεί στον μακρύ κατάλογο περίεργων θανάτων γιατρών Ολιστικής Ιατρικής το τελευταίο διάστημα, στις ΗΠΑ.
Για την ακρίβεια, ο θάνατός του είναι ο ενδέκατος στη σειρά και γεννά εύλογα ερωτηματικά.

Είχε προηγηθεί ο περίεργος θάνατος από καρδιακή ανακοπή ενός ακόμη ιδιαίτερα αγαπητού γιατρού Ολιστικής Ιατρικής, του δρ. Nicholas Gonzalez.

Ο Gonzalez, γνωστός ως πρωτοπόρος ολιστικός θεραπευτής κατά του καρκίνου, είχε βοηθήσει πολλούς ασθενείς να ξεπεράσουν την ασθένεια μέσω της χρήσης συμπληρωματικών και ολιστικών εναλλακτικών θεραπειών.

Η είδηση του πρόωρου θανάτου του, στις 21 Ιουλίου, από ανακοπή στο σπίτι του, ενώ βρισκόταν σε άριστη φυσική κατάσταση, σόκαρε τους θαυμαστές του και προκάλεσε πλήθος ερωτημάτων, τα οποία αναδημοσίευσε και ο διαχειριστής της προσωπικής του σελίδας στο Διαδίκτυο.

Όπως μάλιστα αναφέρεται χαρακτηριστικά, τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της αυτοψίας ήταν ασαφή και δεν είναι δυνατόν να υποστηρίξουν την αρχική πεποίθηση ότι ο Gonzalez πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Οι θεραπείες του Gonzalez βασίζονταν στην πεποίθησή του ότι τα παγκρεατικά ένζυμα αποτελούν την κύρια άμυνα του οργανισμού ενάντια στον καρκίνο και, άρα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως θεραπεία του.
Η αγωγή του, το «Πρωτόκολλο Gonzalez», όπως ονομάστηκε, είχε δεχτεί σφοδρή κριτική, και οι μέθοδοί του είχαν απορριφθεί από την ιατρική κοινότητα, ενώ ο ίδιος είχε χαρακτηριστεί ως κομπογιαννίτης από τους συναδέλφους του.

Ο Gonzalez, που ξεκίνησε να εργάζεται ως δημοσιογράφος, άρχισε να ενδιαφέρεται για την Ιατρική, όταν το 1972 κάλυψε ένα ιατρικό θέμα για το New York Magazine, για να ακολουθήσουν κι άλλα ιατρικά θέματα σε διάφορα περιοδικά Υγείας.
Το γεγονός είχε ως αποτέλεσμα να πάρει το πτυχίο του από το Columbia University, στη συνέχεια από το Cornell, και να ολοκληρώσει τελικά τις ιατρικές σπουδές του στο πανεπιστήμιο της Oklahoma.

Οι μέθοδοι που ακολούθησε είχαν αναπτυχθεί από τον ορθοδοντικό William Donald Kelley, ο οποίος ανέπτυξε τη «θεραπεία του καρκίνου Kelley».
Ο Gonzalez, όπως και ο μέντοράς του Κelley, πίστευε ότι ο καρκίνος προκαλείται από κακή διατροφή, ενώ το πρόβλημα επιδεινώνεται όταν ο ασθενής δεν ακολουθεί διατροφή που να αντιστοιχεί με τον τύπο του μεταβολισμού του.

Στα αίτια της επιδείνωσης συγκαταλεγόταν, κατά τον Gonzalez, και η περιβαλλοντική ρύπανση, αλλά και το καθημερινό στρες.

Η Αμερικανική Αντικαρκινική Εταιρεία (ACS) είχε επισημάνει ότι δεν υπήρχε «καμία πειστική επιστημονική απόδειξη πως η θεραπεία Gonzalez είναι αποτελεσματική στη θεραπεία του καρκίνου» και ότι ορισμένα τμήματα της θεραπείας (όπως τα κλύσματα με καφέ που πρότεινε) μπορούσαν να είναι επιβλαβή.

Οι περιπτώσεις Gaynor και Gonzalez δεν είναι οι μοναδικές, καθώς είχαν προηγηθεί μια σειρά μυστήριων θανάτων, αλλά και εξαφανίσεων γιατρών Ολιστικής Ιατρικής που πρότειναν θεραπείες που δεν συμβάδιζαν με τις φαρμακευτικές αγωγές και τα εμβόλια των μεγάλων εταιρειών στις ΗΠΑ.

Μεγαλύτερα ερωτηματικά γεννά ο αιφνίδιος θάνατος του 33 ετών χειροπρακτικού Baron Holt, που πέθανε απροσδόκητα κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού του στη Φλόριντα.
Ο Holt πέθανε ανεξήγητα στις 21 Ιουνίου ενώ, όπως αναφέρουν οι οικείοι του, ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.


Ήταν διακεκριμένος χειροπρακτικός, ο οποίος έδινε ιδιαίτερη σημασία στη διατροφή των ασθενών του, χρησιμοποιώντας σε συνδυασμό και την αρωματοθεραπεία.
Άξιο αναφοράς είναι το γεγονός ότι ο Holt συμβούλευε τους ασθενείς να έχουν πίστη για να θεραπευτούν, θεωρώντας θεμέλιο λίθο της όποιας θεραπείας την πίστη και την καλή ψυχολογία του ασθενή.

Ο Holt, μάλιστα, είχε συμμετάσχει και στην ομάδα του ιατρικού προσωπικού που συνόδευσε τους Αμερικανούς αθλητές το 2012 στους Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Λονδίνο.

Την ίδια μέρα με τον Holt, βρέθηκε νεκρός ανεξήγητα στο αυτοκίνητό του ένας ακόμη χειροπρακτικός, ο 67χρονος Bruce Hedendal, ενώ δυο ημέρες νωρίτερα (στις 19 Ιουνίου) είχε βρεθεί νεκρός με τραύμα από πυροβολισμό στο στήθος ο Jeffrey Bradstreet.

Ο 61 ετών Bradstreet ήταν γνωστός για το ιατρικό του έργο σχετικά με τον αυτισμό.
Ενώ η αναφορά της αστυνομίας κάνει λόγο για αυτοκτονία, η οικογένεια του Bradstreet υποστηρίζει πως επρόκειτο για ένα βρώμικο παιχνίδι φαρμακευτικών εταιρειών.

Τον κατάλογο των περίεργων θανάτων συμπληρώνουν άλλες πέντε περιπτώσεις γιατρών Ολιστικής Ιατρικής.

Πρόκειται για τις ακόλουθες περιπτώσεις:

• Η 46χρονη γιατρός Teresa Sievers, που δολοφονήθηκε στο σπίτι της στις 29 Ιουνίου.

• Η 34χρονη νοσοκόμα Ολιστικής Ιατρικής Lisa Riley, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στις 10 Ιουλίου. Για το συμβάν κατηγορείται ο σύζυγός της.

• Ο 65χρονος μαιευτήρας γυναικολόγος Ron Schwartz, που βρέθηκε δολοφονημένος στο σπίτι του, στις 19 Ιουλίου.

• Ο 63χρονος γιατρός Jeffrey Whiteside, που βρέθηκε δολοφονημένος στις 23 Ιουλίου. Οι Αρχές αποφάνθηκαν πως επρόκειτο για αυτοκτονία, ενώ ο ίδιος είχε εξαφανιστεί από τις 29 Ιουνίου.

• Η 65χρονη γιατρός Mary Rene Bovier, που βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στις 12 Αυγούστου, με τις Αρχές να ερευνούν την περίπτωση αυτοκτονίας.

Τον κατάλογο συμπληρώνει και η εξαφάνιση του 74χρονου συνταξιούχου οφθαλμίατρου Patrick Fitzpatrick, ο οποίος αγνοείται από τις 5 Ιουλίου.

Κρούσματα και στη Γερμανία

Τα περίεργα περιστατικά, όμως, δεν περιορίζονται στις ΗΠΑ, καθώς στις αρχές Σεπτεμβρίου έλαβε χώρα ένα περίεργο γεγονός σε συνέδριο, στο Αμβούργο της Γερμανίας.

Όπως αναφέρουν οι Αρχές, οι 29 ολιστικοί γιατροί, οι οποίοι συμμετείχαν σε ένα συνέδριο Ομοιοπαθητικής, «δηλητηριάστηκαν», με τις υποψίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας να φουντώνουν στον γερμανικό Τύπο.

Η Deutsche Welle, στην ιστοσελίδα της, έκανε λόγο για «μαζική δηλητηρίαση», η οποία πραγματοποιήθηκε στις 4 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, και κινητοποίησε περίπου 160 μέλη του προσωπικού διάσωσης, 15 ασθενοφόρα και ένα ελικόπτερο.

Τα περισσότερα από τα θύματα, μάλιστα, ήταν σε τόσο κακή κατάσταση από τη δηλητηρίαση που δεν μπορούσαν να μιλήσουν, ενώ σε μερικές περιπτώσεις κινδύνευσε και η ζωή τους.

Οι γιατροί-θύματα, οι οποίοι κυμαίνονται μεταξύ 24 και 56 ετών, βρέθηκαν να πάσχουν από ένα συνδυασμό προβλημάτων αναπνευστικού, παραισθήσεων, καρδιακών προβλημάτων και κραμπών.

Αρχικά, οι Αρχές πίστεψαν πως οι συμμετέχοντες είχαν χορηγήσει στους εαυτούς τους κάποιο πειραματικό φάρμακο, προκειμένου να παρατηρήσουν τις αντιδράσεις του οργανισμού του καθενός.
Από τις έρευνες, όμως, έγινε γνωστό πως δεν συνέβη κάτι τέτοιο, ενώ οι αναλύσεις έδειξαν ότι οι 29 θεραπευτές αρρώστησαν μετά την έκθεσή τους σε ένα επικίνδυνο και παράνομο φάρμακο με αμφεταμίνη, γνωστό ως 2C-Ε ή Aquarust.
Ιοί made by Big Pharma

Την ώρα που η Ολιστική Ιατρική προσεγγίζει ολόκληρο τον ανθρώπινο οργανισμό και επιχειρεί να τον εναρμονίσει με τη φύση, οι φαρμακευτικές εταιρείες προχωρούν στη δημιουργία νέων εμβολίων.

Τα αμερικανικά ΜΜΕ, σε αναφορές τους, ζητούν από τους πολίτες να δώσουν μια νέα ευκαιρία στο εμβόλιο κατά της γρίπης.

Σύμφωνα με άρθρο του Fox News, το νέο εμβόλιο κατά της γρίπης είναι βελτιωμένο και πιο αποτελεσματικό.

«Η έκδοση του τρέχοντος έτους έχει μια αλλαγμένη συνταγή που θα πρέπει να το καταστήσει πιο αποτελεσματικό, μετά την αποτυχία του περασμένου χειμώνα εξαιτίας μιας άσχημης έκπληξης ενός στελέχους του ιού.

Μην αφήσετε τον φόβο να σας σταματήσει.
Ανεξάρτητα ποιο στέλεχος γρίπης έχετε, να κάνετε το εμβόλιο», αναφέρει ο δρ. Tom Frieden, διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών.

Η προσπάθεια καθησυχασμού του κοινού, την ώρα που το αντι-εμβολιαστικό κίνημα ολοένα και δυναμώνει στις ΗΠΑ, έρχεται στον απόηχο του EV-D68, του εντεροϊού που τον περσινό Σεπτέμβριο σήμανε συναγερμό στα παιδιατρικά νοσοκομεία στις ΗΠΑ, καθώς υπήρξαν περιπτώσεις παιδιών που κατέληξαν μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από τα πρώτα συμπτώματά του.

Ιδιαίτερα ανησυχητικό ήταν το γεγονός πως τα παιδιά που εκδήλωσαν τα συμπτώματα του εντεροϊού είχαν ένα κοινό σημείο: είχαν όλα εμβολιαστεί με το εμβόλιο MMR, εμβόλια γρίπης και τα εμβόλια πολιομυελίτιδας.

Φυσικά, πολλά παιδιά στις ΗΠΑ εμβολιάζονται κάθε χρόνο, ώστε να πάνε στο σχολείο.
Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο εντεροϊός 68 δεν παρουσιάστηκε σε παιδιά που δεν είχαν εμβολιαστεί.

Σε μελέτη που πραγματοποιήθηκε το 2011 στο τμήμα Ιολογίας, στο Ιατρικό Κέντρο Erasmus στο Ρότερνταμ, στην Ολλανδία, αποδείχτηκε ότι ο ετήσιος εμβολιασμός κατά του ιού της γρίπης εμποδίζει την ανάπτυξη του ιού-ειδικής ανοσίας CD8 + Τ στα κύτταρα των παιδιών, με αποτέλεσμα να καταπολεμά το ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Επικεφαλής της έρευνας ήταν ο Rogier Bodewes, ο οποίος εξήγησε ότι τα εμβόλια της γρίπης έχουν «πιθανά μειονεκτήματα».

Οι ερευνητές συνέλεξαν δείγμα αίματος από 27 υγιή, μη εμβολιασμένα παιδιά, με μέση ηλικία γύρω στα 6 έτη, και 14 παιδιά της ίδιας ηλικίας, τα οποία υποβάλλονταν σε ετήσιο εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Τα μη εμβολιασμένα παιδιά βρέθηκαν να έχουν ανώτερη ανοσολογική απόκριση, η οποία και τους παρείχε ευρύτερη προστασία από ό,τι θα μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σε μια πραγματική εποχή γρίπης, συμπεριλαμβανομένων των στελεχών της πανδημίας.

Με όλο και περισσότερες φωνές να υψώνονται στον πλανήτη κατά των εμβολίων, τα οποία και θεωρούνται υπεύθυνα για την εμφάνιση πολλών μεταλλάξεων στους ιούς, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την «περίεργη» εκστρατεία εμβολιασμού από το Ίδρυμα του Bill Gates στην Ινδία.

Η περίπτωση, που αποσιωπήθηκε εντελώς από τα Δυτικά ΜΜΕ, ερευνάται από το Ανώτατο Δικαστήριο της Ινδίας και έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια των δοκιμών γνωστού εμβολίου για τον καρκίνο της μήτρας.

Οι δοκιμές του εμβολίου διεξήχθησαν σε χιλιάδες κορίτσια ηλικίας μεταξύ 9 και 15 ετών, πολλά εκ των οποίων αρρώστησαν και τουλάχιστον 7 έχασαν τη ζωή τους. (http://healthimpactnews.com/2014/bill-melinda-gates-foundation-vaccine-empire-on-trial-in-india/ και http://www.globalresearch.ca/ bill-gates-faces-trial-in-india-for-illegally-testing-tribal-children-with-vaccines/5407864. Σχετική αναφορά είχαμε κάνει και στο τεύχος Απριλίου, σελ. 49).

Καθώς οι θεωρίες συνωμοσίας για την Big Pharma, όπως αποκαλείται στις ΗΠΑ η παγκόσμια φαρμακευτική βιομηχανία, φουντώνουν, με τις εταιρείες φαρμάκων να θεωρούνται ισχυρές όσο και οι κυβερνήσεις (ίσως και ισχυρότερες), πληθαίνουν οι φωνές γιατρών και ερευνητών που υποστηρίζουν ότι όλα γίνονται για το κέρδος.

Το 2006, μάλιστα, σε άρθρο της στο περιοδικό Harpers, η δημοσιογράφος Celia Farber ισχυρίστηκε ότι το AIDS είναι μέρος μιας ιατροφαρμακευτικής συνωμοσίας για να διαδώσουν τα τοξικά φάρμακα.

Οι θεωρίες της, βέβαια, ανατράπηκαν από την επιστημονική κοινότητα, καθώς οι ερευνητές και οι φαρμακευτικές εταιρείες επενδύουν δισεκατομμύρια στις έρευνες, ενώ σχετικά συνέδρια πραγματοποιούνται συνεχώς.

Όπως το 20ο Συνέδριο για τη μάχη κατά του AIDS/HIV στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, τον Ιούλιο του 2014.

Ωστόσο, πολλοί από τους συμμετέχοντες δεν μπόρεσαν να φτάσουν ποτέ, καθώς επέβαιναν στη μοιραία πτήση των αερογραμμών της Μαλαισίας, από το Άμστερνταμ για την Κουάλα Λουμπούρ.

Το αεροπλάνο συνετρίβη στην Ουκρανία, κοντά στα σύνορα με τη Ρωσία, το απόγευμα της Πέμπτης 17 Ιουλίου του 2014.

Μέχρι και 100 επιβάτες του αεροσκάφους θεωρείται ότι πήγαιναν στο 20ό συνέδριο για την καταπολέμηση του AIDS, ανάμεσά τους και κορυφαίοι ερευνητές που είχαν αφιερώσει τουλάχιστον 30 χρόνια στην προσπάθεια εξεύρεσης ιατρικής λύσης.

Κάποιοι ισχυρίζονται πως τα πάντα είναι αλληλένδετα.

Ισχυρίζονται πως τα στοιχεία που συνθέτουν τον κόσμο, ορατό και αόρατο, είναι ραμμένα με διάφανες κλωστές.

Άραγε αυτές οι διάφανες κλωστές υφίστανται στις παραπάνω συμπτώσεις;
Και πόσο οι συμπτώσεις αποτελούν απλά τυχαία γεγονότα;


Αναρτήθηκε από:hellenicnexusmag.com

Από τον/την Anastasia Tiniou

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.