# #

21 Νοε 2015

Στα μπλόκα, αδερφές μου, στα μπλόκα!...Kαι όμορφες αγρότισσες στα μπλόκα, ώστε να σπάσει κάπως η βαρβατίλα.

kritikos afrotis

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη πως ο Κρητικός αγρότης με τα γαλάζια μάτια που έκλεψε την παράσταση στο παναγροτικό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα δεν είναι ούτε Κρητικός, ούτε αγρότης.

Σύμφωνα με το αγροτικό ρεπορτάζ, ο Κρητικός αγρότης είναι ...
μοντέλο από την Καλιφόρνια, ονομάζεται Marlon J. Kennedy και δεν έχει πάει ποτέ στην Κρήτη.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, βρέθηκε στην Ελλάδα επειδή οι αγρότες από την Κρήτη ζήτησαν από το πρακτορείο του κάποιον όμορφο νεαρό, για να μην περάσει απαρατήρητη η Κρήτη στο παναγροτικό συλλαλητήριο.
Ο Marlon δήλωσε πως, για τις ανάγκες της δουλειάς ως Κρητικός αγρότης διαδηλωτής στο Σύνταγμα αναγκάστηκε να κόψει τα μαλλιά του που του έφταναν μέχρι τον ποπό, ενώ για το μούσι είπε πως το έχει μακρύ αφενός γιατί είναι χίπστερ και αφετέρου επειδή τα μάγουλά του είναι τίγκα στα καυλόσπυρα.

Η επιτυχία του Κρητικού αγρότη από την Καλιφόρνια έχει προκαλέσει τον φθόνο των αγροτών από τις άλλες περιοχές της Ελλάδας, οι οποίοι αναζητούν εναγωνίως όμορφα μοντέλα και ηθοποιούς για τα μπλόκα και τα συλλαλητήρια.

Ήδη, οι αγρότες της Μακεδονίας έχουν κάνει συμβόλαιο με τον Τζορτζ Κλούνεϊ και προσπαθούν τώρα να του μάθουν να οδηγάει τρακτέρ και να χορεύει πυρρίχιο, ενώ οι αγρότες από την Πελοπόννησο προσπαθούν να κλείσουν τον Ντέιβιντ Μπέκαμ που έχει μανιάτικο στιλ.

Η παρουσία όμορφων ανδρών στις κινητοποιήσεις των αγροτών έχει τραβήξει την προσοχή των γυναικών, οπότε αναμένεται να δούμε και όμορφες αγρότισσες στα μπλόκα, ώστε να σπάσει κάπως η βαρβατίλα.

Στα μπλόκα, αδερφές μου, στα μπλόκα!


http://pitsirikos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται...Επίσης χρησιμοποιήστε ελληνική γραφή για να αναρτηθούν τα σχόλιά σας.